• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HADİ KIZLAR ÜNİVERSİTE ANILARIMIZI ANLATALIM :)

burcucucu

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2016
88
26
8
29
Herkesin iyi kötü üniversite anısı vardır:KK36:
evettt kızlar iyisiyle kötüsüyle aklınızda kalan arkadaş kazıkları,sevgililer komik anılarla ilk seneniz nasıldı:KK51::KK28:
paylaşmak güzel olur diye düşündüm:KK200::KK58:

Üniversite okumayanlar napcak...

Bir çok anım var,hiç kötü anım yok sayılır...
Mesela birini kısaca yazayım...özel yurtta kalıyordum.arkadaşım ellerini yıkayıp kurutmadan yüzüme su sıçrattı bilerek,yapma diye uyardım yine yaptı...ben de intikam alırım yapma dedim üçüncüyü yaptı...sonra ne mi oldu
Beş litrelik su bidonunu alıp tüm yatağına boşalttım ;))

Bir çok anım var,hiç kötü anım yok sayılır...
Mesela birini kısaca yazayım...özel yurtta kalıyordum.arkadaşım ellerini yıkayıp kurutmadan yüzüme su sıçrattı bilerek,yapma diye uyardım yine yaptı...ben de intikam alırım yapma dedim üçüncüyü yaptı...sonra ne mi oldu
Beş litrelik su bidonunu alıp tüm yatağına boşalttım :KK66:)
ovv senle uğraşılmaz desene :KK57:

Universite anisi diyince aklima direk ev arkadasimin klozetin yaninda duran camasir makinasinin uzerinde kirli pedini unutmasi gelir.. sinir krizi geciriyodum her defasinda :KK20: burdan kendisine selam ederim :KK52:

Ne sen sor ne ben soyleyeyim.. bide unuttum demiyo mu gercekten feryat figan bagiriyodum ben bunu gormek zorunda miyim diye.. hayatimda yapmadigim temizligi yaptim elimde hep camasir suyu
ayy çekilecek dert değil bi dakka orayı sen mi temizliyodun yok canım daha neler :KK57:ellerini çamaşır suyuyla yıkamak niye

Orayi ben temizlemesem de kiz gercekten pasakliydi.. her yeri camasir suyuyla dezenfekte ediyordum ben. Baska turlu yasayamazdim

Ne sen sor ne ben soyleyeyim.. bide unuttum demiyo mu gercekten feryat figan bagiriyodum ben bunu gormek zorunda miyim diye.. hayatimda yapmadigim temizligi yaptim elimde hep camasir suyu
pardon yanlış anlamışım sanırım ama sen temizliyosun bu kez doğru mu anladım o_O

Orayi ben temizlemesem de kiz gercekten pasakliydi.. her yeri camasir suyuyla dezenfekte ediyordum ben. Baska turlu yasayamazdim
off kazık kadar kız utanmıyo mu ya, ya çöpte bile görünmesin üstünü kapatıyorum ben ıyy iğrenç bi durum peygamber sabrı varmış sende

off kazık kadar kız utanmıyo mu ya, ya çöpte bile görünmesin üstünü kapatıyorum ben ıyy iğrenç bi durum peygamber sabrı varmış sende
Tek kotu ozelligi pasakli olmasiydi idare ettik bitti gitti simdi nasildir ne haldedir evinde bilemiyorum Allah kocasina sabir versin :KK48:

En çok yer eden şey yediğim kazıklar ve benim salaklıklarım. Diplomam haricinde hepsini yok sayıyorm kurunun yanında yaşıda yakarak iyileride siliyorum maalesef..

Back
X