ankarada zekai tahir burak hastanesi
slm arkadaslar allah hepinizin yuzunu guldurur insallah.bizde allah kismet ederse ekim ayinda tup bebek tedavisine baslicaz ikinci denememiz olucak insallah rabbim budefa yuzumu guldurur vede buyolda ilerliyen istiyen butun arkadaslarimin .aminnnnnnnnnnn.:Saruboceq:
günaycım bana pco denmişti ben son zamanlarda çok kilo aldım transfer olana kadar sıkı bir diyet yapsam tutunmasında bir problem olurmu sence?
Amin inşallahhhhh...Tekrar Merhaba DrGunaycim :)
eksiklerim 36 yasima girdim.
doktorum: Arlene Morales, Hastanem: Sharp Mary Birch Hospital
ilk denemem olacak :) Insallah son olur.. Kismet artik.. karamsarlik yok bende nedense... hersey olacagina varir.. Yazgimizda ne varsa onu yasiyoruz. hep birlikte kismetse sahit olacagiz.. guzel haberler aldigimizda da hosumuza gidiyor tabiki.
canım arkadaşlarım bunu ilk sizinle paylaşıyorum sizlerde de varmı bilmiyorum ama.......benim eşimin umursamazlığı beni deli ediyor ben eylül ayında tedaviye başlayacaktım herzamanki gibi biraz daha bekleyelim diyor beklenecek yaşta değiliz ki ben 28 kendi 30 yaşında küçük değilizki...... ilk denememde benim çabamla olmuştu.........ne olur yardımcı olun kızlar onun bu durumu sanki çocuk istemiyomuş gibi geliyor ama birde bebek gördümü çok seviyor bnde anlamıyorumCADIARZU
Bu arada çok hastayım klima beni mahv etti.Yataktayım.Gece sabaha kadar uyuyamaz oldum...
slm arkadaşlar ben yeni aranıza katıldım uzun bir zamandır takip ediyodum bu siteyi benide aranıza alırsanız sevinirim bende eylülde tüp bebek yaptıracam Allah kısmet ederse
teşekkür ederim canım.Az ateşim var.Halen yataktayım.Kardeşim geldi o bakıyor bana.Boğazım ağrıyo.Burunla nefes alamıyorum.Az önce ilaç aldım.Ama malum akşamlar daha da fenalaşıyorum..
Yaşım 24Canım mümkünse yaşını sorununu tedavi yaptıracağın merkezi ve doktorunu yaz...
kıss saboliii tarihlerimiz bayağı yakın olacak seninle...ben de cumartesi başlıyorum uzun protokolle....
tedavin hayırlı olsun .......... kaydirigubbakcemile5
çok çok çok geçmiş olsun canım bu aralar dikkat etmemiz lazım kendimize sende dikkat et bebişleri için sağlıklı olmamız lazım:1rolleyes:
bilmiyorum ama önce bende 3.günü başalanmıştı canım aklına kötü şeyler getirme tatlım hangi ilaçla başlıyorsun beryucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?