Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üniversite okumayanlar giremez der herhaldeÜniversite okumayanlar napcak...
ovv senle uğraşılmaz deseneBir çok anım var,hiç kötü anım yok sayılır...
Mesela birini kısaca yazayım...özel yurtta kalıyordum.arkadaşım ellerini yıkayıp kurutmadan yüzüme su sıçrattı bilerek,yapma diye uyardım yine yaptı...ben de intikam alırım yapma dedim üçüncüyü yaptı...sonra ne mi oldu
Beş litrelik su bidonunu alıp tüm yatağına boşalttım)
ağzım açık kaldı resmenher defasinda
ağzım açık kaldı resmen![]()
ayy çekilecek dert değil bi dakka orayı sen mi temizliyodun yok canım daha nelerNe sen sor ne ben soyleyeyim.. bide unuttum demiyo mu gercekten feryat figan bagiriyodum ben bunu gormek zorunda miyim diye.. hayatimda yapmadigim temizligi yaptim elimde hep camasir suyu
pardon yanlış anlamışım sanırım ama sen temizliyosun bu kez doğru mu anladımNe sen sor ne ben soyleyeyim.. bide unuttum demiyo mu gercekten feryat figan bagiriyodum ben bunu gormek zorunda miyim diye.. hayatimda yapmadigim temizligi yaptim elimde hep camasir suyu
Pedi alip atiyodu guya siliyodu da kendisi ama guvenemem ki siliyodum uzerinde bendepardon yanlış anlamışım sanırım ama sen temizliyosun bu kez doğru mu anladım![]()
off kazık kadar kız utanmıyo mu ya, ya çöpte bile görünmesin üstünü kapatıyorum ben ıyy iğrenç bi durum peygamber sabrı varmış sendeOrayi ben temizlemesem de kiz gercekten pasakliydi.. her yeri camasir suyuyla dezenfekte ediyordum ben. Baska turlu yasayamazdim
Tek kotu ozelligi pasakli olmasiydi idare ettik bitti gitti simdi nasildir ne haldedir evinde bilemiyorum Allah kocasina sabir versinoff kazık kadar kız utanmıyo mu ya, ya çöpte bile görünmesin üstünü kapatıyorum ben ıyy iğrenç bi durum peygamber sabrı varmış sende
aynen adamın işini zor gerçi bu pasaklıkla evde kalmıştır benceTek kotu ozelligi pasakli olmasiydi idare ettik bitti gitti simdi nasildir ne haldedir evinde bilemiyorum Allah kocasina sabir versin![]()