• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

sweet 33 canım tedavın hayırlı olsun ayın 10unda ıgnelere baslıyormussun allahım kucaklarımızı bos bırakmasın amıııın
beryucum çok tesekkur ederim canım seninde başlamıs hayırlı ugurlu olsun umarım ikiz ikiz dönersin bize ama zaman gecmıyo ya ne kadar uzak taaaa ayın 10 u :))

sanırım seninle aynı gidiyoruz canım bende 19 unda başladım iğnelere.. hadi hayırlısı diyelim...

witch26 cım senınde tedavin hayırlı ugurlu tatlım sende ikiz ikiz dön bize olurmu

evet canım bır gun aramız var allahım hayırlısını nasıp etsın yarın tekrar muayene ıçın çagırdı doktorum allahım bızlerede nasıp etsın inşallah bu guzel duyguyu

beryu ve witch26 canlarım şu reglim bitsin burdaki herkes için bi tane yasin okuycam inşallah Rabbim tedavinizi kolaylaştırsın ve bebişlerinize tutunma gücü versin :1hug:

sanırım seninle aynı gidiyoruz canım bende 19 unda başladım iğnelere.. hadi hayırlısı diyelim...

kızlar merhaba hayırlısıyla bende tedaviye başladım ve eylül ayı hamişleri arasında yer almak istiyoruuummm........bende sizinle aynı gidiyorum 21 inde başladım iğnelere Allah hepimiz için hayırlısını versin

sweet33 amiiin canım amiiiiiin allahım hepimizin dıleklerini kabul eder inşallah canım ya daha şimdiden gunler gecmıyor ya transferden sonra nasıl geçecek

Kızlerım benim tedaviye başlar başlamaz haberdar edin de beraberce tedavilerimizin gedişini izleyelim.Ok.yani şimlik eklemiyorum.Kim ne zaman başlıyorsa başladığı zaman paylaşalım.

canım bu ayın 20sinde tedavım basladı kısa protokole gectık sanırım eylulun basında transfer yapılacak

selam kızlar doktordan geldim yine, yumurtalardan 8 tanesi çok iyiymiş ama iki tanesi biraz daha büyüsün diye iğnelere devam dedi.Birer gün arayla E2 değerime bakıyordu bugün 1400 çıktı çok çok iyi dedi.sanırım çarşamba ya da perşembe smrnaya gidicez yumurtaların toplanması için. Hayırlını versin güzel Allahım.

arkadaslar merak ettim. Transferden sonra neden igne vuruyorlarmis? Ve nekadar suruyormus? Birds gunde ikitane igne vurmam gerekiyormus hermesin ayni mi benimkisi eylulun basinda baslayacak be gobelten ikitane igne vuracak misim? Kisa protokol de gunde 2 ignemi sizlerinde? Hayirli gunler diliyorum...
Canim benimki de kisa protokol gunde 2 igne oluyorum ama farkli ilaclar seninki de oyle olur galiba aksam gonal f bir de lupron yapiyorum.uzun protokolde lupron/lucrine adetin 21.gunu basliyorlar sonra adet oluyorsun yeni adetinin 2. yada3. gunu hatta ben de oldugu gibi4. gunu fsh hormonuna (gonal f yada baska marka) basliyorsun ayni zaman da luprona da bir sure devam ediyorsun.gonalf yumurta uretimini uyarirken lupron yumurtalarin tam olgunlasmadan erken catlamasini onluyor.yani uzun protokolden farkli olarak yumurta baskilama donemini yasamiyoruz, kisa protokol amerika da daha az ilac alimi ve dolayisiyla daha az yan etkiler ve enjeksiyon sayisi daha az oldugu icin yaygin olarak tercih ediliyor.mesela benim gittigim merkezde herkese rutin olarak kisa protokol, mikro enjeksiyon ve assisting hatching yapiliyor tabi aksini tercih etmedigin takdirde....

kızlar Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallaaaah hepiniz iyi haberlerle geri dönersiniz bende hergün kur an okuyorum ve arkasına sizlerede dua ediyorum Allah ım hayırlı bebişler nasip etsin:ecrin_bebek::Saruboceq:

selam kızlar doktordan geldim yine, yumurtalardan 8 tanesi çok iyiymiş ama iki tanesi biraz daha büyüsün diye iğnelere devam dedi.Birer gün arayla E2 değerime bakıyordu bugün 1400 çıktı çok çok iyi dedi.sanırım çarşamba ya da perşembe smrnaya gidicez yumurtaların toplanması için. Hayırlını versin güzel Allahım.

Tedavin hayirli olsun canim, insallah diger yumuslarin da buyur.bu arada tedavinin kacinci gunu oldu, benim 3 gun bitti ben de bugun kontroldeydim e2 sonucu 2-3 saate kadar cikar doza 225le basladik dun 150ye indirdik, kan sonucuna gore arayip yukseltelim mi ayni mi devam edelim diyecekler.senin dozun kac canim?

Allah razi olsun azracim dualarin icin, ne guzel aylarda tadaviye basladik rabbim insallah hepimizin yuzunu guldururopuyorumnanaktan

kızlar merhaba hayırlısıyla bende tedaviye başladım ve eylül ayı hamişleri arasında yer almak istiyoruuummm........bende sizinle aynı gidiyorum 21 inde başladım iğnelere Allah hepimiz için hayırlısını versin

canim seninle ayni baslamisiz ignelere,kaydirigubbakcemile5 benimki kisa protokol seninki de ayniysa basa basa gideriz, dusunsene burdan transfer sonrasi pespese hamis haberleri verdigimizi cokkkkkkk super olurdu ya:sm_cool:

witch26 cım senınde tedavin hayırlı ugurlu tatlım sende ikiz ikiz dön bize olurmu

beryu ve witch26 canlarım şu reglim bitsin burdaki herkes için bi tane yasin okuycam inşallah Rabbim tedavinizi kolaylaştırsın ve bebişlerinize tutunma gücü versin :1hug:[/QUOTE]

amin canım evet ya şu mubarek ayda birbirimize dua edelim kulun kula duası daha hayırlıymış... allah kabul etsin dualarımızı şimdiden...:Saruboceq::Saruboceq:

ya kızlar kafam karışık bana bi fikir verin ben adetimin 3.günündeyim normalde lucrini bugün kesmem gerekirken doktor perşembeye kadar kullan dedi yumurtalıkları yeteri kadar baskılamamış e perşembeye kadar kullanırsam perşembe adetin 6.günü oluyo ozaman bu yumurta geliştirmek için verilen iğnelere geç kalmıyomuyum bakıyorum herkes adetin 3.günü başlamış of ya yoksa diğer ayamı sarkacak transfer

Canim her iki igneyi ayni anda kullanabilirsin 5. gun bile baslaniyormus ama 6 gectir tabi doktorunu arayip sor belki de herkesin durumu farkli senin 6. gun de olabilir.benim bildigim uzun protokolde baskilamadan sonra yumurta uyaricilar yeni adetle verilir diger aya sarkmasi tuhaf olur, daha erken gel demesi gerekirdi gibi geliyor bana.istersen gec olmadan bir sor icin rahat eder...

Canim benimki de kisa protokol gunde 2 igne oluyorum ama farkli ilaclar seninki de oyle olur galiba aksam gonal f bir de lupron yapiyorum.uzun protokolde lupron/lucrine adetin 21.gunu basliyorlar sonra adet oluyorsun yeni adetinin 2. yada3. gunu hatta ben de oldugu gibi4. gunu fsh hormonuna (gonal f yada baska marka) basliyorsun ayni zaman da luprona da bir sure devam ediyorsun.gonalf yumurta uretimini uyarirken lupron yumurtalarin tam olgunlasmadan erken catlamasini onluyor.yani uzun protokolden farkli olarak yumurta baskilama donemini yasamiyoruz, kisa protokol amerika da daha az ilac alimi ve dolayisiyla daha az yan etkiler ve enjeksiyon sayisi daha az oldugu icin yaygin olarak tercih ediliyor.mesela benim gittigim merkezde herkese rutin olarak kisa protokol, mikro enjeksiyon ve assisting hatching yapiliyor tabi aksini tercih etmedigin takdirde....

Canim tesekkur ederim bilgin icin... simdi agustosun 21`inde gittik dr. ye ve bana minik mavi haplar verdi adi: estradiol 2 mg tablet sabah aksam iciyorum. taa ki regl oldugum gune kadar icicegim daha sonra rglimin ilk gunu yada 4. gunu bile olabilirmis dr ye gidecegim. ultrasyon ve ignelere basliyacagim. ama cok igne gordum ben :) az degil yani.. 8 ile 14 gun arasinda vuracakmisim saati onemli degilmis ikisini hergun kullanacagim. hormon azliginda yumurta uretemezmiyim sence? yada olanlari alacaklarmis ne olacak anlamadim :) igneler yumurta yapacakmi diye bakacaklar yani

ya kızlar kafam karışık bana bi fikir verin ben adetimin 3.günündeyim normalde lucrini bugün kesmem gerekirken doktor perşembeye kadar kullan dedi yumurtalıkları yeteri kadar baskılamamış e perşembeye kadar kullanırsam perşembe adetin 6.günü oluyo ozaman bu yumurta geliştirmek için verilen iğnelere geç kalmıyomuyum bakıyorum herkes adetin 3.günü başlamış of ya yoksa diğer ayamı sarkacak transfer

kısa protokolde yumurta uyarmaya 3. günü bazen en geç 4. günü başlanıyor. yoksa 1 tane yumurta önce büyümeye başladığından tedavi gerçekleşemiyormuş. uzun protokolü bilmiyorum ama lucrin ile zaten baskılandıkları için 3. günden sonra 1 tanesinin öne geçme olasılığı olmuyordur. o zaman daha sonra da başlanabiliyordur herhalde yumurta uyarmaya. doktoruna güven merak etme. yarın sor yine de rahat etmek için a.s

imoje transfer sonrası progesteron iğne veriliyor (bazı doktorlar hapnı veya vajınal jelini veriyorlar) tutunmayı kolaylaştırıyormuş
burada bildigim transfer öncesi hormon iğnelerini genelde hep günde bir kere veriyorlar ama abd de yaptıran bir arkadas vardı o da sabah aksam oluyordu galiba abd de genelde 2 ye böldürüyorlar dozu.

ABD`nin sistemi biraz dfarkli mi sence? yani gunde iki igne? ben burada okuduklarim genelde bir igne vuruyorlar.. ben nasil yapicagim onca igneyiiii :) immmmdaaaaaatttttt :))))

Canim tesekkur ederim bilgin icin... simdi agustosun 21`inde gittik dr. ye ve bana minik mavi haplar verdi adi: estradiol 2 mg tablet sabah aksam iciyorum. taa ki regl oldugum gune kadar icicegim daha sonra rglimin ilk gunu yada 4. gunu bile olabilirmis dr ye gidecegim. ultrasyon ve ignelere basliyacagim. ama cok igne gordum ben :) az degil yani.. 8 ile 14 gun arasinda vuracakmisim saati onemli degilmis ikisini hergun kullanacagim. hormon azliginda yumurta uretemezmiyim sence? yada olanlari alacaklarmis ne olacak anlamadim :) igneler yumurta yapacakmi diye bakacaklar yani

imoje senin hormon testi neye baktılar e2 ye mi? muayene ettiler mi folikül sayısı vs söylediler mi? benim folikül sayım az 1 tanesi de önde geliştiği için adet 21. günü cimara forte östrojen bantına başladım. 22. 23. 24.günler de cetrotide iğne olacağım. o arada adet olursam 2.-3. gün olmazsam pazartesi kontrola ideceğim. bu arada adet 1-4. gün arası başlanan yumurta uyarıcı iğneler zaten 8-14 gün arası yapılıyor. a.s

ABD`nin sistemi biraz dfarkli mi sence? yani gunde iki igne? ben burada okuduklarim genelde bir igne vuruyorlar.. ben nasil yapicagim onca igneyiiii :) immmmdaaaaaatttttt :))))

olursun merak etme. zaten uun potokol uygulanınca burada da 2 iğne oluyor bir lucrin bir de gonalf-menagon-puregon artık ne verildiyse zemuszemus
onlar bişi değil burada transfer sonrası günde 2 tane progestoron iğne veriliyor ki of anam bir de inşallah tutarsa 3. aya kadar devam ediliyor zor kısmı bu kafamçokkarıştı haaa bana transfer sonrasi bir de göbekten yakn ve morartn fragmin (heparin yani) iğne vermişlerdi. trnsfer sonrası zor sonuç iyi olur inşş

Yani bu isi keske haplarla kremlerle cozebilseler super kolay olurdu :))) neyse yapacak bisi yok demekki deniyecegiz :) kismet artik.. ilk denemede tutarsa tabi iyi olur ama kismet... Allah yazdiysa olur.. cok hikayeler okudum.. kafamda esasen allak bullak oldu.. bir yandan endiseli bir yandan relaxim biryandan ya olmazsalar ammmmaaann artik dusunmek istemiyorum. elimdne geleninin en iyisini yapmaya calisacagim. Kader kismet artik...

Back