Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Burdayım kız ...ne ldu kuzu adet lldunmu sen bakİmm

ninik livaza merhaba nasılsınız
merhaba canım hoşgeldin iyiyiz ya sen ?
Ya konuŞun be ama aaaa lİvaza ruhsar sanadİyorum adet oldunmu?????
canım yok be ne adeti daha 10 günüm var ama biliyosun belli olmuyo bi bakarsın y
yarın hoop adet olmuşum kafamçokkarıştı
canım ya konuşcamda elektirik kaçtıydı sen gelince topiğe neyseki yakaladım şükür

iyiyim canım nolsun beklemedeyim işte...

hoşbuldum kızlar bugün 40.günüm şükür kırmızılarım yok belirtileride yok ama dün dayanamadım test aldım tek çizgi geç döllenmedir inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
geliyolar geliyolar inşallahalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kızlar napıosunuz..
bende hala adet olmadım..
4 gün geçti...
geliyolar geliyolar inşallahalkisalkisalkisalkisalkisalkis ugurlu liste göster kerametini

Dılek sÜper kız aaa yenı mı verıyorsun bu haberı delı...Çok sevındım len valla kıyamma sana

Kız dılek sende adet dÜzensızlıĞı yok dımı neden gıdıp bı kan testı yaptırmıyorsun tatlım ya

LıVAZA SENıN ON GÜNÜN VAR BENıM ODA BELLı DEĞıL Kı...NE ZAMAN OLUCAMI BıLE BıLMıYORUM KIZIM HALıNE ŞÜKRET BENCE delikafadulden

ısolde merhaba canım...ben senı tanımıyorum tanılakım bı gel ...bırazcık bahetsene kendınden

Len cosmo sen ne ayaksın ya...hanı kaldırılmıŞtı tıcerler sen nası koyabılıyorsun ..yada bızımkıler neden sılındı yaaa haksızlık ama bu

Kız dİlek sende adet dÜzensİzlİĞİ yok dİmİ neden gİdİp bİ kan testİ yaptırmıyorsun tatlım ya
var düzensizlikl canım korunmayı bıraktıgımdan beri ama maxsimum 36 gündü 1 sefer 41 oldu oda zaten son 5 gün adet geliyorum dedi sancıdan belirtiden bu sefer başka
cumartesiyi beklicem kan testi için beklenen adet günüm 36 gün yani cumartesi 1 hafta geçmiş olacak beklicem

LİVAZA SENİN ON GÜNÜN VAR BENİM ODA BELLİ DEĞİL Kİ...NE ZAMAN OLUCAMI BİLE BİLMİYORUM KIZIM HALİNE ŞÜKRET BENCE delikafadulden
canım niye bilmiyon günü gününe olmazmı seninde kasımda oldun ama inşallah aralıkta olmazsın sonrada hiç olmazsın sonrada karnın şişer sonrada bebegin ıngaaaaa dera.s.

oh ohh ne güzel belirti varmı yada test yaptınmı
canım test yapmadım...
umutlarım yıkılsın istemiorum yada nebilim öle bişi işte...
belirtiye gelince psikolojikte olabilir ama bi acıkma hissi var onun dışında kasıklarımda batmalar oluo...ve baş dönmeler....
tabi dediğim gibi psikolojkte olabilir...
geliyolar geliyolar inşallahalkisalkisalkisalkisalkisalkis

geliyolar geliyolar inşallahalkisalkisalkisalkisalkisalkis ugurlu liste göster kerametini
amin bitaneemm inşşallah bakalım...
İsolde merhaba canım...ben senİ tanımıyorum tanılakım bİ gel ...bİrazcık bahetsene kendİnden

canım sen tanıosun aslında beni...kullanıcı adımı değiştirdim ondan tanıyamadın...
''tatlıcık'' ben şimdi isolde oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…