Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

canım yani benim güzel duamıda komedi yaptınya kendine aklımada geldi şimdi bulur ninik dedim
hani olurya hep haberlerde filmlerde filan izleriz adam parayı bulur ama you şaşırır kumar oynar karısını aldatır fakirkenki olan mutlulugu kaybederler vs. vs. o tür azmadan bahsediyom yoksa gece hayatıınza özel yaşantınıza diiill :olmaz:

kız biliyorum be deli...bende öle dua ederim hep allahım yolumuzdan sapıtacaksan verme yarabbim derim...azdıracak kadar verme derim...

kız senin atelş ne alemde bakim
koy şuraya bi bakim

Tanrımmm kızdaki sevgiye bak aşka bak ya delikafadulden delikafadulden delikafadulden

:1hug: Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz kuzum benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm eşşek kafalı kuzu...:roflol: :roflol: valla bak buda sevgimden kocama da öle derim hep delikafadulden

kız biliyorum be deli...bende öle dua ederim hep allahım yolumuzdan sapıtacaksan verme yarabbim derim...azdıracak kadar verme derim...

kız senin atelş ne alemde bakim
koy şuraya bi bakim
tamam canım hemen ekliyorum o salak tablomu dur iki dakke şakkıdı

ya bu tubiş te farkında mısın bu müarek günde bile 1 e kadar uyuyor kız ya...ne miskin...

ayy kuzuya benim de şöle ensemden beynime bir ağrı giriyor..öğlene doğru patlak veriri heralde

Kızım gece çalışıyo kız napsın gunduz de yatıyooo, çalışkanın hali başka
Ninik be hakkaten evmmde olsam keşke de şimdi uyusam ya

buda benim ateş tablom opuyorumnanaktan
24 ekim 6.gün:...............35.5
25 ekim 7.gün:...............35,7
26 ekim 8.gün:...............35.6
27 ekim 9.gün................35,6
28 ekim 10.gün..............36,2 (dilaltı)
29 ekim 11.gün..............36,6
30 ekim 12,gün..............36,2
31 ekim 13,gün..............36,2
1 kasım 14,gün..............36,2
2 kasım 15,gün..............36,1
3 kasım 16.gün..............36,2
4 kasım 17.gün..............36,2
5 kasım 18.gün..............36,2
6 kasım 19,gün..............36,7
7 kasım 20,gün..............36,2
8 kasım 21.gün..............36,3
9 kasım 22.gün..............36,1
10kasım23.gün..............36,1
11kasım24.gün..............36,2
12kasım25.gün..............36,0
13kasım26.gün..............36,2
ne kadar anlamsız bi tablom var allahım ben bi umut ilk kez yapıyodum ama rezil etti beni bu ateş

Lıvaza yorumsuz....kızım dılaltı yazan harıÇ dıĞerlerı koltuk altından mı ÖlÇtÜn pekı

Kızım gece çalışıyo kız napsın gunduz de yatıyooo, çalışkanın hali başka
Ninik be hakkaten evmmde olsam keşke de şimdi uyusam ya
canım ya sana bi başka basar o uyku hali hamile hamile
ben hep derim kocişe bi hamile kalıyım gelmiycem dükkana kendi başına çalış diye oda yazık garibim tek olsunda gelme istemem otur evinde karnını büyüt der kaydirigubbakcemile3

Kuzu ilk bakışta aldattı bu tablo ama aslında ateşin yükselmiş kız...35,5 miş 36 -36,2 lerde gayet normal yani kuzu

Kız cosmo tubişimn çalışma bitti ki...artık çalışma yok anam miskin kız...çok uyuyo...12-1 e kadar uyumakta yaniii normal değil hadi boş durmasa gece çalışsa anlam vericemde oda yok len delikafadulden YA VEARYA ARTIK BİRBİRİMİZİN YATAK ODASINI BİLİR OLDUK BE NE TOPİK MİŞ ANASINI SATIM :sm_cool:

Lİvaza yorumsuz....kızım dİlaltı yazan harİÇ dİĞerlerİ koltuk altından mı ÖlÇtÜn pekİ
yok tatlım o günden sonra hep dilaltı yaptım biliyorum canım anlamsız uzman müro bile yorumsuz kaldı ama beni moda sokmaktanda geri kalmadı :teselli:

Le sen ona bakma...o öledir banada düşük yaptırdı o delikafadulden delikafadulden delikafadulden DİMİ COSMOOO :roflol: :roflol:

8.gün: ----------------------- 36,4 ****
9.gün: -----------------------36,3 ***
10.gün:-----------------------36,5
11.gün:------------------------? ***
12.gün:-----------------------36,8 ***
13.gün:-----------------------36,8
14.gün:-----------------------36,7
15.gün:-----------------------36,8
16.gün:-----------------------36,8

kızlar nasılım ama ateşim sönmedi...delikafadulden

tugba geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tugbacım hoşgeldin kapıda karşılıyom bak seniiiiiiiiiii ŞenizŞeniz

iiyiz çöm tuba sen nasılsın...?yiğenim nasıl :ecrin_bebek: eziyete devam mı..bulantılar ne alemde

Back
X