• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi hep beraber bat’ı bekleyelim, sohbet edelim

Benim dün fındık kadar akıntım geldi çok minik. Bu gün regli olmam gerekirdi en geç yarın olmam gerekli. Belim ağrıyor arada kasıklarıma ağrı giriyor ama bişi yok. Normalde bugünden akıntım gelmeye başlardı hep öyle oluyor. Arada sarı beyaz akıntı geliyor çok az. Enfeksiyon olma ihtimalim yok probiyotik kullanıyorum 1 aydır. Kaşıntı ve yanma yok. İnşallah hamileyimdir 🥹

Bat 30 eylul asilama yaptirdik heyecanla bekluyorum uzun bi zamandir bel agrisi kasiklarda batma agri var iste dudaklarda kuruma var acikma kabizlik felan var ama kendimi de kapturmak istemiyirum kizlar 2 senedir istiyiruz ve her defasinda uzulmek cok yoruyor.

Bat 30 eylul asilama yaptirdik heyecanla bekluyorum uzun bi zamandir bel agrisi kasiklarda batma agri var iste dudaklarda kuruma var acikma kabizlik felan var ama kendimi de kapturmak istemiyirum kizlar 2 senedir istiyiruz ve her defasinda uzulmek cok yoruyor.
İnşallah allah yuvanızı şenlendirir. Rabbim hayırlısını nasip etsin.

Benim bu günde gecti yarin 35.gunum belirtim mide yanmasi kasık ağrısı (hapsururken bile sanciyo) ve sık idrara cikma.ama göğüslerde hic hassasiyet buyume sertlesme hic yok

benim regli dönemim bu gün bitiyor bakalım inşallah 30 gün sonra ben de buraya hamile haberlerimi veririm....

Ben neredeyse 1 haftadır adet agrısı gibi agrı cekiyorum garip garip belirtilerim var bir azalıyor bir şiddetleniyo beynim oyun mu yapıyo yine bana anlamadım. bata 4 gün var benim. test yapmadım daha
Sonucu haber ver.
Adete yakın hamile kalan duydun mu? Adeti gecikir o durumda di mi?

Back