Burdayım kız ...ne ldu kuzu adet lldunmu sen bakİmm
merhaba canım hoşgeldin iyiyiz ya sen ?ninik livaza merhaba nasılsınız
canım yok be ne adeti daha 10 günüm var ama biliyosun belli olmuyo bi bakarsın yYa konuŞun be ama aaaa lİvaza ruhsar sanadİyorum adet oldunmu?????
Özledinmi beni kız ŞenizŞeniz
özledim tabiiiiiiiiiiiiiiii mercimeğin nasıl bakalımKuşum inşallah da öledir yaaa epeyde olmuş hee CADIARZU
iyiyim canım nolsun beklemedeyim işte...merhaba canım hoşgeldin iyiyiz ya sen ?
canım yok be ne adeti daha 10 günüm var ama biliyosun belli olmuyo bi bakarsın y
yarın hoop adet olmuşum kafamçokkarıştı
canım ya konuşcamda elektirik kaçtıydı sen gelince topiğe neyseki yakaladım şükür
oh ohh ne güzel belirti varmı yada test yaptınmıkızlar napıosunuz..
bende hala adet olmadım..
4 gün geçti...
geliyolar geliyolar inşallahalkisalkisalkisalkisalkisalkishoşbuldum kızlar bugün 40.günüm şükür kırmızılarım yok belirtileride yok ama dün dayanamadım test aldım tek çizgi geç döllenmedir inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
geliyolar geliyolar inşallahalkisalkisalkisalkisalkisalkis ugurlu liste göster kerametinikızlar napıosunuz..
bende hala adet olmadım..
4 gün geçti...
özledim tabiiiiiiiiiiiiiiii mercimeğin nasıl bakalım
epey olduda 2 ay önce 41.gün su koyuverdimonun için beklicem kan testi için
Len cosmo sen ne ayaksın ya...hanİ kaldırılmıŞtı tİcerler sen nası koyabİlİyorsun ..yada bİzİmkİler neden sİlİndİ yaaa haksızlık ama bu
var düzensizlikl canım korunmayı bıraktıgımdan beri ama maxsimum 36 gündü 1 sefer 41 oldu oda zaten son 5 gün adet geliyorum dedi sancıdan belirtiden bu sefer başkaKız dİlek sende adet dÜzensİzlİĞİ yok dİmİ neden gİdİp bİ kan testİ yaptırmıyorsun tatlım ya
canım niye bilmiyon günü gününe olmazmı seninde kasımda oldun ama inşallah aralıkta olmazsın sonrada hiç olmazsın sonrada karnın şişer sonrada bebegin ıngaaaaa dera.s.LİVAZA SENİN ON GÜNÜN VAR BENİM ODA BELLİ DEĞİL Kİ...NE ZAMAN OLUCAMI BİLE BİLMİYORUM KIZIM HALİNE ŞÜKRET BENCE delikafadulden
canım test yapmadım...oh ohh ne güzel belirti varmı yada test yaptınmı
amin bitaneemm inşşallah bakalım...geliyolar geliyolar inşallahalkisalkisalkisalkisalkisalkis
geliyolar geliyolar inşallahalkisalkisalkisalkisalkisalkis ugurlu liste göster kerametini
İsolde merhaba canım...ben senİ tanımıyorum tanılakım bİ gel ...bİrazcık bahetsene kendİnden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?