Bu arada ben yumurtlama masajı yapıyorum avokado ceviz muz havuc yiyorum sende yap canım ha bide brokoli ve ıspanak ye muhakkak folik asit kullanıyor musunNapcazbiz geçen ay ful ilişki oldu olmadı bu ayda 17 sinden beri senin gibi bir boş bir dolu bakalım
Kiz 1 ay full ilişki nedir hahahah
Bu arada ben yumurtlama masajı yapıyorum avokado ceviz muz havuc yiyorum sende yap canım ha bide brokoli ve ıspanak ye muhakkak folik asit kullanıyor musun
Dediklerimi uygula bence ben bugün ilk o masajı yaptım şimdi kasiklarim böyle ağrıyor hafiften ise mi yarıyor ki acabaŞansa bırakmayalım dedik olmadı yok aralığın 4 ünde gidicem folik asit için kadın doğuma bişey yemiyorum ekstra
Bilemedim ki gerçekten etkili mi acaba araştırmak lazımDediklerimi uygula bence ben bugün ilk o masajı yaptım şimdi kasiklarim böyle ağrıyor hafiften ise mi yarıyor ki acaba
Laboquick markasıMerhaba sizin testinizin markası hangisi
Bana da öyle geldi ama bilmiyorum insallah oyledirYanlış yönlendirmek istemem ama sanki 16 17 gibi pik yapmis 20de de siliklesmis gibi ama bu test markasını hiç kullanmadım ben
Benimde o marka ne kadar zor bı markaymiş ya sizinde benim gibi hep silik ikinci çok az belli diğer ovulasyon testleri nasıl canlı sizin kaçıncı gününüzde gördunuz pik regliniz kaç gün sürüyor benim 16 ci günüm halen yok hiç bişeyLaboquick markası
Koyu olan testiniz pik mi oluyor acaba? Benim de aynı sizinki gibi çıktıÖyle yaptım 1 gün dolu 1 gün boş değerlendirdim bugün de test böyle çıktı çatlama olmuş mu
Evet pik galiba ama bende çok bilmiyorum ilk defa yaptımKoyu olan testiniz pik mi oluyor acaba? Benim de aynı sizinki gibi çıktı
Bende 16.gunde biraz da az silik gibi belki piktir diye düşündüm .30 gün de bir regl oluyorum .Bu test tam bi koyulasma göstermedi ama bir 16 sında yumurtlama ağrısı da yaşadım sağ kasığımda özellikle .Benimde o marka ne kadar zor bı markaymiş ya sizinde benim gibi hep silik ikinci çok az belli diğer ovulasyon testleri nasıl canlı sizin kaçıncı gününüzde gördunuz pik regliniz kaç gün sürüyor benim 16 ci günüm halen yok hiç bişey
Benimde 2 saattir sağ kasığımda bıçak saplanır gibi ağrı giriyor akıntım zaten epeydir var anlamadım benim testlerde de bişey çıkmıyor gördün mü benim testleriBende 16.gunde biraz da az silik gibi belki piktir diye düşündüm .30 gün de bir regl oluyorum .Bu test tam bi koyulasma göstermedi ama bir 16 sında yumurtlama ağrısı da yaşadım sağ kasığımda özellikle .
Ben bu ayın 18inde pozitif gördüm bir gebenin günlüğü benim de inşallah gebe kalmışımdırBakın benimki bu
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin. Güzel haberlerini bekliyorumBen bu ayın 18inde pozitif gördüm bir gebenin günlüğü benim de inşallah gebe kalmışımdır