Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

benim azda olsa doğal yoldan kalma şansım da varmış.deneme evresindeyiz.belki olurya o dönem kalıveririm gebeş.ama eşim pazarlamaya şehirdışına çıkıyo.e adam yok nasıl yapıcam kendim.günler denk gelmiyo.ay herşeyi otomatiğe bağladık.romantizm de kalmadı.öffff.

merhaba kızlar ben sizlere bir şey sormak istiyorum.Bana uzn protokol uygulanacak ve lucrine başadım8 tane oldum.karın bölgesinde acayip bir şişkinlik var ve 2 gündür artmış drumda sizde de böyle şeyler oluyormu?

Evet canım aynı tarihlerde hemen hemen :)) cumartesi iğnelere mi geçiyorsun yoksa adetimi bekliyorsun tatlıkuşum kaydirigubbakcemile2

canım adet oldum cumartesi 21. günüm lucrine başlıyorum.lucrin ben de adet geciktiriyor.eğer gecikmezse 31 ağustos-1 eylül gibi adet olmam lazım.sonra da adetin 2. günü puregona başlarım herhalde.......... a.s

nasıl bir şişlik bu??? iğne yaptığın yerler mi şişti? yoksa göbeğin mi belirginleşti???

hormon iğneleri karında şişlik yapıyor ama iğne yaptığın yerler şiştiyse mutlaka dr a sor........geçmiş olsun.....

merhaba
ben de aranıza katılmak istiyorum. cildiyeciyim. yedi yaşında bir oğlum var, eşimle bkinci bir çocuk istedik, ancak dış gebelik oldu..şimdi tüplerim tamamen tıkalı ve tüp bebek gerekiyor. İnanın doktorum ama bu konuyu paylaşabileceğim hiç kimse yok..
bu konuyu bilmeyen yaşamayan anlamıyor.
Bu ay sonunda başlıyoruz..
Ankara tüp bebek merkezi, dr. cem akarsu..
:1no2:

aramıza hoşgeldin canım herşeyi paylaşabilirsin bizimle, sorunlarımız hep aynı başka kimse bilmez bizim derdimizi Allah kolaylık versin inşallah hakkında hayırlısı olur canım benim.opuyorumnanaktan

hoşgeldin insan nerde rahat edebiliyorsa orada paylaşır acısına mutlulugunuda biz elimizden geldiği kadar birbirimizi anlamaya çalışıyoruz sanada yardımcı olabilirsek ne mutlu bize hoşgeldin aramıza:1hug:

bugun kimse yok sanırım herkes gelmiş gitmiş :)))

Kizlar bi sey soracam.nihayet dun adet oldum 2haftalik gecikmeden sonra.Simdi hemsireyle konustum yarin sabaha randevu verdi, butun surec ne kadar surecek dedim 2-3 hafta dedi.simdi ben kisa protokol mu olacam yani.bildigim kadariyla yumurta rezervi az olanlara oyle uyguluyolarmis, benim oyle bi sorunum yok. kisa ile uzun protokol arasinda basari orani nasil, farkediyor mu.kafama takildi, yarin soracam zaten, ama eger kisaysa uzun yapsinlar mi desem acaba.bayagi yogun bir merkez carcabuk yapmaya calisiyor olmasinlar.bir de bana lupron kullanaksin demistiler yumurta baskilamak icin degil mi o ilac, kisa protokolde de kullaniliyor mu acaba bu ilac bilen var mi...

canım adet oldum cumartesi 21. günüm lucrine başlıyorum.lucrin ben de adet geciktiriyor.eğer gecikmezse 31 ağustos-1 eylül gibi adet olmam lazım.sonra da adetin 2. günü puregona başlarım herhalde.......... a.s

delikafadulden anaaaaaaaaaaaaam çok yakın tarihlerimiz delikafadulden Hadi bakalım bismillah bitanem Allaahım sonunu güzel kılsın hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…