Hadi hanımlar yumurtlama 14 15 16 17 şubat olanlar gelsin değerlendirelimm

Merhabalar arkadaşlar benimde sat:13.02.25 bitiş tarihim 20.02.25 bıgün piki gördüm hangi günleri değwrlwndirmeliyim

Eklentiler

• IMG_6580.webp
    IMG_6580.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 48
Olmuş mu diyorsunuz inşallah olmuştur renkler çok aynı gelince bana anlayamadım, birde pcos olunca her ay yumurtlama olmuyor diye biliyorum. Çok teşekkür ederim, mutlu ettiniz beni ☺️💕
Koyulaşma olmjs ama diğer çizgiden daha koyu olması gerekiyormuş galiba. Canım pcos da farklılık olurmu acaba bilmiyorum inşallah çatlama olmuştur inşallah da hamile olursun 😍 🤲 🤲

Hanımlar yumurtlamanız 14 15 16 17 olanlar yorum yapsın değerlendirelim
Ben de ayniyim az once days doctor erken gebelik testi yaptim goruntusunu koyucam sevinmistim meger o marka testler kotuymus cok uzuldum🥹

Eklentiler

• 20250225_201742.webp
    20250225_201742.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 40
  • 20250225_201714.webp
    20250225_201714.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 43
Ben de ayniyim az once days doctor erken gebelik testi yaptim goruntusunu koyucam sevinmistim meger o marka testler kotuymus cok uzuldum🥹
Adetime 8 gun var dayanamadim test yaptim of bosuna heveslendirdim sanirim kendimi

Canım bekle bat ne zaman 🌸 ben hayalet bir çizgi gördüm ama eğer bata cars bekle kesinlikle
8 gun var da sabredemedim yaptim aninda cikinca sevindim sonradan bu markanin kotu oldugunu ogrendim zaten sevincim kursagimda kaldi😊 9 gun onceden bile ogrenen varmis diye okuduktan sonra sabredemedim test yaptim ama belliki duygularimla oynandi🥹

Yok
8 gun var da sabredemedim yaptim aninda cikinca sevindim sonradan bu markanin kotu oldugunu ogrendim zaten sevincim kursagimda kaldi😊 9 gun onceden bile ogrenen varmis diye okuduktan sonra sabredemedim test yaptim ama belliki duygularimla oynandi🥹
Canım sıkma canını bekle biraz daha geç döllenme olabilir herkesin yapısı bir değil sabret 🌸

Yok

Canım sıkma canını bekle biraz daha geç döllenme olabilir herkesin yapısı bir değil sabret 🌸
Merhaba bende övulasyon testi ile16 sında pik gördüm uygulama 17 si çatlama diyor bu sabahtan beri regl ağrısı çekiyorum bana da yardımcı olur musunuz dayanamadım dün akşam hamilelik testi yaptım tabii ki negatif sanırım regl tarihim 2 Mart olacak ama ben adet ağrısını suan cekıyorum bu yerleşme sancısı olabilir mi? Bu arada çatlamayı ben göremedim çünkü ovulasyon testim bitti ama o günleri değerlendirdik

Eklentiler

• IMG_4685.webp
    IMG_4685.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 36
Kendimi 24 üne o kadar adapte etmiştim ki 28 e kadar nasıl bekliceem 😊
Yarın ben test yapicam gel beraber yapalım gecikmiş oluyor uygulama 24 u gösteriyorsa 24 udur canım :) ben sadece yumurtlamadan hesap etmiştim ondan öyle dedim herkeste bı iki gün değişiklik gösterir 😅

Yarın ben test yapicam gel beraber yapalım gecikmiş oluyor uygulama 24 u gösteriyorsa 24 udur canım :) ben sadece yumurtlamadan hesap etmiştim ondan öyle dedim herkeste bı iki gün değişiklik gösterir 😅
Çabuk gaza geliyoruum ben 😂 bana böyle şeyler deme biraz daha dayanıcam önceki aylar son 4 gün kala test yapar dururdum bu ay yapmıcam dediim 😂 toteem yaptıım bunu bozmayalıım azıcık daha bekleyeliiim 😊

Çabuk gaza geliyoruum ben 😂 bana böyle şeyler deme biraz daha dayanıcam önceki aylar son 4 gün kala test yapar dururdum bu ay yapmıcam dediim 😂 toteem yaptıım bunu bozmayalıım azıcık daha bekleyeliiim 😊
Ahahaha bozmuş olmuyorsun ki canım 24 u demedinmi sen bı gün gecikti demiştim sanki :)

Back
X