Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

dilekçim yeniledikten sonra bizide bililendirisin dimi?kimse yoksa bile forumda lütfen yazki haberini alalım
tabiki bildiririm inşallah olumlu bi sonuç çıkarda sevinerek yazarım kısmet artık...
tek çizgi bu sefer çok koymadı kaşarlandımmı ne opuyorumnanaktan

kızlarrrrrrrrrrrrr ben günüm geçmediği sürece ypamayı düşünmüyorum açıkçası...günü ne diye sormayın.fisfisfis .bilmiyorum..delikafadulden .böle çöm vaziyette bekliyormuşum artık 4 ay falan allah allah adet gelmedi ama gelicek diye ısrarla o adei getiricem diye 8 ayı çıkarır mışım delikafadulden :roflol: :roflol:
sen doğrana kadar bekle yapma test en güvenilir test sonucu kucaktaki bebktir opuyorumnanaktan

haaa bana da koymuyor kız artık...belli süreden snra alışkanlık yapıyor galiba...bu gidiişle inanamıcaz zaten çift çizgiye test bozuk dicez

kızlarrrrrrrrrrrrr ben günüm geçmediği sürece ypamayı düşünmüyorum açıkçası...günü ne diye sormayın.fisfisfis .bilmiyorum..delikafadulden .böle çöm vaziyette bekliyormuşum artık 4 ay falan allah allah adet gelmedi ama gelicek diye ısrarla o adei getiricem diye 8 ayı çıkarır mışım delikafadulden :roflol: :roflol:

Doğuma gidersin artık adet beklerken :roflol::roflol::roflol:

Bende 25. günde yaptım sanki ne acelem varsa akşamada kahveler geldi daha bişey yok ağrıda yok adet gibi var gerçi ctesiye 2 damla önden geldiki fazla heveslenme diye herhal :roflol:

Len cosmo piyasada yoksun ama benim laflarıda hiç kaçırmıyorsun yani pesss...nbr len dino ayyy dur şu hareketi yapmayı özledim bekle bi dakika

:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

Tubişimmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin acanım benim...seni ben çiçeklerden böceklerden.arıdan ....kelebekten.....herşeyden çok severim

Bende 25. günde yaptım sanki ne acelem varsa akşamada kahveler geldi daha bişey yok ağrıda yok adet gibi var gerçi ctesiye 2 damla önden geldiki fazla heveslenme diye herhal :roflol:
belkide yerleşme lekeleri ne biliyoonnnnn
selam kızlaaaaaaarrrr ben geldiiimmmm
hoşgeldin canımm
Kostik bak seni topik bile kabul etmiyor len sana puan veremiyorum...allahın işi işte
bende sana veremedim yaa

Back
X