slm arkadaşlar tuttu tutmadı benimki yılan hikeyesine döndü ama benim değerim arttı ve hamileyiiiiim ben bile inanamadım 43 den 118 çıktı 2 gün sonra 309 çıktı çok şükür herşey iyi gidiyo halen inanamıyorum çünkü ben bhcg düşünce ve 4 gün yoğun kanamam olunca ümidi kesmiştim kanama bitince değerler normal katlanmaya devam etti doktor 3 tane 1. kalitede emriyo koymuştu kanamayı sordum 1 veya 2 si düşmüş olabilir oyüzden dedi hala inanamıyorum 10gün sonra ultrasyona girecem görene kadarda yalan gibi gelecek heralde inşallah Allah tamamına erdirir ve isteyen herkesede nasip eder.Bu arada Deniz Bulut senin değerin kaç çıktı nasıl gidiyo seni merak ettim inşallah seninkide artmıştır.
canım çok sevindim gözün aydın darısı hayırlı olacaksa benim başıma. benim ilki 54,5 du 2 gün sonra 91 oldu. yani tam katlanmadı. de 4 gün sonra istedi yani yarın. artık artıyor mu artmıyor mu nedir yarın belli olacak inşallah hayırlısı
arkadaşlar tedavi oldugum merkezde kan verdim sonucu akşam üstü ögrenicem laboratuvarda problem varmış o yüzden tahlil geç çıkacak şansmı şansızlıkmı anlayamadım çok gerginim
ben de ilkini sabah 8 de vermiş sonucu (çok düşüktü kimyasaldı) 2 de öğrenmiştim. ancak aramışlardı. bekleme stresini biliyorum. bu sefer benimki test gününde de bitmedi. hala bekliyorum. inşallah hayırlı sonuç alırsın canım