- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
ne güzel yaa yağmuru cok özlemişim
evet öle kış başladı artık
Allah bağışlasın oğlunuzu
hayırlı cumalar herkese
bende 22 yaşındayım evliyim 10 aylık bi oğlum var açıköğretim lise okuyorum bende
Aynen öyle , yazın kışa hasrettik şimdi de sıcağa hasretiz ..
Yağmuru çok sevmem bugun dışarı çıkacaktık alışveriş için fakat yağmurun şiddetli bir şekilde yere düşmesiyle + birde bu yağmura fırtınanında eklenmesiyle ertelemiş bulunuyoruz..
Evdeyiz ..
Başım ağrıyor .. =)
teşekkür ederim
ne güzel yaa yağmuru cok özlemişim
evet öle kış başladı artık
aynen olsun buna da şükür soğuğu ben de sevmiyorum hiç.....
Ne güzel hepiniz evlisiniz ve çocuklarınız var Allah bağışlasın kızlar . Benimde yaş 20 ve nişanlıyım ..
ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN inş. mutlu huzurlu bir evliliğiniz olur
Güzel dileklerin için teşekkür ederim Semoş .. =) Hayırlısıyla bizde bir evlenseydik güzel olacaktı .. Ama evlenmemize daha var .. Evlendikten sonra hemen çocuk yapmayıda düşünmüyorum ,bebeleri severim çocuklarla iletişimimde oldukça iyidir fakat erken sanki .. Yaşım gereği böyle düşünüyorum .. Sizcede öyle değil mi ?
Bencede çocuk çok özel birşey tabi ki bende isterim çocuğum olsun etsin fakat çok çok erken hem benim içn hemde karşımdaki insan için .. Allahtan karşımda bu konuları anlayışla karşılayn biri var , yoksa fikir ayrılığına düşseydik bu konuda çok kötü olurdu .. Şimdiden bunun planını yaptık .. Zaten evlenmem 22 imi bulurtabiki haklısın her şeyin zamanı var evlenir evlenmez çocuk yapılacak diye birşey yok
Bende geldim kızlar, margi, sen nişanlı mıydın canım, 20 yaşındasın dimi, ayy diğer arkadaş da evliymiş, çocuğu varmış, Allah mutluluklarınızı daim etsin kızlar, ama bana çok uzak şeyler bunlar.
Bende geldim kızlar, margi, sen nişanlı mıydın canım, 20 yaşındasın dimi, ayy diğer arkadaş da evliymiş, çocuğu varmış, Allah mutluluklarınızı daim etsin kızlar, ama bana çok uzak şeyler bunlar.
Evet rose , nişanlıydım .. 20 yaşındaydım ona da evet .. Senin durumlar neydi ? Yaş kaçtı nerede yaşıyordun ? Ben unuttum yada hiç bunun muhabbetini yapmadık bilemiyorum ..
amin canım hoşgeldin bu arada
21 yaşındayım canım bende, izmirde yaşıyorum, evet evet, hiç bunları konuşmamıştık, sen okuyor muydun, çalışıyor muydun ?:44:
mrb kızlar benide alın aranıza