Hadi hanımlar yumurtlama 14 15 16 17 şubat olanlar gelsin değerlendirelimm

Eşim spermiyogram testi yapacak sonuç kötü çıkarsa direkt aşılama veya tüp bebek deneyeceğiz çünkü bugün çok ağladım o da artık tüp bebek yaparız dedi
İçinizi ferah tutun olumlu düşünün olumlu olsun 🌸 stresinizi atın keyfinize bakın regl bittikten sonra tekrar deneyin 🌸 umudunuz baki olsun

Eşim tüp bebek demeseydi bugün kapatacaktım bu defteri çünkü çok yoruldum :(
Yaş faktörü ve 1 yıl deneme durumu henüz yoksa pes etmeyin. Sadece spermiyogram versin eşin. Sen de doktor kontrolü yaptır balım.
Biz de elim 33 ben 30 yaşındayım. 7 aydır deniyoruz henüz olmadı 2 kimyasal oldu sadece. Kesinlikle sağlıklı bir gebelik olacağına inanıyorum. İnanmaktan vazgeçmeyeceğim. Sen de lütfeen vazgeçme ❤️

O kadar ağladım ki eşim diyo acaba biz bilmiyormuyuz bunun başka bi yöntemimi var çocuk olması için
Yaş faktörü ve 1 yıl deneme durumu henüz yoksa pes etmeyin. Sadece spermiyogram versin eşin. Sen de doktor kontrolü yaptır balım.
Biz de elim 33 ben 30 yaşındayım. 7 aydır deniyoruz henüz olmadı 2 kimyasal oldu sadece. Kesinlikle sağlıklı bir gebelik olacağına inanıyorum. İnanmaktan vazgeçmeyeceğim. Sen de lütfeen vazgeçme ❤️
1 yıl olmak üzere ben 25 eşim 35 yaşında hatta çok ağlayınca bugün çaresizlikten şey dedi eşim acaba bunun başka bir yolu varda biz mi beceremiyoruz bilmiyoruz güldürdü beni sağolsun :)

O kadar ağladım ki eşim diyo acaba biz bilmiyormuyuz bunun başka bi yöntemimi var çocuk olması için

1 yıl olmak üzere ben 25 eşim 35 yaşında hatta çok ağlayınca bugün çaresizlikten şey dedi eşim acaba bunun başka bir yolu varda biz mi beceremiyoruz bilmiyoruz güldürdü beni sağolsun :)
Canım benim daha yaşlarınız iyi. Olmayınca öyle düşünüyo insan çok normal ❤️ strese girdikçe iyice zorlaşıyor lütfen güzel düşünün güzel olsun. Ovülasyon takibi. Avokado, ceviz, badem, havuç vee vitamin kontrolü de yaptırın. İllaki bişeyler eksik olabilir. İnşallah tez vakitte kolaylıkla olsun ❤️

Back
X