Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

H.b tatlım ya bebek iyidir sanırım ya bulantı harici bi sıkıntımız yok hamdolsun
Bende sıkıya gelemedğnm için bazen isyan etmiyo değilim ama sonra tövbe çekiyom
Çok güzel ama bi okadar da zormuş anneme diyorum nasıl doğurdun sne böle 5 tane diye
Annelik bu kadar kolaymı sandın diyo

H.b tatlım ya bebek iyidir sanırım ya bulantı harici bi sıkıntımız yok hamdolsun
Bende sıkıya gelemedğnm için bazen isyan etmiyo değilim ama sonra tövbe çekiyom
Çok güzel ama bi okadar da zormuş anneme diyorum nasıl doğurdun sne böle 5 tane diye
Annelik bu kadar kolaymı sandın diyo
canım benim annemde der ben çok çocuk seviyodum dogurddum ard arda diye 4 taneyiz bizde hemde kızzz nasıl göze almış hala aklım ermiyo allahım yardımcın olsun sıkıntısız bi hamilelik geçir ve hani derler ya bi amanda kurtul inşallah

Aminnnnnnnnnn inş. sizlerin duasıyla inş. rahat olucak allah razı olsun hepinizden
darısı hepinize inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
canım benim annemde der ben çok çocuk seviyodum dogurddum ard arda diye 4 taneyiz bizde hemde kızzz nasıl göze almış hala aklım ermiyo allahım yardımcın olsun sıkıntısız bi hamilelik geçir ve hani derler ya bi amanda kurtul inşallah

hoşbuldum kızlar bugün 40.günüm şükür kırmızılarım yok belirtileride yok ama dün dayanamadım test aldım tek çizgi geç döllenmedir inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

Back
X