Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Bu ne guzel duadır böle Allh razı olsun kuzum yaaa
Aminnnnnnnn

[color="ındigo"]kızlar ateş tablom

9.Gün:------------- 36,4 ***
10.gün:-------------36,3 ***
11.gün :----------36,5
12.gün:-----------? ***
13.gün:-----------36,8***
14.gün:----------36,8
15.gün:----------36,7

ne kargaşa yaaa allahım ateşimde aynı ben yani çözümsüz...hiç bir anlam yüklenmiyor
[/color]

Ahhh müro ahhh nasıl aramam seni...sen olsan şimdi şıp diye hamile bırakırdın beni bee:roflol:

Ahhh müro ahhh nasıl aramam seni...sen olsan şimdi şıp diye hamile bırakırdın beni bee:roflol:
yavru o seninmi tablon niye ilk günden başalmadın müro bana özellikle dedi ilk gün başlayıp dogru düzgün ağzından ölçseydin daha iyi yorumlardım diye gamyoncuiremsu

Evet ama ıŞte bende Öle bır sorun var
adetlıyken ÖlÇemıyorum ya
hıÇ ılk gÜn ıtıbarıyle ÖlÇmedım tabı bÖlede bıŞey anlaŞılmıyor bılıyorum

Evet ama İŞte bende Öle bİr sorun var
adetlİyken ÖlÇemİyorum ya
hİÇ İlk gÜn İtİbarİyle ÖlÇmedİm tabİ bÖlede bİŞey anlaŞılmıyor bİlİyorum
kız ninoş niye ölçemiyon adetliyken
salaga baglandım yine bi aydınlat kafamçokkarıştı

kızlar benim mesai bitttiiiiiiiiiiii...
eve gidemde yaprak dökümünü izleyem....
hepinizi öpüorum..
ii akşamlarrr...

10.gun yumurtlamıssın gibi ninikim atesin yukselişe gecmiş cunku Şenizopuyorumnanaktan

Kızlar Fstonecumdan haber var merakedenler icin mesajını aynen yazıyorum dualarınızı esirgemeyin hamişmiş cok sevindim bu habere opuyorumnanaktan

Canım benım bız ıyıyız grıp oldum evdeydım evde net kapalı yazamadım sıze Şımdı arkadaŞımdan yazıyorum kızlarada sÖyle olurmu canım benım dÜkkana gelır gelmez gırecem topıĞe dr.dınlenmem gerektıĞını sÖyledı tekrar kaybetmek ıstemıyorum evde yatıyorum lekelenmem devam edıyor ben fırsat buldukÇa yazarım sıze dua edın kızlar bu sefer benle kalsın ÖnÜmÜzdekı hafta tekrar kontrole gıtÇem.ÖpÜldÜnÜz

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hoşgeldin canım yoktun buralarda opuyorumnanaktan
bende gidiyorum canım iyi akşamlar yarında olmaya bilirim görüşürüz bayyyyhihoyyyt

hosbuldummmmmm opuyorumnanaktanŞeniz tamam canım iyi aksamlar kendine iyi bakopuyorumnanaktanŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…