OOO İYİ İYİ EVLİLİĞİ KAVRAMAYA BAŞLADINIZ DEMEK...DAHA NİCELERİNİ GÖRÜCEN MERAK ETME NAN....delikafadulden delikafadulden
HANİ GÖNÜL İSTER Kİ GÖRME AMA BARIŞMASI ÇOK GÜZEL OLUYOR SONRA delikafadulden
Ya aslında ben delirttim adamı oda bana değilde olanlara bağırdı çağırdı kapıları yumrukladı gitti yattı benim hırs tavan tabi geçtim salona nasıl ağlıyorum böğüre böğüre kesin apartman duymuştur bu duymuyor kapıyı kapamıştım sinirle ağla ağla ben bi fena ol krizmi geçirdim ne baktım gidiyorum hemen lavaboya koştum su döktüm yüzüme boynuma falan geldim odaya bu defa saoğuk bide ıslak dondum neyse yatak oldasına geldim eşeofmanlarımı almaya ışığı açınca uyandı beni o halde görünce uyku sesemi zavallım şok tabi üzerimi değiştirdi yatırdı özür diledi yalvardı yakardı sonra sakinledim yattık sabah bi kalktım gözler davul başım çatlıyor dedim yatıcam akşama kadar halada yataktayım bi mutfağa bi lavaboya kalkıp geri dönüyorum :roflol::roflol::roflol:
OLUYOR CANIM YA HER EVLİLİKTE OLUYOR...VE BİZİ O DURUMDA GÖRÜNCE ONLAR İNAN BİZDEN ÇOK ÜZÜLÜYOR AMA BELLİ ETMİYORLAR İÇİNE ATIYORLAR...B,İZ DIŞA VURUYORUZ İŞTE BİZMKİDE BİR HAFTADIR BİR GERGİN.AĞZIMI AÇSAM BALIYOR BAĞIRMAYA MANYAK MI DIR NE..delikafadulden BANA BAK DEDİM DERDİN NEYSE YA SÖLE YADA BAK DEDİM BEN Bİ BAĞIRISAM GÖRÜRSÜN..:roflol:
Derya ne fettan karısın len
Tırsmıştır kesin senden :icecream:
OLUYOR CANIM YA HER EVLİLİKTE OLUYOR...VE BİZİ O DURUMDA GÖRÜNCE ONLAR İNAN BİZDEN ÇOK ÜZÜLÜYOR AMA BELLİ ETMİYORLAR İÇİNE ATIYORLAR...B,İZ DIŞA VURUYORUZ İŞTE BİZMKİDE BİR HAFTADIR BİR GERGİN.AĞZIMI AÇSAM BALIYOR BAĞIRMAYA MANYAK MI DIR NE..delikafadulden BANA BAK DEDİM DERDİN NEYSE YA SÖLE YADA BAK DEDİM BEN Bİ BAĞIRISAM GÖRÜRSÜN..:roflol:
Derya ne fettan karısın len
TubİŞİn hadİ ateŞİnİ alda gel bakİmmm
Y kızlar ona bakmayın bnece ben geçen ay son gün ateşim 36,8 di pat adet oldum mesela...hiç belli olmuyor anacım.ateş adetten sonrada düşebiliyor olmadan önce benim düşmedi mesela ammada umutlanmıştım geçen ay..şerefsiz geldi hemen 20.gün insan biraz özletir kendini be bu kadar yüzsüzlük olurmu istenmediğini bile bile ısrarla geliyor
:roflol: Dur len kıskandım bende koyucam bekleyin.
[sıze="2"][color="ındigo"]8.gün: ----------------------- 36,4 ****
9.gün: -----------------------36,3 ***
10.gün:-----------------------36,5
11.gün:------------------------? ***
12.gün:-----------------------36,8 ***
13.gün:-----------------------36,8
14.gün:-----------------------36,7
15.gün:-----------------------36,8
ne ateşli kadınım beee[/color][/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?