Len cosmo piyasada yoksun ama benim laflarıda hiç kaçırmıyorsun yani pesss...nbr len dino ayyy dur şu hareketi yapmayı özledim bekle bi dakika
:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
Tubişimmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin acanım benim...seni ben çiçeklerden böceklerden.arıdan ....kelebekten.....herşeyden çok severim
Hoşgeldin tubiş sende ne var ne yok..
Niye yağ çekiyorsunki seni listenin üstüne alsın diyemi len :roflol::sm_cool:
belkide yerleşme lekeleri ne biliyoonnnnn
hoşgeldin canımm
bende sana veremedim yaa
bende burdaki eczaneleri zengin ettim valla...
artık bi kampanya indirim falan istiorum şu testlerde....
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyy ne güze yazmışsın minikimmm... opuyorumnanaktan
bu da bende sana,
BİY BİT OLSAM SAÇLAYININ AYASINDA,
YESEM YESEM HEY YEYİNİ,
İSTEY DUS AL BOĞULAYIM,
İSTEY İKİ TIYNAĞINLA ÇİTLAT KUYBANIN OLAYIM :kedi:
ALLAHIMM ÇOK DUYGULANDIMMMMMM BENİİ BU KADAR SVEDİĞİNİ BİLMİYORDUM :gitme: :gitme: TUTAMADIM KENDİMİ KUSURA BAKMA senağlama :roflol:
GG den toplu al canım tanesi 1 liraya geliyor
canlarım yüzünü gören cennetlik vallaaaa kaydirigubbakcemile
ALLAHIMM ÇOK DUYGULANDIMMMMMM BENıı BU KADAR SVEDıĞıNı BıLMıYORDUM :gitme: :gitme: TUTAMADIM KENDıMı KUSURA BAKMA senağlama :roflol:
bakın kızlar nasıl da coştu topiğimizzzz
Ay nasıl duygulanıyodum allahımm
öylesi daha iyi tabiDileğim bende öyle avuttum ama kötüye alıştırıyorum kendimi :))
oldu olduu verdim puanımı :)Dileğim bana bu yapılırmı...o güzel çeneni yani olmadık yerlerde neden açarsın ya...
Len derya çok pis dalarım bak biiliyorsun...cudo ,aykido ,tekvando,kikboks hepsi var allahıma ona göre leyyyynnn benş psikopata bağlamayın leyyynnn
inşallah canım yaa zaten hamiş değilsen guines rekorlar kitabına giricem gerçi rekor 52 günle deryada sanırımkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum bitaneciğim...
güzel haberlerini bekliom bakalım. 41 gün dile kolay kafamçokkarıştı
ayy bende alayım gg den 1 krecik olsun pozitifi görmüş olurum opuyorumnanaktanbende onlardan almıştım
sonuç? hepsi pozitif. sonuuuuuç?? ay sonu regl kaydirigubbakcemile3
bende onlardan almıştım
sonuç? hepsi pozitif. sonuuuuuç?? ay sonu regl kaydirigubbakcemile3
eeeeeeee hamişim demk istiyo o şimdi şakkıdı:sm_confused: KIZIM NE AYAKSIN SEN LEN.....
HERŞEYE DUYGULANMAYA BAŞLADIN...LEN BU KADAR DUYGUSALSIN Bİ BANA O DUYGULARIN KABARMAZ ŞU ALLAHIN TOPĞİNE BİLE DUYGULANIYORSUN PESS YANİ :mymeka:
:sm_confused: KIZIM NE AYAKSIN SEN LEN.....
HERŞEYE DUYGULANMAYA BAŞLADIN...LEN BU KADAR DUYGUSALSIN Bİ BANA O DUYGULARIN KABARMAZ ŞU ALLAHIN TOPĞİNE BİLE DUYGULANIYORSUN PESS YANİ :mymeka:
Len ne zaman sizden hakettiğim değeri görücem diye bekliyorum ama...o kadar kör insanlarsınız ki bunu bile faarketmiyorsunuz...insan arasında para oplar bi kupa bi madalya bi bişey alır len...ne pinti yaratıklarsınız sizbe...farkındaysanız topiğe ben geldim topik bu hale geldi belirtmek isterim yani:mymeka: :mymeka:
Anam akşam herifle birbirimize girdik 8 ayın en büyük kavgasıydı
:sm_confused: KIZIM NE AYAKSIN SEN LEN.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?