siz de hoşgeldiniz.......
Fazla ayrıntıya girmeyelim kuzu ben özelden özgeçmişimi atarım sana sende okursun olur mu .. =) Bu mevzuları konuşamamıştık evet kaju ve helvadan başka konuşacak konularımızda varmış meğerse.. Az önce bir haber okudum kadının teki aldatılmış ,kadın adama olan öfkesinden ve sinirinden dolayı gitmiş arabasını paramparça etmiş .. Allah kimsenin başına böyle olaylar vermesin yaşatmasın ..
bende 21 yasındayım 1 yıllık evliyim istanbulda yasıyorum ve çalışmıyorumHoşgeldin, gel buyur.
hoşbulduk kimse varmı
mrb kızlar benide alın aranıza
Hepiniz tekrardan hoşgeldiniz .. Rose ,sana ayrı bir hoşgeldin demek istiyorum şimdi bana hoşgeldin demedi marga diye triplere girmeyesin öperim yanaklarından..
Olur olur canım, aynen aynen, biz hep helva ve kajudan bahsettik, amin amin, iyi daha fazlasını yapmamış valla kadın, az bile yapmış hatta, daha neler neler yapanlar oluyor, adam ucuz kurtulmuş.
Ayy bebeğim çok teşekkür ederim yaa :), çok düşüncelisin gerçekten, yok kız ne tribi, aşk olsun, sana hiç trip atmam, herkese atarım ama, bende seni çok öptüm canım.
Yavrular, benim bi markete gitmem lazım, birazdan giderim diye diye erteledim hep, gidemedim bi türlü sabahtan beri, kk bağımlılık yapıyor malum, gelirim hemen, görüşürüz birazdan, öptüm hepinizi.
Yavrular, benim bi markete gitmem lazım, birazdan giderim diye diye erteledim hep, gidemedim bi türlü sabahtan beri, kk bağımlılık yapıyor malum, gelirim hemen, görüşürüz birazdan, öptüm hepinizi.
Kolay gelsin ..benim de gitmem lazım markete ayrıca temizlik de yapmalıyım eşim il dışında gece dönünce evi böyle bulmamalı:) ama hava o kadar soğuk ki kıpırdamak bile istemiyorum...
teşekkür ederim tatlım,bi başlayabilsem kolay olacak inşallah
Aç sevdiğin müzikleri bir yandan da sen çalan parçalara eşlik et ve ufaktan ufaktan işlerini hallet
En az senin kadar düşünceliyim kuzum =) At yahu senin tribinden nolcak ki , şöyle birbirimize aşık atsak ne olurdu hı .. Tweetyi bilir misin sen kk pro üyelerden.. Çok özledim onu , belki denk gelmişsindir.. Birbirimize trip atardık ,topiclere girer ''biri şu tiviye şunları söylesin '' tarzında yorumlarda bulunurduk .. Gitti ama , eşi izin vermediği için .. Kulakları çınlasın özledim vallahi onu .. =)
Kaju ile redbull almaya gidiyorsun demi seni seni.. =) Yağmur dinsede bende çıkıp alsam ..
bende geldim bende geldimmmmmmm23 yaşındayım istanbulda yaşıyorum muhasebeciyim bebişi olanlar varmış ne güselllllllllll süt gibi kokuyordur yaaaaa