• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Hadi düzenli ders çalışalım, konu bitirelim !!!

dil öğrencisi var mı kızlar aranızda ????? hepimize Allah kolaylık versinnnnnn.......

burningsun çalışma programından bahseder misin nasıl bitiyor arkadaş bir ben mi salağım ya ben mat1i bile bitiremedim az önce sınavdan çıktım çaprazımda ve önümde oturanların optiklerini gördüm mat1i doldurdular yani ben 40ta 20 anca çözebildim o da zorlama:sinifsinif:
nerde hata yapıyorum bir bilsem verimli çalışamadığımın farkındayım ama ne yapacağımı bilmiyorum eğer senin gibi çalışarak 1.5 ayda bitirirsem konuları her daim duacın olacamboshayallersmile
ben bu programı okuldaki rehberlikçiyle yaptm 50 er dklık dilimlerle(6dilim) günde 5 ders saat.teker teker tüm ygs lys konularını çıkarttık ve tek tek günlere dilimlere göre dağılımını yaptım .1.5 ayda bitio derken tabi bu 1.5 ayda ygsye gircek kıvama gelmiyosun ama tüm ygs konularını çalışmış oluosun ve bilgin olmuş oluo.okullar açılıncada paso soru çözersin ztn önmli olan bol sayıda soru çeşidi görüp çözmek..tek önmli olan yazı ii değerlendrmek işte konu eksiklerini kapatmak.:1rolleyes:

Merhaba kızlar a.s.
Ne güzel yardımlaşıyosunuz çok sevindim burayı dolu dolu görünce
Herkes çalışmaya başlamış anlaşılan
Tatilde 1 konu bile bitirsek kardır bizim için
Benim 19 temmuzda hızlandırma kurslarım başlıyormuş 2 hafta sürecek hocalarla çalışmak daha iyi olur diye düşünüyorum...
Şu bir hafta hiç çalışmadım diyebilirim...
Ama pazartesi ile beraber programa kaldığım yerden devam edicem

yok hayır ilk 1.5 ay tamamen ygs çalışcaksın ondan sonra yaz sonuna kadar
6 dilimin 3 dilimnde ygs den paso soru çözersin 3 dilimndede hafften lys konularına başlamış olursun:)

senden bi kıyak istesek büyük hayır duası alırsın valla en azından ben ederım konuları yazabılırmısın şöyle ayrıntılı bir şekilde yani bir rehber öğretmenmiş gibi çunku ben amelıyat oldum evden çıkamıyorum uğur dershanesı oğrencısıyım rehberlık servısınden yararlanma sansım var ama gıdemıyorum evde yatmam lazım çunku sen boyle bı yardım yapabılırmısın acaba??

Merhabalar herkese..
Bende ygs&lys'ye hazırlanıyorum. Son sınıfa geçtim, dershanem 15 ağustosta başlıyor
Bende bu tatil döneminde fizik-kimya-biyolojinin ygs kısmını halletmeye çalışacağım, tamamı bitmez elbette ancak ne kadarı bitse kârıma.
Ygs'de şuan için 95 net civarı yapıyorum,
türkçe 35net
sosyal 30net
matematik 20net
fen 10net
civarında oluyor.
Matematiği-geometriyi her zaman hallederimde, fen kısmı yazın halledilebilir mi? iyi bir çalışma programı ve azimle..

Merhabalar herkese..
Bende ygs&lys'ye hazırlanıyorum. Son sınıfa geçtim, dershanem 15 ağustosta başlıyor
Bende bu tatil döneminde fizik-kimya-biyolojinin ygs kısmını halletmeye çalışacağım, tamamı bitmez elbette ancak ne kadarı bitse kârıma.
Ygs'de şuan için 95 net civarı yapıyorum,
türkçe 35net
sosyal 30net
matematik 20net
fen 10net
civarında oluyor.
Matematiği-geometriyi her zaman hallederimde, fen kısmı yazın halledilebilir mi? iyi bir çalışma programı ve azimle..

sanırm eşit ağırlıkçısın sen de. türkçe ve sosyalde konu açığın yok netlerine bakılırsa.haliyle yazın fen i halldebilirsin çok zor olmaz bence.eğer diğer derslerden konu açığın olsaydı zorlanabilirdin belki ama bu durumda zorlanacağını zannetmiyorum.

Hayır sayısal bölümdeyim :))) işin o kısmı karambol, sayısalda olup fen netlerimin böyle aşşağılarda dolanması :) Bunu 9-10da hiç çalışmama bağlıyorum, gerçi türkçe ve sosyalede hiç çalışmazdım ama eski birikimlerle mantıkla bi şekilde hallediliyor onlar, puanımı yükseltmem için fen netleriminde 30larda olması şart :( inşallah bu yaz halledebilirim

Hayır sayısal bölümdeyim :))) işin o kısmı karambol, sayısalda olup fen netlerimin böyle aşşağılarda dolanması :) Bunu 9-10da hiç çalışmama bağlıyorum, gerçi türkçe ve sosyalede hiç çalışmazdım ama eski birikimlerle mantıkla bi şekilde hallediliyor onlar, puanımı yükseltmem için fen netleriminde 30larda olması şart :( inşallah bu yaz halledebilirim

Aman beyaa dert ettiğin şeye bak sayısalcıymışsın zaten bitirmek senin için çok kolay olacak ya biz ne yapalım ben ne yapayım yani hiçbir şey hatırlamıyorum fen i sıfırdan almak zorundayım mat1 çok ağır geliyor mat2 de konu açığım fazla allaaaam allaaam kabusum oldu bütün bunlar.eyvahedigeldismileDün bir rüya gördüm ygsyi yapıyorlarmış yaz içerisinde ya diyorum durun ne yapıyorsunuz ben daha hiçbir sey bilmiyorum konular vardı yapmayın etmeyin:mymeka:

Eşit ağırlıklar genelde fen yapmıyolarlar aslında, emin oldukları bikaç soru haricinde, senin hedefinde mi çok yüksek:gitme:
İyice bilinçaltımıza işledi, kabus gibi bi sene geçecek..

senden bi kıyak istesek büyük hayır duası alırsın valla en azından ben ederım konuları yazabılırmısın şöyle ayrıntılı bir şekilde yani bir rehber öğretmenmiş gibi çunku ben amelıyat oldum evden çıkamıyorum uğur dershanesı oğrencısıyım rehberlık servısınden yararlanma sansım var ama gıdemıyorum evde yatmam lazım çunku sen boyle bı yardım yapabılırmısın acaba??
geçmiş olsun..konuları yaz demişssin ama elmde ygs lys konuları yan başlıklarıyla tam 15 sayfa falan yazmam imkansz yani.ana başlıklar zaten ygs ve lys ktaplarında var.rehberlikçiye çok gerek yok aslında sen kendine en uygun programı kendinde yapabilirsin:)

Eşit ağırlıklar genelde fen yapmıyolarlar aslında, emin oldukları bikaç soru haricinde, senin hedefinde mi çok yüksek:gitme:
İyice bilinçaltımıza işledi, kabus gibi bi sene geçecek..

Evet hukuk istiyorum ama olmazsa olmaz da demiyorum.Bir de dersanedeki eşit ağırlıkçılar çözüyor benim mat1im iyi değil fen de çözmezsem açığı kapatamam ki:sinifsinif:
Mat2yi nasıl halledebilirim bir fikri olan var mıakannehir
burningsun ben o 5 dilimi arka arkaya yapmıyorum ya gün içine yaydım ben olur mu hocamsempatiksalakcinni

Hukuk çok güzel prestijli bi bölüm bence, inşallah istediğimiz bölümler olur :)
Mat2'yi öncelikle hocadan dinleyip, sonra özetini çıkart konunun. formülleri, notları vs. diye. Pekiştirme aşamasında; örnek sorular ve çözümlü testlerden başla, anlamadıklarını hocana sor. Sonra asıl testleri çözmeye başla, yine yapamadıklarını hocana sorarsın :))

Hukuk çok güzel prestijli bi bölüm bence, inşallah istediğimiz bölümler olur :)
Mat2'yi öncelikle hocadan dinleyip, sonra özetini çıkart konunun. formülleri, notları vs. diye. Pekiştirme aşamasında; örnek sorular ve çözümlü testlerden başla, anlamadıklarını hocana sor. Sonra asıl testleri çözmeye başla, yine yapamadıklarını hocana sorarsın :))

Orası öyle de bir bayan için düşününce çok zor o yüzden pek gönlüm yok ailem istiyor.Ben de olursa olur diyorum.
Ne oluyor biliyor musn örnekleri falan inceliyorum sonra geliyorum esas teste 2 3 soru arka arkaya çözüyorum 4ü çözemiyorum geçiyorum 5 i çözcemiyorum geçiyorum böyle bir kaç soru gidince hevesim kırılıyor bırakıyorumbenneyaptımki

Öyleyse, ekol hocayı biliyor musun? video dershane gibi, lisedeki 3 senemi, sınavdan önceki gece ekol hoca çalışarak geçirdim,notlarımda fena değil :)) bence müthiş anlatıyor, derse göre uzunluğu değişiyor
ordan yardım alabilirsin, konu anlatımları/soru çözümleri var, konu oturdu mu zaten soruları çözmen sorun olmaz

geçmiş olsun..konuları yaz demişssin ama elmde ygs lys konuları yan başlıklarıyla tam 15 sayfa falan yazmam imkansz yani.ana başlıklar zaten ygs ve lys ktaplarında var.rehberlikçiye çok gerek yok aslında sen kendine en uygun programı kendinde yapabilirsin:)

peki canım,tesekkur ederim ilgin içinkaydirigubbakcemile2

Merhaba hatunlar...
Dershaneye gittim bugün rehber hocam biraz rahatlattı içim ferahladı...
Tek yapacağımız şey yazı iyi değerlendirmek başka çare yok :ecrin_bebek:

Back