• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

sonuç negatif çok üzgünüm hemde çok

Merhaba Nilnil... Üzülme demek isterdim, ben bu üzüntüyü ilk denememde yaşadım, üzülmemek mümkün değil, biliyorum ama bence sen moralini yüksek tut, bir sonraki denemeye kendini hazırlamış olursun... Bende 2 gün sonra testi yapmam gerekiyor, idrarda yaptım, yine negatif çıktı ama pes etmeyeceğim diye kendime söz verdim. Sen daha 31 yaşındasın... çok zamanın var, ben 35 ve 16 yıllık evliyim... 2. de tutmazsa 3. de tutar, ama yine tutar, böyle düşünmeye çalış... Kendine iyi bak.

nilciğim canım üzülme diyeceğim ama elinde değil biliyorum canım Allah tan ümit kesilmez ümidini hiç kaybetme Allah bi kapıyı kapatır birini açarmış canım onun için sen hep dua et vardır mutlaka kısmetimizde canım Allah sana ve eşine sağlık versin canım benim opuyorumnanaktan

Dona, Nilnil kizlar gecmis olsun, saglik olsun.. basta tabi uzuleceksiniz ve cok da dogal...sadece zamana ihtiyaciniz var, elbette taze yara acir ama zamanla gecer..uzerinden biraz gecince siz de daha iyi hissedeceksiniz...ben de 2 hafta once ayni sonucu almistim..ama simdi daha umutluyum..kiminin 1.de tutuyor kiminin 2.3.4. hatta 13. tutan var...belki de bizim kaderimizde bir sonrakinde yada normal hamile kalmak var...biraz ara verip dinlenin ve tup bebegi yada cocuk sahibi olmayi hayatinizin tek odagi yapmayin..sadece zamana ihtiyacimiz var..deneme sayisi arttikca hamilelik olasiligi da artiyor, (lotto gibi, cok bilet cok sans) yani bunda olmadiyda bir sonrakinde olur...Allahtan bol sabir ve bebislerinizi:emir_bebek::emir_bebek: en kisa zamanda gondermesini diliyorum:Saruboceq:

Arkadaşlar;Dona ve Nilnil, inanın çok üzüldüm, hayal kırıklığınızı tabii anlıyorum, bu benim ilk tüp denememdi ama geçmişti hüsranla sonuçlanmuş 3 aşılamam var,
ınsan neticeyi ilk öğrendiğinde dünya başına yıkılmış gibi oluyor ama bir süre sonra o duruma da alışıyorsun ve yeni tedaviyle yeni umutlar yeşeriyor insanın içinde.
Allah güç, kuvvet ve sabır versin size, inanıyorum ki bu sefer olmadı ama bir sonraki sefere olumlu sonuçlar alacaksınız, önemli olan sizin buna canı gönülden inanmanız.
Geçmiş olsun diyorum ve yeni tedavileriniz için de başarılar diliyorum şimdiden,
ıyi bakın kendinize.

Arkadaşlar ben transferin 7. günü kanda baktırıp 90 sonucunu almıştım, burada bahsetmiştim de
ıdrar testi yaptırdım ''ikinci çizgiyi göremedim hamile değil miyim?'' diye soran arkadaşlar için bir denemek istedim ve 9. gün idrarda baktım sonuç negatif, kesinlikle ikinci bir çizgi filan yok ve bugün 10. gün sonucum 450 çıktı,
Demek istediğim şu ki erken dönemde şu ev tipi testlere itimat etmeyin, boşuna kendinizi üzmeyin.

Denizcim değerin katlanır Allah'ın izniyle merak etme benim değerimi hatırlıyomusun 57 den 43 e düşmüştü ben herkese olmadı diye ilan ettim çünkü okadar araştırdım düşen hiç denk gelmedi acildeki doktorda ümit vermemişti 2 gün sonra kanama bitince 118 oldu belki senin bebeğinde tutunmaya çalışıyo daha inşallah yarın artar

Arkadaşlar ben transferin 7. günü kanda baktırıp 90 sonucunu almıştım, burada bahsetmiştim de
İdrar testi yaptırdım ''ikinci çizgiyi göremedim hamile değil miyim?'' diye soran arkadaşlar için bir denemek istedim ve 9. gün idrarda baktım sonuç negatif, kesinlikle ikinci bir çizgi filan yok ve bugün 10. gün sonucum 450 çıktı,
Demek istediğim şu ki erken dönemde şu ev tipi testlere itimat etmeyin, boşuna kendinizi üzmeyin.

kızlar ben de biraz erken test yapmaya başlamıştım. 7. gün idrarda negatif haliyle. 8 gün kanda 5,5. 12 gün kanda 54,5 14. gün kanda 91 ve nihayet bugün 18. gün kanda 665. benim yumurtalar da çok yavaş ve geç büyümüştü. değer de öyle arttı. benim gibi erkenden kan testi yaptırmayın ve düşük kan değeri sonucunda da benim gibi hemen üzülmeyin. sanırım benimki geç tutunma. inşallah bundan sonra sağlıklı gelişir bebek :Saruboceq:

kızlar ben de biraz erken test yapmaya başlamıştım. 7. gün idrarda negatif haliyle. 8 gün kanda 5,5. 12 gün kanda 54,5 14. gün kanda 91 ve nihayet bugün 18. gün kanda 665. benim yumurtalar da çok yavaş ve geç büyümüştü. değer de öyle arttı. benim gibi erkenden kan testi yaptırmayın ve düşük kan değeri sonucunda da benim gibi hemen üzülmeyin. sanırım benimki geç tutunma. inşallah bundan sonra sağlıklı gelişir bebek :Saruboceq:

canım çok sevindim sonucunakaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
yeni hamişimiz:teytey: :teytey: :teytey:sanırım şunu demek hakkım.BEN DEMİŞTİMMMM:delphin:
şimdi sıra bizler için dua etmeye geldi.inşallahhh bizde burdan hamilelik haberlerimizi verebiliriz:Saruboceq: :Saruboceq:

yenidogan2.jpg
denizciğim tebrik ediyorum tatlım

slm bende eylülde düşünüyorum umarım başarılı olurda daha kötü günler yaşamayız.

ilk deneme miydi? bek benimki de 2. denemede biraz kanırta kanırta oldu. insan çok üzülüyor biliyorum. ama vazgeçme inşallah bir sonrakinde müjdeli haberi vereceksin :Saruboceq:

canım tbr ederım allah kucagına almayı nasıp etsın.bende dun aksam yıne bı uzuntu yasadım.yıne 1-2damla kırmızı renk kanamam oldu .doktorumu aradım eger kanaman devam ederse hemen yakın bı hastanede ultrasona gıt dedı.yarım saat sonra hıc bı akıntı yada kanama olmadı .suan felaket derece mıdem bulanıyo basım donuyo

canım çok sevindim sonucunakaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
yeni hamişimiz:teytey: :teytey: :teytey:sanırım şunu demek hakkım.BEN DEMİŞTİMMMM:delphin:
şimdi sıra bizler için dua etmeye geldi.inşallahhh bizde burdan hamilelik haberlerimizi verebiliriz:Saruboceq: :Saruboceq:

canım evet sen demiştin :kedi:hatta bana endişeli günlerimde eski değerlerini yazarak en büyük morali vermiştin. ilk hediyem de senden gelmişti. inşallah bana uğur getirdi getirmeye devam eder o pembiş patik kaydirigubbakcemile5 çok teşekkürler birtanem darısı en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlere :Saruboceq:opuyorumnanaktan

yenidogan2.jpg
denizciğim tebrik ediyorum tatlım

canım çok sağol darısı senin başına inşallah bundan sonraki denemedekaydirigubbakcemile3

canım tbr ederım allah kucagına almayı nasıp etsın.bende dun aksam yıne bı uzuntu yasadım.yıne 1-2damla kırmızı renk kanamam oldu .doktorumu aradım eger kanaman devam ederse hemen yakın bı hastanede ultrasona gıt dedı.yarım saat sonra hıc bı akıntı yada kanama olmadı .suan felaket derece mıdem bulanıyo basım donuyo

1-2 damla kandan korkma diyeceğim ama insan korkar tabii. ama tüp bebekte ilk aylarda olabiliyormuş böyle kanamalar. miktar artmazsa ve uzun sürmezse endişelenecek birşey yoktur. kanama çoğalırsa da doktorun iğne verip yat diyor. ben böyle kanama geçiren çok hamile gördüm. geçmiş olsun. mide bulantısı baş dönmesi normal endişe etme :1hug:

Hamiş kızlarımızı cani gönülden tebrik eder sağ salim bebelerini kucaklarına alayı yüce tanrıdan dilerim.
Sonucu negatif olan hanımmlarımızaysa tanrıdan sabır dilerim.Dünyanın sonu değil.Biz kazanıcaz biliyorum.Hepimiz hamiş kalıcaz inşallah..

Denizcim senin için çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah bundan sonra herşey yolunda gider.
Ya arkadaşlar lütfen anlayan biri bana bişey söylesin benimde bugün 18.gün test yaptık bugün 365 çıktı 16.gün 309 du bu ne şimdi benimki niye az arttı 14.gün 118 di artık seviniyimmi üzülüyümmü anlamadım niye bu değer katlanmadı kafam iyice karıştı galiba bişeyler ters gidiyo ama ne ters gidiyo anlayamadım pazartesi tekrar kan verecem.Bide Denizcim sana doktor değerin artması için herhangi bişey söyledimi şunu yap diye bana bişey söylemediler.Değer düşecek diye çok korkmaya babşlbadıbm

deniz tebrik ederim Allah tamamına erdirsin canım sorunsuz bir dokuz ay geçirmen dilegiyle

ANEMıS,SWEET33,AZRA2,DRAGONLıLY arkadaşlar teşekkür ederim destekleriniz için ama inanın çok aama çok üzüldüm benim ilk denememdi hikayem biraz karışık tek yumurtalıgım,kist ameliyatı falan falan şansım azdı o yüzden cok üzüldüm ikinciyi denermiyim bilmiyorum hayal kırıklıgı çok kötü:((( DONA sanada çok üzüldüm MRL_26,DENıZ BULUT teşekkürler sizin adınızada çok sevindim özellikle deniz bulut zor dönemdi senin için üstesinden geldin tebrik ederim. Çok negatifim kendi adıma

canım tebrık edıyorum çok sevındım pozıtıf sonucxlar benı mutlu edıyor dılerım rabbımden guzel bır hamılelık gecırırsın saglıkla bebısını kucagına alırsın bu arada bızlerede dua etmeyı unutma

Back
X