- 31 Ocak 2025
- 702
- 198
- 18
- 25
- Konu Sahibi Filiz Filiz
Ben regle 2 gün kala yapicam canım sende 28 inde yap istersen :)Merhaba benim de 16 Şubat pik 17 Şubat çatlama ne zaman test yapmalıyım sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben regle 2 gün kala yapicam canım sende 28 inde yap istersen :)Merhaba benim de 16 Şubat pik 17 Şubat çatlama ne zaman test yapmalıyım sizce
Senin de mi 16-17 ŞubatBen regle 2 gün kala yapicam canım sende 28 inde yap istersen :)
14 15 canım benim 28 Şubat'ta regl günüm senin kaç gün görünüyor regle yumurtlama senin 17 Şi olduğu için 2 Mart fln olabilir diye dedim 28 inde yap diye ama 28 i görünüyorsa regl tarihin yarin yapalım beraberSenin de mi 16-17 Şubat![]()
Evet ama sen şimdi 28 deyince aklım ona kaydıAhahaha bozmuş olmuyorsun ki canım 24 u demedinmi sen bı gün gecikti demiştim sanki :)
Bu hangi uygulama acaba?Merhaba bende övulasyon testi ile16 sında pik gördüm uygulama 17 si çatlama diyor bu sabahtan beri regl ağrısı çekiyorum bana da yardımcı olur musunuz dayanamadım dün akşam hamilelik testi yaptım tabii ki negatif sanırım regl tarihim 2 Mart olacak ama ben adet ağrısını suan cekıyorum bu yerleşme sancısı olabilir mi? Bu arada çatlamayı ben göremedim çünkü ovulasyon testim bitti ama o günleri değerlendirdik
Ahaha TamM canım sen 27 sinde yap ozmn ben daha bekleyemiyorm vallahi zor bekledim bugüne kadarEvet ama sen şimdi 28 deyince aklım ona kaydı27 si diyelim ortasını bulalım gel anlaşalım
o zamana kadar akacak kan damarda durmaz zaten
![]()
Ben takvimim uygulamasını kullaniyorm takvimim diye arayınca play Store'dan adet takvimim olarak başta cikiyor pembe defter resmi varBu hangi uygulama acaba?
Haber ver olur muuu çok merak ederiimAhaha TamM canım sen 27 sinde yap ozmn ben daha bekleyemiyorm vallahi zor bekledim bugüne kadar![]()
TamM canım haber vericem inşallahHaber ver olur muuu çok merak ederiim![]()
Konu aç direkt senTamM canım haber vericem inşallahtopikten topige koşuyoruz karisimliga gitmez umarım sevindirici bir haber veririm
![]()
Gebelik ve regl belirtileri aynıdır telaş etmeyin yormayın kendiniziMerhaba bende övulasyon testi ile16 sında pik gördüm uygulama 17 si çatlama diyor bu sabahtan beri regl ağrısı çekiyorum bana da yardımcı olur musunuz dayanamadım dün akşam hamilelik testi yaptım tabii ki negatif sanırım regl tarihim 2 Mart olacak ama ben adet ağrısını suan cekıyorum bu yerleşme sancısı olabilir mi? Bu arada çatlamayı ben göremedim çünkü ovulasyon testim bitti ama o günleri değerlendirdik
Tam adı "Takvimin" mi uygulamanın acaba?Ben takvimim uygulamasını kullaniyorm takvimim diye arayınca play Store'dan adet takvimim olarak başta cikiyor pembe defter resmi var![]()
Ahaha boşuna kalabalık yapmiym buralarda canım özellikle bulur atarım sanaKonu aç direkt sen![]()
Bu canım uygulama son regl tarihibi kaç gün sürdüğünü yazıyorsun bı kaç aylık varsa regl tarihlerin eklersin sonradan ben günü gününe oluyorm bu uygulama doğru gösteriyor yaniTam adı "Takvimin" mi uygulamanın acaba?![]()
2 Mart gözüküyor regl tarihim14 15 canım benim 28 Şubat'ta regl günüm senin kaç gün görünüyor regle yumurtlama senin 17 Şi olduğu için 2 Mart fln olabilir diye dedim 28 inde yap diye ama 28 i görünüyorsa regl tarihin yarin yapalım beraber![]()
Anlaştıık o zamaanAhaha boşuna kalabalık yapmiym buralarda canım özellikle bulur atarım sana![]()
Ya ben ovulasyon testi yükleyeceğim yeri bulamadımBu canım uygulama son regl tarihibi kaç gün sürdüğünü yazıyorsun bı kaç aylık varsa regl tarihlerin eklersin sonradan ben günü gününe oluyorm bu uygulama doğru gösteriyor yani![]()
Femometer uygulamanın adı her şeyi takip edebiliyorsunuzBu hangi uygulama acaba?
Yapamıyorum ya çok haklısınız ama çok heyecanlıyım bu ay ovulasyon testi ile denediğim içinGebelik ve regl belirtileri aynıdır telaş etmeyin yormayın kendinizi![]()
Uygulama femometerYa
Ya ben ovulasyon testi yükleyeceğim yeri bulamadım![]()