- Konu Sahibi Filiz Filiz
-
Yok şart değil bir gün araya girebilir ama üst üste olunca ihtimal yüksek oluyor
Beklemek insanı sinir ediyo kıslar ne olcak halimiz
Kızlaar karnım aşırı şiş aboo neler oluyor jfjfjfjfjAy inşallah tek isteğim
Sana bir şey diyeyim mi bende öyleyim şuan aşırı şiştim inşallah iki gün sonra güzel bir Haber alırızKızlaar karnım aşırı şiş aboo neler oluyor jfjfjfjfj
Bence bat günü git hastaneye varsa bile beta hcg için sürekli gideceksin yükseldi mi düştü mü diyeKızlar benim de belim aşırı ağrıyor reglime yarın 4 gün kalmış olacak yarın gidip kan vereyim mi sizce
Beybii 2 gün daha sabret öyle verrKızlar benim de belim aşırı ağrıyor reglime yarın 4 gün kalmış olacak yarın gidip kan vereyim mi sizce
AllahımmSana bir şey diyeyim mi bende öyleyim şuan aşırı şiştim inşallah iki gün sonra güzel bir Haber alırız
Ay evet sürekli arttı mı artacak mı stresi oluyo erken yapınca. Ben de battan önce vermem kan kffkkffBence bat günü git hastaneye varsa bile beta hcg için sürekli gideceksin yükseldi mi düştü mü diye
Tamam canımBeybii 2 gün daha sabret öyle verr
Allahımminşallah yaa üff daha neler görücez bakalım hahh
O da var doğru ya tamam pazartesi gideyim o zamanBence bat günü git hastaneye varsa bile beta hcg için sürekli gideceksin yükseldi mi düştü mü diye
Bizim seninle aynı yaa bat günü test yapıyoruz bakıyoruzzzzz bide çıkıyormuş ay ne mutlu olurum yaAy evet sürekli arttı mı artacak mı stresi oluyo erken yapınca. Ben de battan önce vermem kan kffkkff
Valla her ne kadar umudum azalsa da inşallah diyorummBizim seninle aynı yaa bat günü test yapıyoruz bakıyoruzzzzz bide çıkıyormuş ay ne mutlu olurum ya
Öyle dua ediyorum kii bak mesela şuan burda ezan okunuyor kalkıp namaz kılacağım çok dua edeceğim hepimizeeeeValla her ne kadar umudum azalsa da inşallah diyorummçok mutlu oluruz valla anında burdayız hahaha
Oyy Allah kabul etsin canımın içi Allah razı olsun. Ben de hepimize dua edicem. Rabbim kabul etsinÖyle dua ediyorum kii bak mesela şuan burda ezan okunuyor kalkıp namaz kılacağım çok dua edeceğim hepimizeeee
Amin Allah razı olsun şekerimmmOyy Allah kabul etsin canımın içi Allah razı olsun. Ben de hepimize dua edicem. Rabbim kabul etsin
Arada yazın burdan hee. Sizinle konuşunca kafam rahatlıyo hahahAmin Allah razı olsun şekerimmm
Ay evet bilseydik yumurtlamadan beri konuşurduk kafamız dağılırdı hapishane gibi gün saymazdık be jahhshshsArada yazın burdan hee. Sizinle konuşunca kafam rahatlıyo hahah
Hakkaten ya hahahahAy evet bilseydik yumurtlamadan beri konuşurduk kafamız dağılırdı hapishane gibi gün saymazdık be jahhshshs
Her daimmmmHakkaten ya hahahahneyse bundan sonra burdayız hertürlü
KızlarımmmHer daimmmm
Aaaa yarın da yap canım eğer üst üste olursa demekki var çoğu kişi böyle öğrenmiş kızKızlarımmm
Yeni konu açtım ama ordan görmediler. Yav şimdi ovülasyon yaptım nerdeyse pik olmuş acaba bu bi belirti miiiii (en sonkine baksanızaa)
Ay bilseydim bende Sıvı almazdım yapardım testiiii aklımda değildi yaKızlarımmm
Yeni konu açtım ama ordan görmediler. Yav şimdi ovülasyon yaptım nerdeyse pik olmuş acaba bu bi belirti miiiii (en sonkine baksanızaa)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?