Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

ya arkadaşlar diğer linkleri falan okuyorumda şu transferdeki evre çok zor yaa.kimi ağrısı var acaba olmadımı diyo.. kimi bütün gece rüyasında sabaha kadar gebelik testi yaptırmış ....kimi daha bir kaç günüm daha var nasıl geçicek zaman diyoo...Allahım ben bu dönemi nasıl geçiririm?sonuç pozitif olsa tamam da.ben aşılama yaptırmıştım bir kez bu kadar gerilmemiştim ama bilmiyorum ya.ben çok panik evhamlı bir insanım.bebeğin tutunacağı varsada tutunmaz.Allah bir çok deneyipte tutmamış olanlara güç versin....

kızlar bana da yumurta rezervi azlık yazabilirsiniz (yaş yazmayalım moralim bozuluyooo lmaz:) hastane dediğim gibi son anda karar verecegim 3 tanenin hepsi çekici geliyor. son anda para ve yol güzergahına göre (işe yakınlık izin almam vs) karar vereceğim

hadi bakalim kizlar eylulde insallah hepiniz hamile kalirsiniz allah yardimciniz olsunnnnnnn hayirli olsun tedavilerinizzz

aminnnn inşallahhh allah herkese ikiz ikiz versin inşallah

selam kızlar.bugün ikinci aşılamamı olucam 17..00 da.kendimi her ihtimale hazırladım.olmazsa eylülde tüpe geçicez.rabbim kimseyi daha fazla bekletmesin.hakkımızda hayırlısını en kısa ve en hayırlı zamanda versin inşallah.benim için dua ederseniz çok sevinirim.

kızlar kafama takılan birşey var:önceki aşılamamda mukus denen sıvı(yumurta akı gibi olan)çatlatma iğnesinden önce geldi.bu seferkindede çatlatma iğnesinden 1 saat sonra geldi.bu sıvının gelmesi yumurtanın atılmasındanmı acaba.eğer öyleyse yine gitti galiba..bu konuda fikriniz varsa yazarmısınız.

cnm gonlunu ferah tut ınşl bu denemen basarılı gecerde allahım kucagına almayı nasıp eder dualarımız senınle

Ben de hamileyim 7 aylık ve tüp bebek yöntemi sayesinde bunu başardım herşey de oldukça iyi gidiyor, hamileliğimde de hiçbir sıkıntı çekmedim. Siz de kafanıza takmayın rahat olun ve inanın, bu güzel duyguyu siz de yaşayacaksınız :)

Canım mukusun olması follikulun çatlamış ve yumurta hücren atılmış demektir.Aşılama için de tabi follikulun çatlaması ve yumurtanın atılması lazım ki içeriye verilen spermle birleşip de mayalanma olsun..

Sağ salim kucağına alasın inşallah bebeşini canım..

Benide listeye ekleyebilirsiniz.hangi hastane daha karar verilmedi.
Ben pco eşimdede aosprem var.yaş 28

peki çatlatma iğnesinden ne kadar sonra atılması lazım mukusun normalde?

kızlar bısey sorucam ben uzun protokolle tedavıye basladım dogum kontrol hapı verdı doktorum asırı bas agrısı ve sinir yaptı bende sızlerde kullandınız mı bı sıkayetınız oldumu

Canım ben kısa protokolle yaptırdığım için o haplardan kullanmadıma ama sinir yapma ve baş ağrısı ilacın yan etkisi ola bilir endişelenme.Eğer dözülmez ağrılarsa doktoruna danış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…