- 3 Ocak 2008
- 215
- 1
- Konu Sahibi mispremses
nasıl üç kilo verdiniz yaa.. ben 1.700 verebildim. geri almamak için de bitince mısır gevreğimi yiyeceğim 2 hafta.. bakalım bugün kiloda bi değişme olacak mı son gün...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah canım harikasın. zaten toplamda 3 gündü.arkadaşlar ben 3 günümü tamamladım tam 3 kilo gitmiş..bugün yapamayacağım artık..emzirdiğim için..dün hiç süt gelmedi oğluşuma vicdan azabı çekdim.bugünde 1400 kalorilik bi diyete başladım kendimi fazla sıkmayacağım..ama kurtulmak istiyorum artık bu kilolardan....
ben varım canımbu ödem galiba hepimizde yok bende aynıyım hiç gitmemiş kilom dünküyle aynı..yarın diyete başlıyorum katılanlar olursa listemizi oluşturalım..
sanada maşallah canım merakla bekliyorum sonucunuGünaydın kızlar..Ben halen tartınmadım.Diyete hiçç bozmadan devam ediyorum.
Bu arada kızlar sağlıklı bir diyet listesi olursa ben de katılırım.Tüp bebek tedavisine başlıycam eylülde allahın izniyle.Kilo vermem çok önemli ama çokk ağır dietlerle de vicudumu tehdid etmek istemiyorum.(Mesela lahana corbası dieti gibi falan)
Bence günde 800-1000 kolorılık dietle devam ede biliriz ne dersiniz?
inşallahh akrepçimmeveet bugün son günüm..sabah yarım kilo kirazımı yedim..şimdi yeşil çayımı içiyorum hala wc ye çıkamadım o kadar kiraz nereye gitti anlamadım ama karnım sanki şiş ve gurul gurul etmeye başladı..bomba gibi patlarmış ve kalan kilom gidermiş.ne hayal ama:))
Ben daha karar veremedim ama bugün son gün bir an önce karar vermemiz lazım. Sizin aklınıza hangisi yatıyor?
ben çok katı bir diyete başlamak istemiyorum açıkçası . 2 hafta boyunca k-flexs diyetini uygulamayı düşünüyorum. çünkü onu deneyen arkadaşlarımda çok güzel sonuçlar almışlar
1.5 2 kilo gitti....
bu arada kızlar bu kadar kiraz muhabbetinden sonra benim nickim rahatsızlık vermez umarım
Ayyy wc ile aramda kopması imkansız bağlara imza attı bu detoks
ben dayanamadım bozdum diyeti hemde hamgurger yedim ama tartıldım 62,700gr çıktım ben 65 sanodum kendimi nese hepnize kolay gelsin ama karar verdim az yicem akşam yemicem öle forma gircem aç kalarak olmuo eziyet
o zaman galiba detoks sonrası diyetede kimse kalmayacak...
Günaydın kızlar..Ben halen tartınmadım.Diyete hiçç bozmadan devam ediyorum.
Bu arada kızlar sağlıklı bir diyet listesi olursa ben de katılırım.Tüp bebek tedavisine başlıycam eylülde allahın izniyle.Kilo vermem çok önemli ama çokk ağır dietlerle de vicudumu tehdid etmek istemiyorum.(Mesela lahana corbası dieti gibi falan)
Bence günde 800-1000 kolorılık dietle devam ede biliriz ne dersiniz?
ufff yaaa ben hala wc ye çıkamadım............
öğle :yarım kilo kiraz yedim..
bol su içmeye devam..
ve az sonra toplantım var..korkum toplantıda wc ye git gel yapmam aklıma geldikçe sinir oluyorum rezil etmez umarım beni(
merhaba http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/178521-diyetisyenden-saglikli-diyet.html bende bu lısteye baslıyorum.sabah 1 dılım cavdarla az peynır ve 4 zeytın yedım.kahvaltıdan sonra sıteye gırdığim ıcın sımdı gordum lısteyı..öğlenden ıtıbaren uygulayacam.bakalım nasıl olacak.hıc deneyen oldu mu bu lısteyı.1 ayda 10 kılo verdırıyormus.deneyeneler yazar mı lutfen?
şimdi çıkmam gerek canım akşama yazacağım ....tramissu1986 sendeki listeyi yazar mısın canım bir de ona bakalım.
liste 1 den başlıyoruz dimi şeker