isoo umarım bebeiş vardır içinde opuyorumnanaktan
gülüüüümm inşşallah bu ay özellikle hamiş topiğindeki bayanlardan çok dua aldım..olursa eger onların duasıyla olur die düşünüorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
isoo umarım bebeiş vardır içinde opuyorumnanaktan
HALA OLDUM ULEYNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :dance: :dance: :teytey: :teytey: :sm_cool:
canım niye bilmiyon günü gününe olmazmı seninde kasımda oldun ama inşallah aralıkta olmazsın sonrada hiç olmazsın sonrada karnın şişer sonrada bebegin ıngaaaaa dera.s.
:sm_cool:
tebrik ederiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm cosmooooooooooooooooooo opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5buyrunnnnnnnnn
Cosmosummm tebrİkler canım benİm allahım sana da nasİp etsİn İnŞallah o gÜnleİr gÖrmeyİ bİzlerede İnŞallah kuzu ya
canım gözün aydın tebrik ederim...HALA OLDUM ULEYNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :dance: :dance: :teytey: :teytey: :sm_cool:
İsolde canım İnŞallah bİranÖnce sende meleĞİne kavuŞursun
cosmocum tebrikler gözün aydınnnnnnnnnnn alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ah bide ben tezye yapabilsem kardeşlerimi![]()
canım gözün aydın tebrik ederim...
amin bitanem amin...
tüm isteyenlere versin rabbim..
İNŞALLAH CANIM YA AMA SANKİ GÜN GECTİKÇE HİÇ OLMUYCAK GİBİ GELİYOR 2004 den beri buu bekliyorum belki korunsam filan az beklermişim ama hiç korunmadan 5 yılı bitirdim nasip diyorum hayırlısı olsunlivaza acele etme kuzu ya yapıcaksın elbette
hiç merak etme o vakti saati gelsin istesende durdramazsın