Hadi kızlar buyrun bizim teras kafeye muhabbet edelim.

sülemesi ayıp ben çok kıskançımdır hele sevdiklerimi çok kıskanırım yerimseniben Şeniz

opuyorumnanaktanbende bende kiskanmak diilde cok imrenirim heleki cok sevdigim insanlaraopuyorumnanaktanrabbim herkeze en güzelini en özelini nasip etsin insallah:Saruboceq::nazar:

kız daha önce niye demedin :mymeka:

senden alırdık simitleri :mymeka:

Bende diyorum bu kız sabah sabah kahvaltıyı nasıl hazırladı diye kaydirigubbakcemile3

simitlerde çalıntıydı :eek:

izmirde simit yok ki mafoldumben hiç sevmediğim gevrekleri var
benim memleketimin mis gibi simitleri nerde cokacimcoook

işteyim canım
ben size demedim di mi pastanede çalışıyorum cokacimcoook

cokacimcoookhadi ya yapma be demek pastane can damarimdan migdemden vurdun benicokacimcoook:roflol:
kiz hani tarif hani tariffffffffff aaskolsun cicimri hatun seni:nazar:
insan tarifler ekler dimi amananiknanik

simitlerde çalıntıydı :eek:

izmirde simit yok ki mafoldumben hiç sevmediğim gevrekleri var
benim memleketimin mis gibi simitleri nerde cokacimcoook

Hıhhh bi kerem orası benim memleketim sıcak sıcak boyozlarını nasılda özledim yaaa senağlamasenağlamasenağlama

cokacimcoookhadi ya yapma be demek pastane can damarimdan migdemden vurdun benicokacimcoook:roflol:

cimri cimri bu kız İnsan bi kaç püf noktası verir en azından dimi ama? şutarafagitti

ben yiyiciyim sadece kaydirigubbakcemile3

Hıhhh bi kerem orası benim memleketim sıcak sıcak boyozlarını nasılda özledim yaaa senağlamasenağlamasenağlama

boyoz severim bak cokacimcoook

elsecim senin pastane nerde geldiğimde uğrayım bi alışveriş yapayım senden opuyorumnanaktan

X