HADİ KIZLAR GELİN BİRLİKTE OVULASYON TEST TAKİBİ YAPALIM

Hqhqhah bakalim nasip ya
Canım naptın yapıyor musun testler nasıl çıkıyor benim bugün 20 günüm çizgiler artık kayboldu son 1 testim kaldı onuda yarın yaparım 21 günüm yumurtlamadan bitti benim hikaye senden inşallah güzel haberler gelir

Bende durum bu hhahaha testler bekledikçe koyulasiyor anlamadim

Kızlar bu arada ben 3/4 gün önce pik görüp değerlendirdim ama bugün de alt karnım batıyor ovulasyon negatif silik yani.. Değerlendirmeli miyim yoksa 3/4 günlük tutmuş bir varsa zarar mı vermiş olurum hiç bilemedim

Yumurtlama ve çatlama zamanı değerlendirdiyseniz biraz ara verin dinlensin rahim ama ilişki olsada zarar verilmez tabi

Merhaba yeni gordum bi zararı olmaz herhalde bilemiyorum

7 Aralık olması lazım geçen ay 12 siydi bu ay 7 sinde oldu nolduysa bu ay erken geldi bu seferde 12 mi olur 7 mi bekliyorum senin
Benim regl düzensizliği var hahaha en son işte 9 kasımda mi 10 kasımda mi ne olmuştum ama böyle hafif kasigima agri vuruyor ordan taa bacağıma kadar yumurtlicak miyim acaba

Benim regl düzensizliği var hahaha en son işte 9 kasımda mi 10 kasımda mi ne olmuştum ama böyle hafif kasigima agri vuruyor ordan taa bacağıma kadar yumurtlicak miyim acaba
Olabilir canım akıntı oldu mu sende benimde kasıklarım çok ağrıdı akıntı oldu ama olmadı Çarşamba günü kadın doğuma gidicem bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…