• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

slm arkadaşlar tuttu tutmadı benimki yılan hikeyesine döndü ama benim değerim arttı ve hamileyiiiiim ben bile inanamadım 43 den 118 çıktı 2 gün sonra 309 çıktı çok şükür herşey iyi gidiyo halen inanamıyorum çünkü ben bhcg düşünce ve 4 gün yoğun kanamam olunca ümidi kesmiştim kanama bitince değerler normal katlanmaya devam etti doktor 3 tane 1. kalitede emriyo koymuştu kanamayı sordum 1 veya 2 si düşmüş olabilir oyüzden dedi hala inanamıyorum 10gün sonra ultrasyona girecem görene kadarda yalan gibi gelecek heralde inşallah Allah tamamına erdirir ve isteyen herkesede nasip eder.Bu arada Deniz Bulut senin değerin kaç çıktı nasıl gidiyo seni merak ettim inşallah seninkide artmıştır.

canım çok sevindim gözün aydın darısı hayırlı olacaksa benim başıma. benim ilki 54,5 du 2 gün sonra 91 oldu. yani tam katlanmadı. de 4 gün sonra istedi yani yarın. artık artıyor mu artmıyor mu nedir yarın belli olacak inşallah hayırlısı

arkadaşlar tedavi oldugum merkezde kan verdim sonucu akşam üstü ögrenicem laboratuvarda problem varmış o yüzden tahlil geç çıkacak şansmı şansızlıkmı anlayamadım çok gerginim

ben de ilkini sabah 8 de vermiş sonucu (çok düşüktü kimyasaldı) 2 de öğrenmiştim. ancak aramışlardı. bekleme stresini biliyorum. bu sefer benimki test gününde de bitmedi. hala bekliyorum. inşallah hayırlı sonuç alırsın canım

canım sana bol şans diliyoruummm.İnşallahh güzel haberlerini bekliyoruz.

bende sabah verdim kanımı ,bakalım arayacaklarını söylediler.Saat 14:30 da çıkacakmış sonucu.

Haydi bakalımmmm allah hepimize yardım etsin.

01 ekimde başka kimler kan verdi bakalım,daha bir kaç kişi daha vardı diye hatırlıyorum.

sede yeditepedeydin galiba banada 2 gibi arayın ama 17.30 da belli olur dediler hepimize bol şans

canım çok sevindim gözün aydın darısı hayırlı olacaksa benim başıma. benim ilki 54,5 du 2 gün sonra 91 oldu. yani tam katlanmadı. de 4 gün sonra istedi yani yarın. artık artıyor mu artmıyor mu nedir yarın belli olacak inşallah hayırlısı

ben de ilkini sabah 8 de vermiş sonucu (çok düşüktü kimyasaldı) 2 de öğrenmiştim. ancak aramışlardı. bekleme stresini biliyorum. bu sefer benimki test gününde de bitmedi. hala bekliyorum. inşallah hayırlı sonuç alırsın canım

inşallah beklemek kadar kötü birşey yok sanada şans diliyorum ama senin bu sefer olacak ben öyle hissediyorum

slm arkadaşlar tuttu tutmadı benimki yılan hikeyesine döndü ama benim değerim arttı ve hamileyiiiiim ben bile inanamadım 43 den 118 çıktı 2 gün sonra 309 çıktı çok şükür herşey iyi gidiyo halen inanamıyorum çünkü ben bhcg düşünce ve 4 gün yoğun kanamam olunca ümidi kesmiştim kanama bitince değerler normal katlanmaya devam etti doktor 3 tane 1. kalitede emriyo koymuştu kanamayı sordum 1 veya 2 si düşmüş olabilir oyüzden dedi hala inanamıyorum 10gün sonra ultrasyona girecem görene kadarda yalan gibi gelecek heralde inşallah Allah tamamına erdirir ve isteyen herkesede nasip eder.Bu arada Deniz Bulut senin değerin kaç çıktı nasıl gidiyo seni merak ettim inşallah seninkide artmıştır.

hayırlı olsun arkadaşım darısı biz bekleyenlerin başına senin adına çok sevindim herşeyden önce saglıklı bir bebegin olsun :emir_bebek:

hayırlı uğurlu olsun, allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah arkadaşım.

canım bana halen hamileymişim gibi gelmiyor. arada kasık ve bel az ağrıyor. yani bazen oluyor bazen olmuyor. göğüs desen var ama sanki adet öncesi bile daha fazla ağrırdı. bana değer yine düşük çıkacak ve sağlıksız embriyo tutunamadı ve gidecek gibi geliyor.:gitme: günlerdir düşünmüyorum falan diyorum ama uyku muyku da uyumuyorum. yarın olsa da kötüyse kötü iyiyse iyi az rahatlasam. allahtan hayırlısı ne yapayım :Saruboceq:
ben senin ilacı 300 sanmıştım. 600 ise fazla bile a.sgenelde en fazla 450 veriliyor. daha fazlasının bir yararı olduğu görülmemiş. hoş başlayamadığım memorialdaki tedavimde de bana 450 gonalf+75 menagon planlanmıştı. medicana da günde 450 menagon yapıldı.
senin iptal olan tedavinde hiç yumurta gelişmedi mi? fsh yüksek ama anti müller miydi neydi o testin iyi çıkmıştı galiba? başlangıçta adet 3. gün kaç folikül görülüyor biliyor musun? 8 üstüyse iyi. 4-8 arası zayıf cevap, 4 altıysa çok zayıf demekmiş. bende 6 vardı. ne olursa olsun 1 doktorun hemen tek deneme ile henüz yumurta varsa donör önermesi sevimsiz. en azından yumurta varsa protokol vs değiştirip 1-2 kere daha sonuç almayı denemeli. olmuyorsa o zaman önerebilir. azraya da mı önermiş? döllenmese de 11 yumurtası gelişmesine rağmen?

Sondan başlayayım evet Azraya dahi önermiş artık kimlere önerdiyse başka sanırım rutine bindirmiş sersem dr Çok üzgünüm çoook
Benim adetin 3.günü 2 folikül var dedi ama tedavi sonrasında başka bir dr a baktırdımdı gelişmemiş 6 folikül var dediydi yani tedavi iptalinden sonra bu tabi bu konuyu pek bilmiyorum ben yani tedavi sonrasında gelişmeyen 6 folikül adetin 3.günü görülmüyormuydu bilmiyorum :(
Şimdi puregon 600 fazla dedin kafam karıştı kötü bir şeymi bu ama senin memorialdeki tedavinde de bu kadar olmuş doz değil mi ne bileyim ya ..son yazdıklarını bende 2.dr söylemiştim aynen zaten tek yumurta takibi ile bile hamile kalınıyor hani altın vuruş diyorlar ya vs vs
sana gelince hani biliyorsun negatif negatifi çeker lütfen olumlu düşün zaten yarın belli olacak ama ne belli olacak Denizcim Allahım korusun çok okuyoruz 7 aylıkken pat diye bebeğinin kalbi duranları daha bu kadarlıkkken stres yapma bu kadar Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah ..ben de bu duruma üzüldüm ama dedimki sonra çok şükür ya sağlığım yerinde insanlar dr hatası ile elini ,kolunu canını kaybediyor ..bak en son epidural anestezi ile felç olan kadını gösterdiler tv de ..biraz relaks olup hep hayırlısını dilemek lazım ..ben böyle rahatlatıyorum kendimi çokta vazgeçmeden ama Allahım vermiyorsa da bunda da hayır var diyerek .

Sondan başlayayım evet Azraya dahi önermiş artık kimlere önerdiyse başka sanırım rutine bindirmiş sersem dr Çok üzgünüm çoook
Benim adetin 3.günü 2 folikül var dedi ama tedavi sonrasında başka bir dr a baktırdımdı gelişmemiş 6 folikül var dediydi yani tedavi iptalinden sonra bu tabi bu konuyu pek bilmiyorum ben yani tedavi sonrasında gelişmeyen 6 folikül adetin 3.günü görülmüyormuydu bilmiyorum :(
Şimdi puregon 600 fazla dedin kafam karıştı kötü bir şeymi bu ama senin memorialdeki tedavinde de bu kadar olmuş doz değil mi ne bileyim ya ..son yazdıklarını bende 2.dr söylemiştim aynen zaten tek yumurta takibi ile bile hamile kalınıyor hani altın vuruş diyorlar ya vs vs
sana gelince hani biliyorsun negatif negatifi çeker lütfen olumlu düşün zaten yarın belli olacak ama ne belli olacak Denizcim Allahım korusun çok okuyoruz 7 aylıkken pat diye bebeğinin kalbi duranları daha bu kadarlıkkken stres yapma bu kadar Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah ..ben de bu duruma üzüldüm ama dedimki sonra çok şükür ya sağlığım yerinde insanlar dr hatası ile elini ,kolunu canını kaybediyor ..bak en son epidural anestezi ile felç olan kadını gösterdiler tv de ..biraz relaks olup hep hayırlısını dilemek lazım ..ben böyle rahatlatıyorum kendimi çokta vazgeçmeden ama Allahım vermiyorsa da bunda da hayır var diyerek .

yok genelde 450 üstü bir faydası yoktur derler de 600 ün zararı da yoktur. femara protokolü de zayıf rezerve uygulanıyor. kaliteyi de arttırıyormuş. inşallah yeni doktor ile olur
benim için de doğru diyorsun. olmazsa elbet bunda da vardır bir hayır ve allah korusun rabbim çözümsüz dert illet vermesin.
hakkımızda hayırlısı

arkadaşlar bugün sonucu mu aldım negatif maalesef.
canım ne demek olduğunu biliyoruz. üzüldüm. umarım sonrakine olur :teselli:

hayırlı olsun arkadaşım darısı biz bekleyenlerin başına senin adına çok sevindim herşeyden önce saglıklı bir bebegin olsun :emir_bebek:[/Q

sağol canım mevlam inşallah sizede nasip eder siteyi takip edecem inşallah burdan güzel haberlerinizi alırız.

arkadaşlar bugün sonucu mu aldım negatif maalesef.

canım ne diyeceğimi de bilmiyorum demekki vakti saati varmış hayırlısı inşallah en kısa zamanda Allah nasip eder.Donacım çok kendini sıkma ben biraz baktım bazıları tüp bebekten sonraki aylarda kendiliğinden hamile kalmışlar moralini yüksek tut vazgeçme inşallah sende diğer ay kendiliğinden hamile kalırsın.

Denizcim değerin katlanır Allah'ın izniyle merak etme benim değerimi hatırlıyomusun 57 den 43 e düşmüştü ben herkese olmadı diye ilan ettim çünkü okadar araştırdım düşen hiç denk gelmedi acildeki doktorda ümit vermemişti 2 gün sonra kanama bitince 118 oldu belki senin bebeğinde tutunmaya çalışıyo daha inşallah yarın artar

deniz bulut ve deimpact gözünüz aydın :nazar: hayırlı olsun bebişleriniz inşallah sıkı sıkı tutunurlar size ve bir daha bırakmazlar :asigim:

yok genelde 450 üstü bir faydası yoktur derler de 600 ün zararı da yoktur. femara protokolü de zayıf rezerve uygulanıyor. kaliteyi de arttırıyormuş. inşallah yeni doktor ile olur
benim için de doğru diyorsun. olmazsa elbet bunda da vardır bir hayır ve allah korusun rabbim çözümsüz dert illet vermesin.
hakkımızda hayırlısı

canım ne demek olduğunu biliyoruz. üzüldüm. umarım sonrakine olur :teselli:

sağol canım. umutlar bir dahaki sefer kaldı.Allah isteyen herkese versin hayırlısıyla.

seninde inşallah hakkında hayırlısı canım.Hepimiz olmasını diliyoruz,olmazsada üzme kendini.

canım ne diyeceğimi de bilmiyorum demekki vakti saati varmış hayırlısı inşallah en kısa zamanda Allah nasip eder.Donacım çok kendini sıkma ben biraz baktım bazıları tüp bebekten sonraki aylarda kendiliğinden hamile kalmışlar moralini yüksek tut vazgeçme inşallah sende diğer ay kendiliğinden hamile kalırsın.

inşallah canım sağol.İnşallah bir dahakine.

Back
X