Hadi kızlarr gelin burda kaynaşalımm paylaşalımm

Fazla ayrıntıya girmeyelim kuzu ben özelden özgeçmişimi atarım sana sende okursun olur mu .. =) Bu mevzuları konuşamamıştık evet kaju ve helvadan başka konuşacak konularımızda varmış meğerse.. Az önce bir haber okudum kadının teki aldatılmış ,kadın adama olan öfkesinden ve sinirinden dolayı gitmiş arabasını paramparça etmiş .. Allah kimsenin başına böyle olaylar vermesin yaşatmasın ..
:KK34:

Olur olur canım, aynen aynen, biz hep helva ve kajudan bahsettik:KK52:, amin amin, iyi daha fazlasını yapmamış valla kadın, az bile yapmış hatta, daha neler neler yapanlar oluyor, adam ucuz kurtulmuş.:KK1:

Hepiniz tekrardan hoşgeldiniz .. Rose ,sana ayrı bir hoşgeldin demek istiyorum şimdi bana hoşgeldin demedi marga diye triplere girmeyesin öperim yanaklarından..
:KK14:

Ayy bebeğim çok teşekkür ederim yaa :), çok düşüncelisin gerçekten, yok kız ne tribi, aşk olsun, sana hiç trip atmam, herkese atarım ama, bende seni çok öptüm canım.:KK54:

Olur olur canım, aynen aynen, biz hep helva ve kajudan bahsettik:KK52:, amin amin, iyi daha fazlasını yapmamış valla kadın, az bile yapmış hatta, daha neler neler yapanlar oluyor, adam ucuz kurtulmuş.:KK1:

Az bile yapmış .. Düşünsene bir kadının başkaları tarafından eşiniz sizi aldatıyor şununla gördük bununla gördük dediklerini .. Ah çok kötü bir durum .. Hani insanın kocasna olan güveni olsa bile bu söylenenler insanın içine bir nebzede olsa şüphe düşürüyor.. Ve bu düşünceler bilinç altına yerleşiyor.. Sonrasını hepiniz az çok tahmin edebiliyorsunuzdur.. Aman aman Allah kadın düşmanlarmın bile başına vermesin böyle olay . Yağmur yağmasa gidip alacağım kaju.. Yanında redbullumuda aldım mı tamamdır.. Keyfime diyecek yok =)

Yavrular, benim bi markete gitmem lazım, birazdan giderim diye diye erteledim hep, gidemedim bi türlü sabahtan beri, kk bağımlılık yapıyor malum:KK52:, gelirim hemen, görüşürüz birazdan, öptüm hepinizi.:KK54:

Ayy bebeğim çok teşekkür ederim yaa :), çok düşüncelisin gerçekten, yok kız ne tribi, aşk olsun, sana hiç trip atmam, herkese atarım ama, bende seni çok öptüm canım.:KK54:

En az senin kadar düşünceliyim kuzum =) At yahu senin tribinden nolcak ki , şöyle birbirimize aşık atsak ne olurdu hı .. Tweetyi bilir misin sen kk pro üyelerden.. Çok özledim onu , belki denk gelmişsindir.. Birbirimize trip atardık ,topiclere girer ''biri şu tiviye şunları söylesin '' tarzında yorumlarda bulunurduk .. Gitti ama , eşi izin vermediği için .. Kulakları çınlasın özledim vallahi onu .. =)

Yavrular, benim bi markete gitmem lazım, birazdan giderim diye diye erteledim hep, gidemedim bi türlü sabahtan beri, kk bağımlılık yapıyor malum:KK52:, gelirim hemen, görüşürüz birazdan, öptüm hepinizi.:KK54:

Kaju ile redbull almaya gidiyorsun demi seni seni.. =) Yağmur dinsede bende çıkıp alsam ..

benim de gitmem lazım markete ayrıca temizlik de yapmalıyım eşim il dışında gece dönünce evi böyle bulmamalı:) ama hava o kadar soğuk ki kıpırdamak bile istemiyorum...

En az senin kadar düşünceliyim kuzum =) At yahu senin tribinden nolcak ki , şöyle birbirimize aşık atsak ne olurdu hı .. Tweetyi bilir misin sen kk pro üyelerden.. Çok özledim onu , belki denk gelmişsindir.. Birbirimize trip atardık ,topiclere girer ''biri şu tiviye şunları söylesin '' tarzında yorumlarda bulunurduk .. Gitti ama , eşi izin vermediği için .. Kulakları çınlasın özledim vallahi onu .. =)

Geldim canım geldim, çok sağol canım yaa :), bilmez miyim hiç, çok severim kendisini, evet maalesef gitmek zorunda kaldı, biliyorum, bende özledim, yorumlarını falan çok beğenirdim.

Kaju ile redbull almaya gidiyorsun demi seni seni.. =) Yağmur dinsede bende çıkıp alsam ..

Çikolata almaya gittim bebeğim, ama keşke gitmez olaydım, ayak üstü moralim bozuldu, neyse, söyleseydin yaa bana, ben alırdım sana ne alıncaksa, yağmur burda da hala daha yağıyor canım, dinmedi hala.

bende geldim bende geldimmmmmmm :KK9: 23 yaşındayım istanbulda yaşıyorum muhasebeciyim :KK76: bebişi olanlar varmış ne güselllllllllll süt gibi kokuyordur yaaaaa :KK16:

Son düzenleyen: Moderatör:
bende geldim bende geldimmmmmmm :KK9: 23 yaşındayım istanbulda yaşıyorum muhasebeciyim :KK76: bebişi olanlar varmış ne güselllllllllll süt gibi kokuyordur yaaaaa :KK16:

h.g benim bebişim var canım ama artık yemek yediği için o güzelim koku gitmeye başladı doyamadım kokusuna sanki

X