Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkürler iyiyim sükürler olsun canimbenim sizlerin iyiliginize duaciyim:Saruboceqpuyorumnanaktaniyiyiz canım siz nasılsınız?
es se cim nasilsin canim nel,er yaptin bakem opuyorumnanaktankatem fıstıgımm nasılsınnn cnm gunun nasıl gectı benım kıı full:)
katem fıstıgımm nasılsınnn cnm gunun nasıl gectı benım kıı full:)
3saat spor :)) nolcak baska bende:)tesekkürler iyiyim sükürler olsun canimbenim sizlerin iyiliginize duaciyim:Saruboceqpuyorumnanaktan
es se cim nasilsin canim nel,er yaptin bakem opuyorumnanaktan
cnmm hayırdır noldu kım sıktı canınıvalla bende oğlumu tiyatroya götürdüm.Orada biraz moralim bozuldu.Ama yavrum güzel eğlendi.Münasebetsiz biriyle muhatap olmak zorunda kaldım.:çok üzgünüm:
aaaaa noldu canim ya:1shok:
cnm senınkıde az degılmıs ama kadınd asınırlenıp oyle demıs takma kafana olur boyle seylerr
3saat spor :)) nolcak baska bende:)
spora devam yani masalah valla bende 13 kilo vermisim bu gün tartildim daha 5 kilo vermem lazim insallah hayirlisi ilen insallah :Saruboceq::dance:
cnmm hayırdır noldu kım sıktı canını
canim cocuk o olur böyle takma kafani zittina gittiyse inatlasmistir sIkma canini senopuyorumnanaktanYaa hiç sorma benim önümde kadının teki oturuyodu.Oğlumda ayağıyla kadının sandalyesine gelişigüzel ayak sallıyodu meğer kadın rahatsız oluyomuş.Dönüp oğluma ters ters baktı ve yapma dedi bizimkide öyle yapınca inatlaştı haliyle ve kadının gözünün içine baka baka yapmaya devam etti.Bende o sırada oğlum yapma diyorum bizimki beni dinlemiyo bi türlü :çok üzgünüm: Sonra kadın ne dese iyi ''engelli misin oğlum!!'' dedi.
Tabi o öyle diyince benim şarteller attı ''hanımefendi kelimelerinizi lütfen doğru seçermisiniz dedim. terbiyesiz dedim''kadın hiç oralı bile olmadı ama bizimki ara ara yine kadının sandalyesine ayak salladı. :çok üzgünüm:
cnmm aynı yegenımm oda ınatcıı anesıd e babası oflu olunca normall bı pedegoga danıssan benım akradasım pedegog bu ara cok yogun gordugmde bı soruyum bakalım ne tavsıye edıcek
canim cocuk o olur böyle takma kafani zittina gittiyse inatlasmistir sIkma canini senopuyorumnanaktan
iyi geceler canlarim öptümopuyorumnanaktan
iyi geceler canummm röyanda benü gör :1ninca:
insallah canim benim keske görsem cok mutlu olurdum öptüm cok görüsürüzopuyorumnanaktan:a015:
Aslında karşısındaki insanın gitmesi lazım bence bir çocukla nasıl konuşulacağını bilmiyosa benim oğlumunda hareketi gayet normal çünkü siz kendinizden pay biçin bir insan size uslubu sert bi şekilde bişey dese sizinde uslubunuz sert olur dimi?