Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

Ya kızlarım çok panik heyecan yapıyorsunuz ya.Her şeyi doktorunuza ve zamana bırakııınnn..Ve de sakinnnnnn olunnn.Bir bakmışsınız hamişsinizz. gamyoncuiremsu

kızlarrr relaxxx olalım dimi ama hadiiii başka şeylerden konuşalım birazda anlatın bakeyim napıyosunuz ramazanda kocişlerimizi çekiştirelim arada biraz kafamızı dağıtalım ayyyyyyyerimseniben

ben erdemlideyim 2 senedir ondan öncede bagkurun arkasında oturuyordum

canım ailem malatyada o yuzden orad yaptırmaya karar verdım mersınlede gorustum ama malatyayı istiyorum ben

evet canım gıttım görustum bıle orası benım eskı çalıştıgım yer başhekimi eski patronum yani benim aklım hep malatyada oldugu ıcın orayı tercıh ettım öncekini ankarada yaptırmıstım yanımda kimse yoktu yalnızlık zor gercı esımın aılesı burda ama ınsanın kendı aılesı gıbı olmuyor birde malatyadaki hastane çok profesyonel ve olumlu sonucu çok o yuzden tercıhım oldu

canım benim eşimde orda çalışıyor ne zaman çıktın sen ordan benim eşim oranın muhasebecisi2006 dan beri, belki tanışıyoruzdur.

hımmm ben 2005 de girdim 2006 yazında ayrıldım ilk işe girenlerden biriyim ben hastane inşaattı ben çalışmaya başladıgımda ama ben ordayken bi bayan vardı muhasebecimiz gercı oda ayrıldı daha sonra

tamam canım benim eşim 2006 ekim de girdi oraya ondan önce bir bayan vardı onun zamanında çalışmışsın demekki peki geliyormusun hiç hastaneye geldiğinde tanışsak.

hıı ben o zaman ayrılmıstım ısten eylul basında ayrıldım ben

anladım canım ya ben orda yaptıracağım hayırlısıyla 1.denememi de orda yaptırdım doktordan yana memnun kalmamıştım şimdi ankara dan yeni doktor geldi bide onu deneyeceğiz bakalım

canım benım hayırlısı olsun ınsallah umarım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…