Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

günaycım bana pco denmişti ben son zamanlarda çok kilo aldım transfer olana kadar sıkı bir diyet yapsam tutunmasında bir problem olurmu sence?

günaycım bana pco denmişti ben son zamanlarda çok kilo aldım transfer olana kadar sıkı bir diyet yapsam tutunmasında bir problem olurmu sence?

Bence sağlıklı beslenmeye başla.Sıkı diyet kesinlikle yasakkk..Hem zaman da çok kısa o yüzdenn..Bünyeni zorlamaman gerek.mesela unluları yemek listenden çıkar.Posalılarla beslen..Tatlıyı yasakla..sıksık beslen ama az ye.zaten ben de aynı durumdayım canım benim..

Tekrar Merhaba DrGunaycim :)
eksiklerim 36 yasima girdim.
doktorum: Arlene Morales, Hastanem: Sharp Mary Birch Hospital
ilk denemem olacak :) Insallah son olur.. Kismet artik.. karamsarlik yok bende nedense... hersey olacagina varir.. Yazgimizda ne varsa onu yasiyoruz. hep birlikte kismetse sahit olacagiz.. guzel haberler aldigimizda da hosumuza gidiyor tabiki.

Amin inşallahhhhh...

Hayatım senin sorunun neydi?

Ekim ayinin sonunda birinci yilimiz dolacak (evliligimizin) Sukur Bizim sorunumuz yok sadece normal beklemek yerine bu yontemi sectik diyelim :) asilama sekliyle ugrasmadan drekt tup bebek yapmayi planladik. belki asilama denesek olur bilemiyorum ama biz belki ikiz olma ihtimalini cok sevdik :) kismet tabi.. Allah yazdiysa olur...

ahh canım ya kusura bakma bugun ancak girebildim nete boşver sen sıkma canını etrafından etkilenior kabul etmek istemiyor olabilir sen sakın sıkma canını ara ara erkeklere esiyor bosver

Bu arada çok hastayım klima beni mahv etti.Yataktayım.Gece sabaha kadar uyuyamaz oldum...

çok çok çok geçmiş olsun canım bu aralar dikkat etmemiz lazım kendimize sende dikkat et bebişleri için sağlıklı olmamız lazım:1rolleyes:

slm arkadaşlar ben yeni aranıza katıldım uzun bir zamandır takip ediyodum bu siteyi benide aranıza alırsanız sevinirim bende eylülde tüp bebek yaptıracam Allah kısmet ederse

hoşgeldin canım ne demek aramıza almak bizi bizden başka kimse anlamazki Allah kucağını bebişlerle doldurur:1hug: inşallah

teşekkür ederim canım.Az ateşim var.Halen yataktayım.Kardeşim geldi o bakıyor bana.Boğazım ağrıyo.Burunla nefes alamıyorum.Az önce ilaç aldım.Ama malum akşamlar daha da fenalaşıyorum..

canım geçmiş olsun çabuk iyileşirsin inşş allah şifa versin

kızlar bu perş dr ile görüşmye gideceğiz eğer dr olur derse eşim de kredi almaktan vazgeçmezse bu ay sonundaki adet ile başlayacağım. olmadı eylül 24 civarına kalacak. haber veririm bu perşembeye. inşallh hayırlı haberlerle dönerim :Saruboceq:

Canım mümkünse yaşını sorununu tedavi yaptıracağın merkezi ve doktorunu yaz...
Yaşım 24

Erkek infertilitesi artı pcosluyum

İzmir İrenbe Tüp Bebek Merkezi Doktorum Dilek Aslan

turkbayragi

kıss saboliii tarihlerimiz bayağı yakın olacak seninle...ben de cumartesi başlıyorum uzun protokolle....
tedavin hayırlı olsun .......... kaydirigubbakcemile5

Evet canım aynı tarihlerde hemen hemen :)) cumartesi iğnelere mi geçiyorsun yoksa adetimi bekliyorsun tatlıkuşum kaydirigubbakcemile2

bilmiyorum ama önce bende 3.günü başalanmıştı canım aklına kötü şeyler getirme tatlım hangi ilaçla başlıyorsun beryucum

azracım gınera ve folbiol ıle basladım sonra kanamalı ıshal oldum ayın 21inde lucrın ıgneye baslayacaktım ama doktorum ılacları kestı adetın ıkıncı gunu gel dedı adetımın ıkıncı gunu burda olmadıgı ıcın ücüncü gunu yanı persembe gunu gel dedı acaba tedavıye baslayacak mı yoksa yıne ılacla devam edıp bırdahakı aya mı erteleyecek cok sabırsızım bıran once olsun ıstıyorum cok stres oldum ne olur dualarınızı esırgemeyın allahım hepımızın kucagını bebıslerle doldursun benı bılgılendırdıgın ıcınde ayrıca tesekkurler

beryucum Allah yardımcımız olsun canım biz burda birbirimize destek çıkacağız tabi tatlım dualarım hepninize:Saruboceq:

kızlar çok moralim bozuk.benim adetim bayramdan birkaç gün önceye geliyordu bayram araya girdiği için tedavim ekime kaldı.nasıl geçicek fazladan bir ay yaaaaaa???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…