Hadi hanımlar yumurtlama 14 15 16 17 şubat olanlar gelsin değerlendirelimm

Bu sefer regl olmayacağız çünkü hepimiz hamileyiizz 🤭❤️❤️❤️
Ben elendim :(
IMG_0581.jpeg

Kuşlar yumurtlaması ya da son ilişkisi 14 Şubat olup test yapan var mı ???

Eşim spermiyogram testi yapacak sonuç kötü çıkarsa direkt aşılama veya tüp bebek deneyeceğiz çünkü bugün çok ağladım o da artık tüp bebek yaparız dedi
İçinizi ferah tutun olumlu düşünün olumlu olsun 🌸 stresinizi atın keyfinize bakın regl bittikten sonra tekrar deneyin 🌸 umudunuz baki olsun

Bugün 10. Gün yaptım ama negatifti.. Moral bozmadan adet görene kadar deneyelim madem. İnşallah mutlu oluruz ♥️

Eşim tüp bebek demeseydi bugün kapatacaktım bu defteri çünkü çok yoruldum :(
Yaş faktörü ve 1 yıl deneme durumu henüz yoksa pes etmeyin. Sadece spermiyogram versin eşin. Sen de doktor kontrolü yaptır balım.
Biz de elim 33 ben 30 yaşındayım. 7 aydır deniyoruz henüz olmadı 2 kimyasal oldu sadece. Kesinlikle sağlıklı bir gebelik olacağına inanıyorum. İnanmaktan vazgeçmeyeceğim. Sen de lütfeen vazgeçme ❤️

O kadar ağladım ki eşim diyo acaba biz bilmiyormuyuz bunun başka bi yöntemimi var çocuk olması için
Yaş faktörü ve 1 yıl deneme durumu henüz yoksa pes etmeyin. Sadece spermiyogram versin eşin. Sen de doktor kontrolü yaptır balım.
Biz de elim 33 ben 30 yaşındayım. 7 aydır deniyoruz henüz olmadı 2 kimyasal oldu sadece. Kesinlikle sağlıklı bir gebelik olacağına inanıyorum. İnanmaktan vazgeçmeyeceğim. Sen de lütfeen vazgeçme ❤️
1 yıl olmak üzere ben 25 eşim 35 yaşında hatta çok ağlayınca bugün çaresizlikten şey dedi eşim acaba bunun başka bir yolu varda biz mi beceremiyoruz bilmiyoruz güldürdü beni sağolsun :)

O kadar ağladım ki eşim diyo acaba biz bilmiyormuyuz bunun başka bi yöntemimi var çocuk olması için

1 yıl olmak üzere ben 25 eşim 35 yaşında hatta çok ağlayınca bugün çaresizlikten şey dedi eşim acaba bunun başka bir yolu varda biz mi beceremiyoruz bilmiyoruz güldürdü beni sağolsun :)
Canım benim daha yaşlarınız iyi. Olmayınca öyle düşünüyo insan çok normal ❤️ strese girdikçe iyice zorlaşıyor lütfen güzel düşünün güzel olsun. Ovülasyon takibi. Avokado, ceviz, badem, havuç vee vitamin kontrolü de yaptırın. İllaki bişeyler eksik olabilir. İnşallah tez vakitte kolaylıkla olsun ❤️

Back