- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.521
- 123
- 44
- Konu Sahibi ruyamsi9288
Evet bir kaç kez okumuştum, adetine kaç günün var?Kızlar ağzımda Demir tadı var ilk defa böyle oluyor gebelik belirtisiyle alakası var mıdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bir kaç kez okumuştum, adetine kaç günün var?Kızlar ağzımda Demir tadı var ilk defa böyle oluyor gebelik belirtisiyle alakası var mıdır
9 gün var dahaEvet bir kaç kez okumuştum, adetine kaç günün var?
İnşallah allah yuvanızı şenlendirir. Rabbim hayırlısını nasip etsin.Bat 30 eylul asilama yaptirdik heyecanla bekluyorum uzun bi zamandir bel agrisi kasiklarda batma agri var iste dudaklarda kuruma var acikma kabizlik felan var ama kendimi de kapturmak istemiyirum kizlar 2 senedir istiyiruz ve her defasinda uzulmek cok yoruyor.
Aminn insallah rabbim evlat isteyen herkese nasip etsinİnşallah allah yuvanızı şenlendirir. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Var mı bi gelişme?9 gün var daha
Maalesef hamile değilim bugün 5 vardı başka bişey için doktora gittim gebelik var mı dedi bilmiyorum deyince test yaptı beta 0.14Var mı bi gelişme?
Canım sende var mı bir belirti? Bata kaç kaldı?Var mı bi gelişme?
Adet olucam bir kaç güne, test negatif.Canım sende var mı bir belirti? Bata kaç kaldı?
Ben neredeyse 1 haftadır adet agrısı gibi agrı cekiyorum garip garip belirtilerim var bir azalıyor bir şiddetleniyo beynim oyun mu yapıyo yine bana anlamadım. bata 4 gün var benim. test yapmadım dahaAdet olucam bir kaç güne, test negatif.
Sen ne durumdasın?
Sonucu haber ver.Ben neredeyse 1 haftadır adet agrısı gibi agrı cekiyorum garip garip belirtilerim var bir azalıyor bir şiddetleniyo beynim oyun mu yapıyo yine bana anlamadım. bata 4 gün var benim. test yapmadım daha
Evet yada eski kan atılabilir. Duydum canım yumurtlama olursa hamile kalınır tabiSonucu haber ver.
Adete yakın hamile kalan duydun mu? Adeti gecikir o durumda di mi?
Öyle bi sürpriz olsa ne iyi olurdu di mi?Evet yada eski kan atılabilir. Duydum canım yumurtlama olursa hamile kalınır tabi
Aynen. Ben bu ay adet olmayıp yarın hamilelik haberi alsam daha güzel olur canımÖyle bi sürpriz olsa ne iyi olurdu di mi?
Yoruldum.Aynen. Ben bu ay adet olmayıp yarın hamilelik haberi alsam daha güzel olur canım
Üzülme canım, ortak kader. Bende olurum.bir kaç güne.Maalesef hamile değilim bugün 5 vardı başka bişey için doktora gittim gebelik var mı dedi bilmiyorum deyince test yaptı beta 0.14
Anlıyorum canım Rabbim tez vakitte nasip etsinYoruldum.