tabiki bildiririm inşallah olumlu bi sonuç çıkarda sevinerek yazarım kısmet artık...dilekçim yeniledikten sonra bizide bililendirisin dimi?kimse yoksa bile forumda lütfen yazki haberini alalım
sen doğrana kadar bekle yapma test en güvenilir test sonucu kucaktaki bebktir opuyorumnanaktankızlarrrrrrrrrrrrr ben günüm geçmediği sürece ypamayı düşünmüyorum açıkçası...günü ne diye sormayın.fisfisfis .bilmiyorum..delikafadulden .böle çöm vaziyette bekliyormuşum artık 4 ay falan allah allah adet gelmedi ama gelicek diye ısrarla o adei getiricem diye 8 ayı çıkarır mışım delikafadulden :roflol: :roflol:
kızlarrrrrrrrrrrrr ben günüm geçmediği sürece ypamayı düşünmüyorum açıkçası...günü ne diye sormayın.fisfisfis .bilmiyorum..delikafadulden .böle çöm vaziyette bekliyormuşum artık 4 ay falan allah allah adet gelmedi ama gelicek diye ısrarla o adei getiricem diye 8 ayı çıkarır mışım delikafadulden :roflol: :roflol:
Ya kızlar hazmedemediğim şey şu...bu şaban cosmo bu işi becerdide ben nasıl beceremedim CADIARZU ....düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum ya sositososito
Doğuma gidersin artık adet beklerken :roflol::roflol::roflol:
haaa bana da koymuyor kız artık...belli süreden snra alışkanlık yapıyor galiba...bu gidiişle inanamıcaz zaten çift çizgiye test bozuk dicez
Bende 25. günde yaptım sanki ne acelem varsa akşamada kahveler geldi daha bişey yok ağrıda yok adet gibi var gerçi ctesiye 2 damla önden geldiki fazla heveslenme diye herhal :roflol:
Bu gidişle daha çok test yaparım ben test manyağı oldum :roflol:
belkide yerleşme lekeleri ne biliyoonnnnnBende 25. günde yaptım sanki ne acelem varsa akşamada kahveler geldi daha bişey yok ağrıda yok adet gibi var gerçi ctesiye 2 damla önden geldiki fazla heveslenme diye herhal :roflol:
hoşgeldin canımmselam kızlaaaaaaarrrr ben geldiiimmmm
bende sana veremedim yaaKostik bak seni topik bile kabul etmiyor len sana puan veremiyorum...allahın işi işte
Tubişimmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin acanım benim...seni ben çiçeklerden böceklerden.arıdan ....kelebekten.....herşeyden çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?