Valla bende akıntı var birazOlabilir canım akıntı oldu mu sende benimde kasıklarım çok ağrıdı akıntı oldu ama olmadıÇarşamba günü kadın doğuma gidicem bakalim
Sen devam et testlere bence olucak senin başından beri diyorum bilmiyorum içime öyle doğuyorValla bende akıntı var biraz
İnşallah birazdan yapicam bugünün testiniSen devam et testlere bence olucak senin başından beri diyorum bilmiyorum içime öyle doğuyor
Hadi hayırlısıİnşallah birazdan yapicam bugünün testini
Son yaptığım fotoda göründüğünden biraz daha kırmızı pike yakınım galibaHadi hayırlısı
Evet canım bı kaç güne olucak gibi öyle görünüyorSon yaptığım fotoda göründüğünden biraz daha kırmızı pike yakınım galiba
Kasiklarim böyle hafif ağrılı dolu dolu bakalım inşallah canım benimEvet canım bı kaç güne olucak gibi öyle görünüyor
Güzel haberlerini alırız inşallah canım benimKasiklarim böyle hafif ağrılı dolu dolu bakalım inşallah canım benim
İkimizde bebislerimize kavuşuruz inşallah canimmGüzel haberlerini alırız inşallah canım benim
Kuzucuk naptın sen ya sesin çıkmıyorİkimizde bebislerimize kavuşuruz inşallah canimm
Canım ben pozitif görmedim daha övüde ama dün akşamdan beri şeffaf kokusuz uzayan akıntı var bu yumurtlama belirtisi değil mi yaKuzucuk naptın sen ya sesin çıkmıyor
Yumurta akı kıvamında oluyormuş canım bilemedim yaCanım ben pozitif görmedim daha övüde ama dün akşamdan beri şeffaf kokusuz uzayan akıntı var bu yumurtlama belirtisi değil mi ya
Yumurta akı şeffaf uzayan akıntı işte hahahaYumurta akı kıvamında oluyormuş canım bilemedim ya
Yumurta akı şeffaf uzayan akıntı işte hahaha