Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Canlar bana müsade yattım yattım iyide adamın suçu ne işten gelecek yemek yapayım ben görüşürüz topiği boşlamayın yoklama çekicem yarın..

Ama benim normali o kuzu ya...hep öle yani umudunu kırmak istemem ama benden pek umutlanma anam sen

tubiş len müro gibi günde on kere yorum mu yapayım len sana...allahtan umut kesilmezmiş:roflol: kaydirigubbakcemile3Yok len şaka tabi kuzu bak ateşin güzel gitti ama sabitlenmemesi kötü...bi iniyor bi çıkıyor ama ateşin güzel bence

len derya nereye be taş yesin bırak acamıa len...senin psikolojin bozuk yemeğe çıkarsın seni

TAMAM DERYA HADı TOZ OL...KALK LEN MıSKıN KADIN ADAM AÇ ÇALIŞSIN SEN YAT AYIP AYIP
TÜHHHHH KALK ÇABUK delikafadulden

Len tuba senın kafanı gÖzÜnÜ patlatıcam bak len...bende aynı Şeylerı sÖylemedım mı az Önce ateŞ topıĞınde ne ıŞın var...benım yorumumu takmıcaksan neden soruyorsun len bana gıt o zaman oraya..delımısın...

Sanane kızım o kadar gelmemişim istersem kimseyi konuşturmam bir hafat kendi kendime konuşurum lenyyyy

Kızlar ben kaçar hepinizi öpüyorum...gelecek haftaya görüşmek üzüere hoşçakalınnnnnnnnnnnn esen kalınnnnnnnnnnnnnnnnn delikafadulden

Ooooooh maşallah yıne dokturmuşsunuz be.ben yıne geldım kımse yok.hep boyle dolu olsun burası be:lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::dance::dance:

Back
X