Evet canım aynı tarihlerde hemen hemen :)) cumartesi iğnelere mi geçiyorsun yoksa adetimi bekliyorsun tatlıkuşum kaydirigubbakcemile2
merhaba kızlar ben sizlere bir şey sormak istiyorum.Bana uzn protokol uygulanacak ve lucrine başadım8 tane oldum.karın bölgesinde acayip bir şişkinlik var ve 2 gündür artmış drumda sizde de böyle şeyler oluyormu?
merhaba
ben de aranıza katılmak istiyorum. cildiyeciyim. yedi yaşında bir oğlum var, eşimle bkinci bir çocuk istedik, ancak dış gebelik oldu..şimdi tüplerim tamamen tıkalı ve tüp bebek gerekiyor. İnanın doktorum ama bu konuyu paylaşabileceğim hiç kimse yok..
bu konuyu bilmeyen yaşamayan anlamıyor.
Bu ay sonunda başlıyoruz..
Ankara tüp bebek merkezi, dr. cem akarsu..
:1no2:
merhaba
ben de aranıza katılmak istiyorum. cildiyeciyim. yedi yaşında bir oğlum var, eşimle bkinci bir çocuk istedik, ancak dış gebelik oldu..şimdi tüplerim tamamen tıkalı ve tüp bebek gerekiyor. İnanın doktorum ama bu konuyu paylaşabileceğim hiç kimse yok..
bu konuyu bilmeyen yaşamayan anlamıyor.
Bu ay sonunda başlıyoruz..
Ankara tüp bebek merkezi, dr. cem akarsu..
:1no2:
merhaba kızlar ben sizlere bir şey sormak istiyorum.Bana uzn protokol uygulanacak ve lucrine başadım8 tane oldum.karın bölgesinde acayip bir şişkinlik var ve 2 gündür artmış drumda sizde de böyle şeyler oluyormu?[/QUOTE
cilt altına yapıyorsan öyle bi sorununun olmaması lazım eger karın şişliğiyle emin ol dahada şişecek maalesef bende öyle yani ama için rahat etmiyorsa doktorunla görüş geçmiş olsun
canım adet oldum cumartesi 21. günüm lucrine başlıyorum.lucrin ben de adet geciktiriyor.eğer gecikmezse 31 ağustos-1 eylül gibi adet olmam lazım.sonra da adetin 2. günü puregona başlarım herhalde.......... a.s
delikafadulden anaaaaaaaaaaaaam çok yakın tarihlerimiz delikafadulden Hadi bakalım bismillah bitanem Allaahım sonunu güzel kılsın hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?