• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi hep beraber bat’ı bekleyelim, sohbet edelim

Benim ilk defa olduğu için merak ettim teşekkür ederim 🙏🏼
Benim de tüm gebeliklerimde dilde o pas tadı olmuştur. Ama eğer bunu bir yerde okuduysanız psikolojik de olabilir:) umarım hamilesinizdir. Benim de dün adet günümdü olmadım, ama pas tadı yok☺️ o benim için çok belirleyici bir işaret

Benim de tüm gebeliklerimde dilde o pas tadı olmuştur. Ama eğer bunu bir yerde okuduysanız psikolojik de olabilir:) umarım hamilesinizdir. Benim de dün adet günümdü olmadım, ama pas tadı yok☺️ o benim için çok belirleyici bir işaret
Hiç okumadım hatta deli saçma geldi bana böyle belirtimi olur diye kendi kendime güldüm fakat hamile değilim başka bir sebepten oldu heralde ama neden bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Kızlar ya hele bir bakın ateş ölçmeden anlayan var mıdır ya, ateşim hiç düşmedi ama umut vadediyor muyum acep?

Eklentiler

• 1664785161655.jpg
    1664785161655.jpg
    140,3 KB · Görüntüleme: 36
Bende , 11 Ekimde regli olucam , 8 güm kaldi dayanamayıp idrar testi yaptım negatif aslında bile bile yaptım çıkmayacağını 🙈 bende baş ağrısı ve dış eti rahatsizligi var onun dışında birsey yok 3 senelik evliyim 1 sene doğum kontrol kullandim Haziranda bırakmıştım.

Pas tadı adete kaç gün kala başlıyordu?

Sizi yanıltmasın ama, hamile olduğumu öğrenmeden önce olur ve öyle anlarım. Yani 4 haftalık diyebiliriz
Adete çok yakınken mi başlar?

Yok canım bende öyle bi şey yok da, geç yumurtlama oldu, adet gecikti, hiç başına geldi mi?

Merhaba nasılsınız yumurtlamada dönemi başlayan ve adetime 3-4 gün kalmışken hala geçmeyen bir sol kasık ağrım var neler oluyor kist olabilir mi sizce yaşayan var mı

Bende , 11 Ekimde regli olucam , 8 güm kaldi dayanamayıp idrar testi yaptım negatif aslında bile bile yaptım çıkmayacağını 🙈 bende baş ağrısı ve dış eti rahatsizligi var onun dışında birsey yok 3 senelik evliyim 1 sene doğum kontrol kullandim Haziranda bırakmıştım.
Regl oldunuz mu bendede diş eti rahatsızlığı varda

Regl oldunuz mu bendede diş eti rahatsızlığı varda
Siz ne zaman adet olucaksınız? Benim bugün olmam gerekiyordu normalde adetime yakın yoğun kıvamlı akıntılarım olurdu onlardan da eser yok kupkuru göğüslerimin ağrısı dışında belirtimde yok

Siz ne zaman adet olucaksınız? Benim bugün olmam gerekiyordu normalde adetime yakın yoğun kıvamlı akıntılarım olurdu onlardan da eser yok kupkuru göğüslerimin ağrısı dışında belirtimde yok
Bende bugün olmam lazımdı bir kaç gündür diş et hassasleşti belde ağrı var az gaz var göğsüm ucu dokunsam açıyor bir şeyde değişik yok yani adetten önce bunları yaşardım ama 10gun yada bir hafta önce başlardı dişlerim hariç bu sefer dişim eklendi

Bende bugün olmam lazımdı bir kaç gündür diş et hassasleşti belde ağrı var az gaz var göğsüm ucu dokunsam açıyor bir şeyde değişik yok yani adetten önce bunları yaşardım ama 10gun yada bir hafta önce başlardı dişlerim hariç bu sefer dişim eklendi
Birkaç gün gecikirse bir test yap bende de gaz var göğüs ağrısı var ama bunlar adet belirtisi benim için

Back