- 10 Şubat 2024
- 379
- 183
- 23
- Konu Sahibi Filiz Filiz
Ay çok teşekkür ederim bunu arıyordum tam daUygulama femometer

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok teşekkür ederim bunu arıyordum tam daUygulama femometer
Benimle aynı tarihlerinizzMerhaba bende övulasyon testi ile16 sında pik gördüm uygulama 17 si çatlama diyor bu sabahtan beri regl ağrısı çekiyorum bana da yardımcı olur musunuz dayanamadım dün akşam hamilelik testi yaptım tabii ki negatif sanırım regl tarihim 2 Mart olacak ama ben adet ağrısını suan cekıyorum bu yerleşme sancısı olabilir mi? Bu arada çatlamayı ben göremedim çünkü ovulasyon testim bitti ama o günleri değerlendirdik
Kalbim deli gibi çarpıyorBenimle aynı tarihlerinizzben de erken test yaptım negatif çıkıyo ama daha günümüze var diye muhtemelen. Regl ağrısına benzer ağrı bende de var ve aşırı can sıkıcı bişey. Yarın sabah predictor early ile tekrar bakacağım. Ama tabiiki en sağlıklısı gecikmeyle bakmak tabii durabilirsen ben duramıyorum hiç
![]()
Evde test kalmadı yapınca da çok üzülüyorum negatif çıkınca14 15 canım benim 28 Şubat'ta regl günüm senin kaç gün görünüyor regle yumurtlama senin 17 Şi olduğu için 2 Mart fln olabilir diye dedim 28 inde yap diye ama 28 i görünüyorsa regl tarihin yarin yapalım beraber![]()
Bende öyle geçen ay çok yaptım hayal kırıklığı tabiki 4 test harcadım bir test bu aya bıraktım oyuzden günüm iyce yaklasana kadar bekledimEvde test kalmadı yapınca da çok üzülüyorum negatif çıkınca![]()
Ya hepimiz kader ortağıyız acaba regl arısı gibi ağrın var mıMerhaba kızlar, 19şubatta piki gördüm.
Ama 16,17,18,19,20 ve 21 şubatı değerlendirdim. 19u pikti 20i silikleşti 21” tamamen silikleşti. Ne zaman test yapmam gerekiyor?
Adet başlangıç tarihi 3 mart gözüküyor
Son regl tarihiniz neydi duzenlimidir genelde yumurtlamadan 14 gün sonrası regl tarihidir ama sizin erken oluyor sanırım 20 Şi çatlama ise daha 5 gün geçmiş üzerinden 12 veya 14.gun test öneriliyor ben catlamadan 12 gün sonra test yapicam yani yarınMerhaba kızlar, 19şubatta piki gördüm.
Ama 16,17,18,19,20 ve 21 şubatı değerlendirdim. 19u pikti 20i silikleşti 21” tamamen silikleşti. Ne zaman test yapmam gerekiyor?
Adet başlangıç tarihi 3 mart gözüküyor
Seni çok iyi anlıyorum canım benimYapamıyorum ya çok haklısınız ama çok heyecanlıyım bu ay ovulasyon testi ile denediğim için
Bugün sadece sol tarafımda ağrı oldu ama onun dışında birşey yokYa hepimiz kader ortağıyız acaba regl arısı gibi ağrın var mı![]()
Son regl tarihiniz neydi duzenlimidir genelde yumurtlamadan 14 gün sonrası regl tarihidir ama sizin erken oluyor sanırım 20 Şi çatlama ise daha 5 gün geçmiş üzerinden 12 veya 14.gun test öneriliyor ben catlamadan 12 gün sonra test yapicam yani yarınbenim 14 şubat yumurtlama 28 Şubat reg
7 şubatta bitti adetim. Herkesin yumurtlama günü farklıdır. 14 günde yumurtlama olmalı diye birşey yok kuzum bazıları adetin ertesi günü yumurtlar veya 14ü ya da daha geç. Benim yumurtlamam 19u oldu. Geçen ay ama 14cü gününe denk gelmişti. Bakalım bu ayı değerlendirdim umarım hepimiz güzel haberler alırızSon regl tarihiniz neydi duzenlimidir genelde yumurtlamadan 14 gün sonrası regl tarihidir ama sizin erken oluyor sanırım 20 Şi çatlama ise daha 5 gün geçmiş üzerinden 12 veya 14.gun test öneriliyor ben catlamadan 12 gün sonra test yapicam yani yarınbenim 14 şubat yumurtlama 28 Şubat regl
Nasıl haklısınız rabbim hepinize sağlıklı hemencecik bekletmeden bebekler versinSeni çok iyi anlıyorum canım benimbende yapmıştım gün geçmiyordu ki sonucu bekleyeyim ama benimki tutunamadı
kafanı boşalt güzel bir şekilde zaman geçir eşinle stres yapma stres en büyük engeldir sadece başından sal biraz
![]()
Benimde aynı yaBugün sadece sol tarafımda ağrı oldu ama onun dışında birşey yok![]()
Aslında kafayı vücudu rahat bırakmak lazım. Geçen ay kaç test attım inan bilmiyorum. Olmadı.Benimde aynı ya
İnşallah canım7 şubatta bitti adetim. Herkesin yumurtlama günü farklıdır. 14 günde yumurtlama olmalı diye birşey yok kuzum bazıları adetin ertesi günü yumurtlar veya 14ü ya da daha geç. Benim yumurtlamam 19u oldu. Geçen ay ama 14cü gününe denk gelmişti. Bakalım bu ayı değerlendirdim umarım hepimiz güzel haberler alırız![]()
Geçen ay ilk denememdi 9 aydır evliyim geçen ay karar verdik bebek içinBenimde aynı ya
Bende 7 aylık evliyim 4. Denememiz ilk defa bu ay ovulasyon testleri kullandımGeçen ay ilk denememdi 9 aydır evliyim geçen ay karar verdik bebek içinbelki bu ay olur
![]()
İnşallah olur canımGeçen ay ilk denememdi 9 aydır evliyim geçen ay karar verdik bebek içinbelki bu ay olur
![]()
Bende 7 aylık evliyim 4. Denememiz ilk defa bu ay ovulasyon testleri kullandım
İnşallah güzel haberler alırsın canımBende 7 aylık evliyim 4. Denememiz ilk defa bu ay ovulasyon testleri kullandımovulasyon testime inanıyorum ben
Herkes senin gibi söyledi inşallah dediğin gibidir canım. İşin garip tarafı tüm belirtileri yaşadım hatta yerleşme kanaması gibi birşey de oldu. Ama tutmadı. Hayırlısı artıkİnşallah olur canımgeçen ay rahmin hazırlık yapmıştır bu ayda gebe olduğunu öğrenirsin inşallah
![]()