- 30 Ağustos 2024
- 105
- 17
Bilmiyorum ki ama endişelenme sorun olmaz benceYarında bir test yapayım o zaman birde bu ay ilk defa 3 gün üst üste yumurtlama akıntısı gördüm normalde hep 1 gün olurdu sizce neden olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ki ama endişelenme sorun olmaz benceYarında bir test yapayım o zaman birde bu ay ilk defa 3 gün üst üste yumurtlama akıntısı gördüm normalde hep 1 gün olurdu sizce neden olabilir
İnşallahBende uygulamada var kız böyle çıkması değil mesele pik olsun hahaha
Bazen reglden hemen sonra da yumurtlayabiliriz canim normal 17 18 19 kaşımı degerlendirdiysen ne mutlu sana hatta 16sinda yapmissan daha iyiMerhaba bende bir şey sormak istiyorum her ay 2 yada 3 gün erken geç yada tam günümde öluyorum adetim 7 gün sürüyor bu 2nci ay ovulasyon testi yapıyorum geçen ay 14 ncü gün felan olmuştu galiba pik ama bu ay 8 ncı gün pik gorundu sonra siliklesti sonra hafif koyulasiyor gibi oldu yine siliklesti anlayamadım bu normal mi yumurtlicam mi yada tumurtladim bitti mi anlamadım
Hahaha darısı bugüne pozitif görürüz inşallahİnşallah
Ben yaptım yok pozitif senin bakalım olurHahaha darısı bugüne pozitif görürüz inşallah
Bak çizgi çıkmaya başlamış hahhaha 2. İdrarımi bekliyorum geç uyudum daBen yaptım yok pozitif senin bakalım olur
Evet bu benim için çok iyi bişey günlerdir hep tek çizgiydi bende 11 de bıraktım sıvıyı 1 de yaptım senin bence pik olucak içimden öyle geldiBak çizgi çıkmaya başlamış hahhaha 2. İdrarımi bekliyorum geç uyudum da
Hahaha yoook olmadi ama ben bi dolu bi bos iliskiye devam ediyorumEvet bu benim için çok iyi bişey günlerdir hep tek çizgiydi bende 11 de bıraktım sıvıyı 1 de yaptım senin bence pik olucak içimden öyle geldi
İyi yapıyorsun beklenen regl tarihin ne zaman seninHahaha yoook olmadi ama ben bi dolu bi bos iliskiye devam ediyorumEki Görüntüle 3507480
Benim regl düzensiz ya son adetim 11nde başlamıştıİyi yapıyorsun beklenen regl tarihin ne zaman senin
15 i yani adetin 6 ncı günü ve 18 i değerlendirdim ama mesela yumurtlama çatlama gectiya yine düşük de olsa gebelik şansı var midirBazen reglden hemen sonra da yumurtlayabiliriz canim normal 17 18 19 kaşımı degerlendirdiysen ne mutlu sana hatta 16sinda yapmissan daha iyi
Anladım canım hayırlısı olsunBenim regl düzensiz ya son adetim 11nde başlamıştı
Yanlış yönlendirmek istemem ama sanki 16 17 gibi pik yapmis 20de de siliklesmis gibi ama bu test markasını hiç kullanmadım benMerhaba kızlar benim ovulasyon testlerimi de yorumlar mısınız ?
Canım naptin yaptinmi test bugün ben yaptım bekliyorum süresiniAnladım canım hayırlısı olsun
Yaptım canım dünkü üstteki alttaki bugün ki yine bişey yokCanım naptin yaptinmi test bugün ben yaptım bekliyorum süresini
Merhaba sizin testinizin markası hangisiMerhaba kızlar benim ovulasyon testlerimi de yorumlar mısınız ?
Hshaha bende deYaptım canım dünkü üstteki alttaki bugün ki yine bişey yok
Napcaz biz geçen ay ful ilişki oldu olmadı bu ayda 17 sinden beri senin gibi bir boş bir dolu bakalımHshaha bende deEki Görüntüle 3508033