kıslaaarr iyi akşamlaaaaarrr öpüyorum hepiciğinizi opuyorumnanaktan
iyi geceler kızlar bebeğin cinsiyeti kesin değil ama belli oldu gibi erkek haber vereyim dedim öptüm hepinizi
kızlar bu arada ben dün test yaptım maalesef negatif çıktı...
beklicem falan dedim ama dayanamadım...
4 gün geçmiş olmasına ragmen yaptım..
kesn sonuçmudur bilmiorum...
yani doğrumudur acaba...
ayy biş söleyin nolur....
meraba canım nasılsın?yazdıklarını okudum sakın canını sıkma olurmu?vallah benım de oyle oldu hıc 10-15 gun teste gostermedı hamıle oşldugumu ama bır mucıze işte 25 gun falan gectı teste cıktı doktora gıttım yıne pozetıf cıktı yanı canını sakın sıkma bıraz daha bekle bencekızlar bu arada ben dün test yaptım maalesef negatif çıktı...
beklicem falan dedim ama dayanamadım...
4 gün geçmiş olmasına ragmen yaptım..
kesn sonuçmudur bilmiorum...
yani doğrumudur acaba...
ayy biş söleyin nolur....
üfffff bilmiorum yaaaa....
çok moralim bozuk((
adetde olmuoorum...
halbuki ne güzel düzelmişti..
nolduda yine düzenim değişti....
iyi geceler kızlar bebeğin cinsiyeti kesin değil ama belli oldu gibi erkek haber vereyim dedim öptüm hepinizi
meraba canım nasılsın?yazdıklarını okudum sakın canını sıkma olurmu?vallah benım de oyle oldu hıc 10-15 gun teste gostermedı hamıle oşldugumu ama bır mucıze işte 25 gun falan gectı teste cıktı doktora gıttım yıne pozetıf cıktı yanı canını sakın sıkma bıraz daha bekle bence
oda ola bılır kuşum ama hayırlısı ınşallah en kısa zamanda sende anne olursun.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?