Hadi hanımlar yumurtlama 14 15 16 17 şubat olanlar gelsin değerlendirelimm

2 Mart bence canım yumurtlama 16 si ise varsa elinde fazla test yarın sabah yapalım 😊
Bir önceki ay reglme 11 gün kala yumurtlamıştım ondan biraz karışık bebişim bilemiyorum. Ama olsun predictor early 6 gün öncesine kadar bilgi veriyoya denemiş olurum. Olmazsa bi tane daha var yedek başka 🤣

Bir önceki ay reglme 11 gün kala yumurtlamıştım ondan biraz karışık bebişim bilemiyorum. Ama olsun predictor early 6 gün öncesine kadar bilgi veriyoya denemiş olurum. Olmazsa bi tane daha var yedek başka 🤣
Hadi inşallah vardır canım ☺️
Bendeki prodoctor erken gebelik onun bı alt kademesi heralde yandan carklisi diyorlar ama geçen ay yaptım kuruma bile çıkartmıyor 😅 biran önce sabah olsun 😍

31 ocak benim canım. 16 sı yumurtlama ovülasyon testine göre
Senin nasıl?
Benim 2 Şubat canım 26 günde bir değil oluyorm 14 şubat uygulamaya göre yumurtlama idi 😊
Benimde 2 şubatta bitti 14-15 ovülasyon ve çatlama oldu. Bugün adet olmam gerek çok şükür henüz olmadım 😊 27-28 gün benim döngüm. Siz 3-4 gün var deyince uygulama benim yanlış mı gösteriyor diye düşündüm de o yüzden sorma gereği duydum 😊

Benimde 2 şubatta bitti 14-15 ovülasyon ve çatlama oldu. Bugün adet olmam gerek çok şükür henüz olmadım 😊 27-28 gün benim döngüm. Siz 3-4 gün var deyince uygulama benim yanlış mı gösteriyor diye düşündüm de o yüzden sorma gereği duydum 😊
Gün farkımız var :) benim 2 Şubat başladı 7 sinde bitti :) seninde regl günün 28 i bence :)

Kızlar benim o ovulasyon testlerime de bakar mısınız bu ay ilk defa denedim tam hakim değilim yumurtlamam olmuş mu bahsettiğiniz günlerde bir koyulaşma var ama net değil pcos olduğum için mi böyle

Eklentiler

• IMG_20250222_080612.webp
    IMG_20250222_080612.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar ya ben 10/11 yumurtlama çatlama görenler grubundan geliyorum 🤣 sat 31 Ocak ovulasyon testine göre 11 şubat çatlama ama ben 14 Şubat da ağrı ve akıntı gördüm değerlendirdim. Bugün testim negatif çıkınca son ihtimal 14 şubatım kaldı elimde :))) 14 şubatcılar ne zaman test yapıyooo diye soracaktım :))

Bennn:))
Bilseydim Boyle konu var acmazdim kendiminjini😂silmek de olmuyor
Merhaba bende ovülasyon testi kullanıyorum. Ayın 18 de pik oldu görseldeki gibi o günü değerlendirdik. Bir hafta oldu bugün ama aşırı bel ağrım var sanırım adet göreceğim daha önce bir kimyasal bir boş gebelik geçirdim. :(

Eklentiler

• 441297f7-2af3-41b0-a8b9-120b0b6ad6a9.webp
    441297f7-2af3-41b0-a8b9-120b0b6ad6a9.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar ya ben 10/11 yumurtlama çatlama görenler grubundan geliyorum 🤣 sat 31 Ocak ovulasyon testine göre 11 şubat çatlama ama ben 14 Şubat da ağrı ve akıntı gördüm değerlendirdim. Bugün testim negatif çıkınca son ihtimal 14 şubatım kaldı elimde :))) 14 şubatcılar ne zaman test yapıyooo diye soracaktım :))
Hoşgeldin canım :) ben 14 şubat yarın sabah yapicam 😊

Back
X