Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

pco varya bende bu yüzden adetlerin düzeninde sıkıntı yaşıodum ama 3-4 aydır çok düzenli oluodum..
belki tekrar pco etkisini gösteriodur die pek ümitlenmekte istemiorum..
eger adet olursam bal tarçın çörekotu kürünü üygulucam...
umarım o kürü uygulamaya gerek kalmaz...

Cosmosummm tebrıkler canım benım allahım sana da nasıp etsın ınŞallah o gÜnleır gÖrmeyı bızlerede ınŞallah kuzu ya

canım niye bilmiyon günü gününe olmazmı seninde kasımda oldun ama inşallah aralıkta olmazsın sonrada hiç olmazsın sonrada karnın şişer sonrada bebegin ıngaaaaa dera.s.

canım benim ne güzel temmenni bu kuzu ya...inşallah cümlemize versin nasip etsin rabbim

Canımsınız sağolunnn
:sm_cool:

tebrik ederiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm cosmooooooooooooooooooo opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5buyrunnnnnnnnn

Sağol ninikim güzel yürekli arkadaşımm benm aminnnnnnn diyorum hepimiz içinnn
Cosmosummm tebrİkler canım benİm allahım sana da nasİp etsİn İnŞallah o gÜnleİr gÖrmeyİ bİzlerede İnŞallah kuzu ya

cosmocum tebrikler gözün aydınnnnnnnnnnn alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ah bide ben tezye yapabilsem kardeşlerimi :delphin:

canlar ben ara ara dua paylaşıyım demiştim sizlerle bugünkü duam:Saruboceq:
allahım sahip oldugum nimetlerden mahrum olmaktan sana sıgınırım. bana nasip ola bu afiyetin yok olmasından ani azabından ve hoşnutsyzlugundan sana sıgınırım allahım faydasız ilimden korkusuz kalbden doymayan nefisden ve kabuk olmayan duadan sana sıgınırım AMİN :Saruboceq::Saruboceq:

livaza acele etme kuzu ya yapıcaksın elbette
hiç merak etme o vakti saati gelsin istesende durdramazsın
İNŞALLAH CANIM YA AMA SANKİ GÜN GECTİKÇE HİÇ OLMUYCAK GİBİ GELİYOR 2004 den beri buu bekliyorum belki korunsam filan az beklermişim ama hiç korunmadan 5 yılı bitirdim nasip diyorum hayırlısı olsun

Back
X