D
DONA
Ziyaretçi
sonuç negatif çok üzgünüm hemde çok
üzülme canım.Tabi demesi kolay ama hep aynı şeyleri yaşıyoruz.
Bende bugün aynı sonucu aldım maalesef .Ne yapalım artık bir dahaki denemede inşallah tutar hayırlısıyla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denizcim değerin katlanır Allah'ın izniyle merak etme benim değerimi hatırlıyomusun 57 den 43 e düşmüştü ben herkese olmadı diye ilan ettim çünkü okadar araştırdım düşen hiç denk gelmedi acildeki doktorda ümit vermemişti 2 gün sonra kanama bitince 118 oldu belki senin bebeğinde tutunmaya çalışıyo daha inşallah yarın artar
Arkadaşlar ben transferin 7. günü kanda baktırıp 90 sonucunu almıştım, burada bahsetmiştim de
İdrar testi yaptırdım ''ikinci çizgiyi göremedim hamile değil miyim?'' diye soran arkadaşlar için bir denemek istedim ve 9. gün idrarda baktım sonuç negatif, kesinlikle ikinci bir çizgi filan yok ve bugün 10. gün sonucum 450 çıktı,
Demek istediğim şu ki erken dönemde şu ev tipi testlere itimat etmeyin, boşuna kendinizi üzmeyin.
kızlar ben de biraz erken test yapmaya başlamıştım. 7. gün idrarda negatif haliyle. 8 gün kanda 5,5. 12 gün kanda 54,5 14. gün kanda 91 ve nihayet bugün 18. gün kanda 665. benim yumurtalar da çok yavaş ve geç büyümüştü. değer de öyle arttı. benim gibi erkenden kan testi yaptırmayın ve düşük kan değeri sonucunda da benim gibi hemen üzülmeyin. sanırım benimki geç tutunma. inşallah bundan sonra sağlıklı gelişir bebek :Saruboceq:
ilk deneme miydi? bek benimki de 2. denemede biraz kanırta kanırta oldu. insan çok üzülüyor biliyorum. ama vazgeçme inşallah bir sonrakinde müjdeli haberi vereceksin :Saruboceq:
canım çok sevindim sonucunakaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
yeni hamişimiz:teytey: :teytey: :teytey:sanırım şunu demek hakkım.BEN DEMİŞTİMMMM
şimdi sıra bizler için dua etmeye geldi.inşallahhh bizde burdan hamilelik haberlerimizi verebiliriz:Saruboceq: :Saruboceq:
denizciğim tebrik ediyorum tatlım
canım tbr ederım allah kucagına almayı nasıp etsın.bende dun aksam yıne bı uzuntu yasadım.yıne 1-2damla kırmızı renk kanamam oldu .doktorumu aradım eger kanaman devam ederse hemen yakın bı hastanede ultrasona gıt dedı.yarım saat sonra hıc bı akıntı yada kanama olmadı .suan felaket derece mıdem bulanıyo basım donuyo
kızlar ben de biraz erken test yapmaya başlamıştım. 7. gün idrarda negatif haliyle. 8 gün kanda 5,5. 12 gün kanda 54,5 14. gün kanda 91 ve nihayet bugün 18. gün kanda 665. benim yumurtalar da çok yavaş ve geç büyümüştü. değer de öyle arttı. benim gibi erkenden kan testi yaptırmayın ve düşük kan değeri sonucunda da benim gibi hemen üzülmeyin. sanırım benimki geç tutunma. inşallah bundan sonra sağlıklı gelişir bebek :Saruboceq: