Benim bugün 14.günüm bende bu ay ilk defa deniyorum dün çift çizgiyi gördüm bakalım bugün ne çıkacak merakla bekliyorumHerkese selammm bende anne olmak isteyen ve bu yolda çok yeni olan bir adayımben ovulasyon test takibi yapmaya başladım bu ay yapanlar da gelsin bu konunun altında toplanalım ve yardimlasarak bu işin hakkından gelelim hepimiz anne olalım inşallah benim regl bitti bugün reglin 10. Günü 2. Testimi yaptım atıyorum fotoyuda benimki bir gebenin günlüğü kaset testi bu arada hadi sizde atin yorunlasalim
Benimde 13 günü ama testler hep tek çizgiHerkese selammm bende anne olmak isteyen ve bu yolda çok yeni olan bir adayımben ovulasyon test takibi yapmaya başladım bu ay yapanlar da gelsin bu konunun altında toplanalım ve yardimlasarak bu işin hakkından gelelim hepimiz anne olalım inşallah benim regl bitti bugün reglin 10. Günü 2. Testimi yaptım atıyorum fotoyuda benimki bir gebenin günlüğü kaset testi bu arada hadi sizde atin yorunlasalim
Atar mısın bakalimBenim bugün 14.günüm bende bu ay ilk defa deniyorum dün çift çizgiyi gördüm bakalım bugün ne çıkacak merakla bekliyorum
Foto atarsanız daha net olur bakalim benim daha pozitif olmadiBenimde 13 günü ama testler hep tek çizgisizlerin nasıl bu günlerde böyle oluyor
Baksana canım bide en iyi markayı aldım Laboquick bu markayı ben normalde 30 günde 1 oluyordum bu sefer 27 güne düştü düşmesine rağmen bişey yok bilmiyorum herkesin testine bakıyorum kendiminkine bakıyorum morelim bozuluyor aşırı derecede bı kıvılcım dahi yok bildiğin hep tek çizgiFoto atarsanız daha net olur bakalim benim daha pozitif olmadi
Bugünkü en altta olanAtar mısın bakalim
Canım pik olmuş sanki bugünü değerlendir muhakakBugünkü en altta olan
Henüz olmamış bence devamBu da benim en altta olanı dün yaptım bugün saat 8 de tekrar yapacağım ilk kez kullanıyorum çok anlamıyorum sizce nasıl
Lanoquik demi devam canim üzme kendini buluruz elbet pikiBaksana canım bide en iyi markayı aldım Laboquick bu markayı ben normalde 30 günde 1 oluyordum bu sefer 27 güne düştü düşmesine rağmen bişey yok bilmiyorum herkesin testine bakıyorum kendiminkine bakıyorum morelim bozuluyor aşırı derecede bı kıvılcım dahi yok bildiğin hep tek çizgi
Evet o marka hayırlısı olsun artık bakalım olmazsa başka markaları deneyecemLanoquik demi devam canim üzme kendini buluruz elbet piki
Bugünü değerlendireceğim inşallah bu ay olurCanım pik olmuş sanki bugünü değerlendir muhakak
Merhaba yorumlar mısınız . Devam edeyim mi yapmaya
İnşallah bebislerimize kavusuruzEvet o marka hayırlısı olsun artık bakalım olmazsa başka markaları deneyecemamin canım
İnşallah canım benim değerlendir sperm sorunu yoksa 3 gün üst üste değerlendir testinde yapmaya devam etBugünü değerlendireceğim inşallah bu ay olur
17.11 de pik olmuş o günü 18 ve 19u degerlendirmissindir umarim