Hadi kızlar buyrun bizim teras kafeye muhabbet edelim.

tesekkürler iyiyim sükürler olsun canimbenim sizlerin iyiliginize duaciyim:Saruboceq:eek:puyorumnanaktan

es se cim nasilsin canim nel,er yaptin bakem opuyorumnanaktan
3saat spor :)) nolcak baska bende:)

valla bende oğlumu tiyatroya götürdüm.Orada biraz moralim bozuldu.Ama yavrum güzel eğlendi.Münasebetsiz biriyle muhatap olmak zorunda kaldım.:çok üzgünüm:
cnmm hayırdır noldu:KK43: kım sıktı canını

aaaaa noldu canim ya:1shok:

Yaa hiç sorma benim önümde kadının teki oturuyodu.Oğlumda ayağıyla kadının sandalyesine gelişigüzel ayak sallıyodu meğer kadın rahatsız oluyomuş.Dönüp oğluma ters ters baktı ve yapma dedi bizimkide öyle yapınca inatlaştı haliyle ve kadının gözünün içine baka baka yapmaya devam etti.Bende o sırada oğlum yapma diyorum bizimki beni dinlemiyo bi türlü :çok üzgünüm: Sonra kadın ne dese iyi ''engelli misin oğlum!!'' dedi.
Tabi o öyle diyince benim şarteller attı ''hanımefendi kelimelerinizi lütfen doğru seçermisiniz dedim. terbiyesiz dedim''kadın hiç oralı bile olmadı ama bizimki ara ara yine kadının sandalyesine ayak salladı. :çok üzgünüm:

cnm senınkıde az degılmıs ama kadınd asınırlenıp oyle demıs takma kafana olur boyle seylerr

cnm senınkıde az degılmıs ama kadınd asınırlenıp oyle demıs takma kafana olur boyle seylerr

Benim çocuğum uslu demedimki zaten.Bizimkinin şöyle bir huyu var eğer karşısındaki ona güzellikle söylemiyosa oda inatlaşır onunla.Bu huyunu nasıl terkettircem bilmiyorum ya. :çok üzgünüm:

cnmm aynı yegenımm oda ınatcıı anesıd e babası oflu olunca normall bı pedegoga danıssan benım akradasım pedegog bu ara cok yogun gordugmde bı soruyum bakalım ne tavsıye edıcek

3saat spor :)) nolcak baska bende:)
spora devam yani masalah valla bende 13 kilo vermisim bu gün tartildim daha 5 kilo vermem lazim insallah hayirlisi ilen insallah :Saruboceq::dance:

cnmm hayırdır noldu:KK43: kım sıktı canını

Yaa hiç sorma benim önümde kadının teki oturuyodu.Oğlumda ayağıyla kadının sandalyesine gelişigüzel ayak sallıyodu meğer kadın rahatsız oluyomuş.Dönüp oğluma ters ters baktı ve yapma dedi bizimkide öyle yapınca inatlaştı haliyle ve kadının gözünün içine baka baka yapmaya devam etti.Bende o sırada oğlum yapma diyorum bizimki beni dinlemiyo bi türlü :çok üzgünüm: Sonra kadın ne dese iyi ''engelli misin oğlum!!'' dedi.
Tabi o öyle diyince benim şarteller attı ''hanımefendi kelimelerinizi lütfen doğru seçermisiniz dedim. terbiyesiz dedim''kadın hiç oralı bile olmadı ama bizimki ara ara yine kadının sandalyesine ayak salladı. :çok üzgünüm:
canim cocuk o olur böyle takma kafani zittina gittiyse inatlasmistir sIkma canini senopuyorumnanaktan

cnmm aynı yegenımm oda ınatcıı anesıd e babası oflu olunca normall bı pedegoga danıssan benım akradasım pedegog bu ara cok yogun gordugmde bı soruyum bakalım ne tavsıye edıcek

Aslında karşısındaki insanın gitmesi lazım bence bir çocukla nasıl konuşulacağını bilmiyosa benim oğlumunda hareketi gayet normal çünkü siz kendinizden pay biçin bir insan size uslubu sert bi şekilde bişey dese sizinde uslubunuz sert olur dimi?

canim cocuk o olur böyle takma kafani zittina gittiyse inatlasmistir sIkma canini senopuyorumnanaktan

Evet canım aynen böyle oldu halbuki güzellikle söyleseydi oğlum yapmazdı çünkü ben oğlumu biliyorum aslında mizaç olarak çok sakindir ama böyle davranılınca tepkide bu şekilde oldu.

Orada bişey demedim keyfi kaçmasın diye ama eve gelince karşıma alıp konuştum bi daha yapmıcam anne dedi ve ama anne o bana kızdı dedi. Şeniz

Aslında karşısındaki insanın gitmesi lazım bence bir çocukla nasıl konuşulacağını bilmiyosa benim oğlumunda hareketi gayet normal çünkü siz kendinizden pay biçin bir insan size uslubu sert bi şekilde bişey dese sizinde uslubunuz sert olur dimi?

cnm annelık duygun kabarmıs anlıyorum ama soyle duusn arkandan bı cocuk senı sureklı rahatsız edıyo ha kadının tepkısı dogru degıl ben gulumseyerek sacını oksuyarak yapma yavrum derım genellıkle anlamassa kıssamda o lafı demem ama herkes aynı degı ldemekı kaıdn sınırlı bırıymıs bız sokakta oynarken haşlak su dokerdı bı komsu ustumuze oynamıyalım dıyee ınsanlarlar cesıt cesıt

X