Hadi kızlarr gelin burda kaynaşalımm paylaşalımm

kızlar herkes nerde ya kimse kalmamış sanki benim de cok vaktim yok kociş gelir şimdi

Geldim canım geldim, çok sağol canım yaa :), bilmez miyim hiç, çok severim kendisini, evet maalesef gitmek zorunda kaldı, biliyorum, bende özledim, yorumlarını falan çok beğenirdim.

Çikolata almaya gittim bebeğim, ama keşke gitmez olaydım, ayak üstü moralim bozuldu, neyse, söyleseydin yaa bana, ben alırdım sana ne alıncaksa, yağmur burda da hala daha yağıyor canım, dinmedi hala.

Burdada hala yağmur yağıyor hayırdır neden morelin bozuldu ayak üstü anlat bakayım tabi özel bir mevzu değilse.. :KK14:

h.g benim bebişim var canım ama artık yemek yediği için o güzelim koku gitmeye başladı doyamadım kokusuna sanki

h.b canımm ahh ahh kim doyarki o kokuya gerçi evli değilim ama arkadaşlarımın bebekleri mis gibi kokuyo. Allah hayırlısıyla büyümeyi, hayırlı evlat olmayı nasip etsin canım:KK16:

Burdada hala yağmur yağıyor hayırdır neden morelin bozuldu ayak üstü anlat bakayım tabi özel bir mevzu değilse.. :KK14:

Yok anacım, özel falan değil, hem sizlerden gizlim saklım mı var, anlatırım tabii, markette eski sevgilinin anasını gördüm, ayak üstü moralimi bozdu, ayıp olmasın diye selam verdim, elini öptüm, halini hatırını sordum, konuştuk, ama keşke konuşmasaydım.:KK19:

Yok anacım, özel falan değil, hem sizlerden gizlim saklım mı var, anlatırım tabii, markette eski sevgilinin anasını gördüm, ayak üstü moralimi bozdu, ayıp olmasın diye selam verdim, elini öptüm, halini hatırını sordum, konuştuk, ama keşke konuşmasaydım.:KK19:

hayırdır canım ne oldu ne dedi de moralini bozdu :44:

hoşbuldum canım çok teşekkür ederim :21: afiyet bal şeker olsun :KK16:

Teşekkürler =)

Keşke konuşmasaydım dediğine göre kötü şeyler olmuş anlaşılan .. Bozma be morelini kuzum.. Aldığın çikoların keyfini çıkararak ye .. İnsan bizede alırdı elin boş gelmişsin bakıyordum da.. Eski sevgilinin anasını görünce devrelerin yanmış olmalı helvacıııı
:KK1:

Teşekkürler =)

Keşke konuşmasaydım dediğine göre kötü şeyler olmuş anlaşılan .. Bozma be morelini kuzum.. Aldığın çikoların keyfini çıkararak ye .. İnsan bizede alırdı elin boş gelmişsin bakıyordum da.. Eski sevgilinin anasını görünce devrelerin yanmış olmalı helvacıııı
:KK1:

Aynen, haklısın canım da bozmamak elde değil ki, keyif falan kalmadı kadının o sözlerinden sonra bende, aa aşk olsun yavrum be, ayıp ettin şimdi, valla daha dokunmadım, gel ye, hepsi senin olsun, feda olsun sizlere, bi çikonun lafı mı olur aramızda, yandı valla, hemde nasıl yandı, sigortalarım attı resmen.:KK47:

X