- 4 Şubat 2025
- 310
- 107
- 18
- 25
- Konu Sahibi Filiz Filiz
Yarın sabah yapacağım canım bata 4 gün var en azından bakalım çıkacak mı çıkmazsada bat gününü bekleyeceğimNe zmn yapicaksin canim test![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın sabah yapacağım canım bata 4 gün var en azından bakalım çıkacak mı çıkmazsada bat gününü bekleyeceğimNe zmn yapicaksin canim test![]()
Aynn öyle ya yarın yapım ilk idrarla varsa var yoksa belirti aramak yok daha :)Ya hiç sorma şuan regl ağrısı gibi ağrım var aşırı moralim bozuldu benim de. Aman ne biliyim valla nolcaksa olsun![]()
Hadi hep birlikte yapalım sabahYarın sabah yapacağım canım bata 4 gün var en azından bakalım çıkacak mı çıkmazsada bat gününü bekleyeceğim![]()
Kızlar sat ne zamandı sizin?Hadi hep birlikte yapalım sabah28 Şubat regl benimde
Benim 2 Şubat canım 26 günde bir değil oluyorm 14 şubat uygulamaya göre yumurtlama idiKızlar sat ne zamandı sizin?
Aynn öyle ya yarın yapım ilk idrarla varsa var yoksa belirti aramak yok daha :)
Kesinlikle bence de ya. Stresten bi hal olduk. Sabah yapıyoruzHadi hep birlikte yapalım sabah28 Şubat regl benimde
31 ocak benim canım. 16 sı yumurtlama ovülasyon testine göreKızlar sat ne zamandı sizin?
Aynen öyle canım varsa zaten çıkar galiba senin regl 2 Mart mi canım öyleyse çıkmayabilir sanki daha çok strese girmeyesin :)Kesinlikle bence de ya. Stresten bi hal olduk. Sabah yapıyoruz![]()
Biraz düzensiz kuzum. 28 şubat-2 mart arası maks 2 mart yaniAynen öyle canım varsa zaten çıkar galiba senin regl 2 Mart mi canım öyleyse çıkmayabilir sanki daha çok strese girmeyesin :)
2 Mart bence canım yumurtlama 16 si ise varsa elinde fazla test yarın sabah yapalımBiraz düzensiz kuzum. 28 şubat-2 mart arası maks 2 mart yani![]()
Bir önceki ay reglme 11 gün kala yumurtlamıştım ondan biraz karışık bebişim bilemiyorum. Ama olsun predictor early 6 gün öncesine kadar bilgi veriyoya denemiş olurum. Olmazsa bi tane daha var yedek başka2 Mart bence canım yumurtlama 16 si ise varsa elinde fazla test yarın sabah yapalım![]()
Hadi inşallah vardır canımBir önceki ay reglme 11 gün kala yumurtlamıştım ondan biraz karışık bebişim bilemiyorum. Ama olsun predictor early 6 gün öncesine kadar bilgi veriyoya denemiş olurum. Olmazsa bi tane daha var yedek başka![]()
31 ocak benim canım. 16 sı yumurtlama ovülasyon testine göre
Senin nasıl?
Benimde 2 şubatta bitti 14-15 ovülasyon ve çatlama oldu. Bugün adet olmam gerek çok şükür henüz olmadımBenim 2 Şubat canım 26 günde bir değil oluyorm 14 şubat uygulamaya göre yumurtlama idi![]()
Gün farkımız var :) benim 2 Şubat başladı 7 sinde bitti :) seninde regl günün 28 i bence :)Benimde 2 şubatta bitti 14-15 ovülasyon ve çatlama oldu. Bugün adet olmam gerek çok şükür henüz olmadım27-28 gün benim döngüm. Siz 3-4 gün var deyince uygulama benim yanlış mı gösteriyor diye düşündüm de o yüzden sorma gereği duydum
![]()
Merhaba bende ovülasyon testi kullanıyorum. Ayın 18 de pik oldu görseldeki gibi o günü değerlendirdik. Bir hafta oldu bugün ama aşırı bel ağrım var sanırım adet göreceğim daha önce bir kimyasal bir boş gebelik geçirdim.Bennn:))
Bilseydim Boyle konu var acmazdim kendiminjinisilmek de olmuyor
16 si 17 si pik görünüyor sanki canım 18 i siliklesmisKızlar benim o ovulasyon testlerime de bakar mısınız bu ay ilk defa denedim tam hakim değilim yumurtlamam olmuş mu bahsettiğiniz günlerde bir koyulaşma var ama net değil pcos olduğum için mi böyle
Hoşgeldin canım :) ben 14 şubat yarın sabah yapicamKızlar ya ben 10/11 yumurtlama çatlama görenler grubundan geliyorumsat 31 Ocak ovulasyon testine göre 11 şubat çatlama ama ben 14 Şubat da ağrı ve akıntı gördüm değerlendirdim. Bugün testim negatif çıkınca son ihtimal 14 şubatım kaldı elimde :))) 14 şubatcılar ne zaman test yapıyooo diye soracaktım :))