Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Kaçarmı kızım benden bişey hele de senden gelmişse klava:klava:klava:

Tubişimmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin acanım benim...seni ben çiçeklerden böceklerden.arıdan ....kelebekten.....herşeyden çok severim

ayyy ne güze yazmışsın minikimmm... opuyorumnanaktan
bu da bende sana,

BİY BİT OLSAM SAÇLAYININ AYASINDA,
YESEM YESEM HEY YEYİNİ,
İSTEY DUS AL BOĞULAYIM,
İSTEY İKİ TIYNAĞINLA ÇİTLAT KUYBANIN OLAYIM :kedi:

Hoşgeldin tubiş sende ne var ne yok..

HOŞBULDUM KUŞUM.
ne olsun bildiğin gibi. pazaresi yolu gözlüyorum kaydirigubbakcemile3

Dileğim bana bu yapılırmı...o güzel çeneni yani olmadık yerlerde neden açarsın ya...

Len derya çok pis dalarım bak biiliyorsun...cudo ,aykido ,tekvando,kikboks hepsi var allahıma ona göre leyyyynnn benş psikopata bağlamayın leyyynnn

Niye yağ çekiyorsunki seni listenin üstüne alsın diyemi len :roflol::sm_cool:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

belkide yerleşme lekeleri ne biliyoonnnnn

hoşgeldin canımm

bende sana veremedim yaa

hoşbuldum bitaneciğim...
güzel haberlerini bekliom bakalım. 41 gün dile kolay kafamçokkarıştı

canlarım yüzünü gören cennetlik vallaaaa kaydirigubbakcemile

ooooo aycammm naber gözelimmmm opuyorumnanaktan

ALLAHIMM ÇOK DUYGULANDIMMMMMM BENıı BU KADAR SVEDıĞıNı BıLMıYORDUM :gitme: :gitme: TUTAMADIM KENDıMı KUSURA BAKMA senağlama :roflol:

:roflol: he belli çok duygulanmışsın.
gözünden yaşlar akio.
ama acep ağlamaktan mı gülmekten mi
:roflol:

bakın kızlar nasıl da coştu topiğimizzzz
Ay nasıl duygulanıyodum allahımm

:sm_confused: KIZIM NE AYAKSIN SEN LEN.....

HERŞEYE DUYGULANMAYA BAŞLADIN...LEN BU KADAR DUYGUSALSIN Bİ BANA O DUYGULARIN KABARMAZ ŞU ALLAHIN TOPĞİNE BİLE DUYGULANIYORSUN PESS YANİ :mymeka:

Dileğim bende öyle avuttum ama kötüye alıştırıyorum kendimi :))
öylesi daha iyi tabi
oldu olduu verdim puanımı :)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hoşbuldum bitaneciğim...
güzel haberlerini bekliom bakalım. 41 gün dile kolay kafamçokkarıştı
inşallah canım yaa zaten hamiş değilsen guines rekorlar kitabına giricem gerçi rekor 52 günle deryada sanırım
bende onlardan almıştım
sonuç? hepsi pozitif. sonuuuuuç?? ay sonu regl kaydirigubbakcemile3
ayy bende alayım gg den 1 krecik olsun pozitifi görmüş olurum opuyorumnanaktan

HERŞEYE DUYGULANMAYA BAŞLADIN...LEN BU KADAR DUYGUSALSIN Bİ BANA O DUYGULARIN KABARMAZ ŞU ALLAHIN TOPĞİNE BİLE DUYGULANIYORSUN PESS YANİ :mymeka:
eeeeeeee hamişim demk istiyo o şimdi şakkıdı

Len ne zaman sizden hakettiğim değeri görücem diye bekliyorum ama...o kadar kör insanlarsınız ki bunu bile faarketmiyorsunuz...insan arasında para oplar bi kupa bi madalya bi bişey alır len...ne pinti yaratıklarsınız sizbe...farkındaysanız topiğe ben geldim topik bu hale geldi belirtmek isterim yani:mymeka: :mymeka:

len hamiş o ondan ele yapii...
sen olduğunda piskolecin evrim geçirmesin, geçirirse gelirim bulurum seniiii kaydirigubbakcemile

:uhm:

Anam akşam herifle birbirimize girdik 8 ayın en büyük kavgasıydı

OOO İYİ İYİ EVLİLİĞİ KAVRAMAYA BAŞLADINIZ DEMEK...DAHA NİCELERİNİ GÖRÜCEN MERAK ETME NAN....delikafadulden delikafadulden
HANİ GÖNÜL İSTER Kİ GÖRME AMA BARIŞMASI ÇOK GÜZEL OLUYOR SONRA delikafadulden

hamileler genelde duygusal oluyor ama delikafadulden bende duygulandım 3 gündür sessiz sakin ortalııkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…