İnşallah olmazsın bebis olur hahahah 30lu aldım canimMaşallah kaçli aldınben 20 li aldım 4 tane kaldı zaten testlerim bittikten sonra 9 gün sonra regl oluyorum olursam regl sipariş vericem bakalım hayırlısı olsun hakkımızda amin
Henüz pik olmamis galiba beklemiş test ya emin olamadım ama sanki 19u koyulasmisKızlar ovulasyon testlerimi değerlendirir misiniz en son dün akşam yaptım en alttaki testi bugün de birazdan yapacağım
Amin canım ikimizinde olsunİnşallah olmazsın bebis olur hahahah 30lu aldım canim
Kız bak ne göstericem sana şok bende uygulama var oraya attım testimi zirve diyo yani pik diyo daha önceleri atınca hep düşük diyorduİnşallah olmazsın bebis olur hahahah 30lu aldım canim
Yanlış yapmışımAmin canım ikimizinde olsun
Canım bu hangi uygulamaKız bak ne göstericem sana şok bende uygulama var oraya attım testimi zirve diyo yani pik diyo daha önceleri atınca hep düşük diyorduve düne de demiş dur
Bende anlamadım canım ya bak bugün yaptğım testlerde böyle çıktı en alttakini bugün akşam 20.15 de yaptım farklı markaylada denedim bugünHenüz pik olmamis galiba beklemiş test ya emin olamadım ama sanki 19u koyulasmis
Bende anlamadım canım ya bak bugün yaptğım testlerde böyle çıktı en alttakini bugün akşam 20.15 de yaptım farklı markaylada denedim bugün
Henüz pik olmamis galiba beklemiş test ya emin olamadım ama sanki 19u koyulasmis
Meetyou canım ama sende benim gibi ters koymaCanım bu hangi uygulama
Nedir adiKız bak ne göstericem sana şok bende uygulama var oraya attım testimi zirve diyo yani pik diyo daha önceleri atınca hep düşük diyorduve düne de demiş dur
İyice kafayı yedik hahahhaKız yazdım yameetyou kime yazdım
Normal kafayı yememizİyice kafayı yedik hahahha
Bende böyle çıktı canımİyice kafayı yedik hahahha
Bence sacmaNormal kafayı yememizbak sanada bazılarında yüksek demiş acaba neye göre diyo ya
Yorumsuz ben şuan kafamı karıştırıyor şöyle hepsine demiyor neden hepsine yüksek demiyor mesela o kafamı karıştırıyor yada yıllarca bilinen pik yalanBence sacma
Hahaha fotoda çok secemiyor bence benim bile silik günümü yüksek yaptı ahhahaYorumsuz ben şuan kafamı karıştırıyor şöyle hepsine demiyor neden hepsine yüksek demiyor mesela o kafamı karıştırıyor yada yıllarca bilinen pik yalantam ikisinin kırmızı olması
Naptın yaptın mı bugün benim bugünde yok olmayacak anlaşılanHahaha fotoda çok secemiyor bence benim bile silik günümü yüksek yaptı ahhaha
Al benden de o kadarNaptın yaptın mı bugün benim bugünde yok olmayacak anlaşılan