Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

en önden ben gidiyorum sanırım... kısa protokole karar verilince hızlı başladım bugün 4. iğnemi yaptım kontrole gittim... hiç heyacan yok bende öyleki doktora yumurtaların durumu hakkında bile hiçbişey sormadan gelmişim bidahaki tarihi belirledik dozu belirledik okadar... önceden herşeyi sorardım heyecan olurdu şimdi rutine bagladım sadece hafif korku var.. hadi hayırlısı.. inşallah bu mübarek ay hepimize hayırlı gelir...

selam kızlar herkese tedavisinde başarılar ve bol şanslar diliyorum öncelikle. bende tüp bebek tedavisindeyim. Smyrnada olacak kısmetse çarşamba yada perşembe gibi. Aslında ağustosta tüp bebek tedavisi yaptıracaklar sayfasına yazıyordum ama uzun protokolle bizim tedavinin sonucu eylülü buluyor.arada kaldım yani her iki sayfayıda takip edicem bundan sonra. Ben pregonun 8. günündeyim.150 ml vuruyorum, lucrini 5ml. kendim vuruyorum hiç acımıyor kafamda iğne olayını çok büyütmüştüm ama Allahtan aştım. 11 tane yumurtam oluşmuş.9 tanesi iyi kalitede. gelişmeleri yazarım bye.

teşekkürler canım sanada bol şanslar diliyorum hosgeldın topiğimize gelişmelerinizi bekliyoruz hayırlı haberlerınıde tabeeea.s.

canım bende sana bol şanslar diliyorum inşallah iyi haberlerle geri dönersin :Saruboceq:

florance nigtangeli tavsiye ederim çok iyi bir ekip araştırın benede eylülde aşılama yaptırıcam emre bey çok ama çok ilgili ön görüşme ücretsiz

anammm noluyor kızlar yafff du ben anlamaıdm olayııı uykuluyum herhalde

kızlar bende gürgan kilinikte başladım tedaviye niyetimiz tüp bebek dr önce test sonuçlarını istedi kısmet gittiğimiz yol tüp bebeği gösteriyor inş gerek kalmadan hamile kalırım çnkü çok kokuyorum dr histeroskopi olman gerekebilir dedi hayırlısı inş.

inşallhhhh canım inşallhhhh inan burdaki herkeisn tek dileği bu umarım hıcbırseye gerek kalamdan hamiş kalırsın

arkadaslar merak ettim. Transferden sonra neden igne vuruyorlarmis? Ve nekadar suruyormus? Birds gunde ikitane igne vurmam gerekiyormus hermesin ayni mi benimkisi eylulun basinda baslayacak be gobelten ikitane igne vuracak misim? Kisa protokol de gunde 2 ignemi sizlerinde? Hayirli gunler diliyorum...

imoje transfer sonrası progesteron iğne veriliyor (bazı doktorlar hapnı veya vajınal jelini veriyorlar) tutunmayı kolaylaştırıyormuş
burada bildigim transfer öncesi hormon iğnelerini genelde hep günde bir kere veriyorlar ama abd de yaptıran bir arkadas vardı o da sabah aksam oluyordu galiba abd de genelde 2 ye böldürüyorlar dozu.

Merhaba arkadaşlar,
Benim üçüncü denemem olacak. Arkadaşımın önerisi üzerine Medikal Park Dr. Kadir Savan gidiyorum. Yumurta rezervinde azlık var. Bu Merkez ve Hastaneyle ilgili bilgisi olan var mı? Önereceğiniz başka merkez var mı?

slm kızlar nasılsınız gunaycım ayın 20 sınde tedavıye basladım sanırımeylulun basında transfer yapılacak

sweet 33 canım tedavın hayırlı olsun ayın 10unda ıgnelere baslıyormussun allahım kucaklarımızı bos bırakmasın amıııın

sanırım seninle aynı gidiyoruz canım bende 19 unda başladım iğnelere.. hadi hayırlısı diyelim...

evet canım bır gun aramız var allahım hayırlısını nasıp etsın yarın tekrar muayene ıçın çagırdı doktorum allahım bızlerede nasıp etsın inşallah bu guzel duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…