Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bu programı okuldaki rehberlikçiyle yaptm 50 er dklık dilimlerle(6dilim) günde 5 ders saat.teker teker tüm ygs lys konularını çıkarttık ve tek tek günlere dilimlere göre dağılımını yaptım .1.5 ayda bitio derken tabi bu 1.5 ayda ygsye gircek kıvama gelmiyosun ama tüm ygs konularını çalışmış oluosun ve bilgin olmuş oluo.okullar açılıncada paso soru çözersin ztn önmli olan bol sayıda soru çeşidi görüp çözmek..tek önmli olan yazı ii değerlendrmek işte konu eksiklerini kapatmak.:1rolleyes:burningsun çalışma programından bahseder misin nasıl bitiyor arkadaş bir ben mi salağım ya ben mat1i bile bitiremedim az önce sınavdan çıktım çaprazımda ve önümde oturanların optiklerini gördüm mat1i doldurdular yani ben 40ta 20 anca çözebildim o da zorlama:sinifsinif:
nerde hata yapıyorum bir bilsem verimli çalışamadığımın farkındayım ama ne yapacağımı bilmiyorum eğer senin gibi çalışarak 1.5 ayda bitirirsem konuları her daim duacın olacamboshayallersmile
yok hayır ilk 1.5 ay tamamen ygs çalışcaksın ondan sonra yaz sonuna kadaryani bu 50 dk lık dilimler içerisinde lys konularını da mı çalışacam doğru mu anladım ?
yok hayır ilk 1.5 ay tamamen ygs çalışcaksın ondan sonra yaz sonuna kadar
6 dilimin 3 dilimnde ygs den paso soru çözersin 3 dilimndede hafften lys konularına başlamış olursun:)
yok hayır ilk 1.5 ay tamamen ygs çalışcaksın ondan sonra yaz sonuna kadar
6 dilimin 3 dilimnde ygs den paso soru çözersin 3 dilimndede hafften lys konularına başlamış olursun:)
Merhabalar herkese..
Bende ygs&lys'ye hazırlanıyorum. Son sınıfa geçtim, dershanem 15 ağustosta başlıyor
Bende bu tatil döneminde fizik-kimya-biyolojinin ygs kısmını halletmeye çalışacağım, tamamı bitmez elbette ancak ne kadarı bitse kârıma.
Ygs'de şuan için 95 net civarı yapıyorum,
türkçe 35net
sosyal 30net
matematik 20net
fen 10net
civarında oluyor.
Matematiği-geometriyi her zaman hallederimde, fen kısmı yazın halledilebilir mi? iyi bir çalışma programı ve azimle..
Hayır sayısal bölümdeyim :))) işin o kısmı karambol, sayısalda olup fen netlerimin böyle aşşağılarda dolanması :) Bunu 9-10da hiç çalışmama bağlıyorum, gerçi türkçe ve sosyalede hiç çalışmazdım ama eski birikimlerle mantıkla bi şekilde hallediliyor onlar, puanımı yükseltmem için fen netleriminde 30larda olması şartinşallah bu yaz halledebilirim
geçmiş olsun..konuları yaz demişssin ama elmde ygs lys konuları yan başlıklarıyla tam 15 sayfa falan yazmam imkansz yani.ana başlıklar zaten ygs ve lys ktaplarında var.rehberlikçiye çok gerek yok aslında sen kendine en uygun programı kendinde yapabilirsin:)senden bi kıyak istesek büyük hayır duası alırsın valla en azından ben ederım konuları yazabılırmısın şöyle ayrıntılı bir şekilde yani bir rehber öğretmenmiş gibi çunku ben amelıyat oldum evden çıkamıyorum uğur dershanesı oğrencısıyım rehberlık servısınden yararlanma sansım var ama gıdemıyorum evde yatmam lazım çunku sen boyle bı yardım yapabılırmısın acaba??
Eşit ağırlıklar genelde fen yapmıyolarlar aslında, emin oldukları bikaç soru haricinde, senin hedefinde mi çok yüksek:gitme:
İyice bilinçaltımıza işledi, kabus gibi bi sene geçecek..
Hukuk çok güzel prestijli bi bölüm bence, inşallah istediğimiz bölümler olur :)
Mat2'yi öncelikle hocadan dinleyip, sonra özetini çıkart konunun. formülleri, notları vs. diye. Pekiştirme aşamasında; örnek sorular ve çözümlü testlerden başla, anlamadıklarını hocana sor. Sonra asıl testleri çözmeye başla, yine yapamadıklarını hocana sorarsın :))
geçmiş olsun..konuları yaz demişssin ama elmde ygs lys konuları yan başlıklarıyla tam 15 sayfa falan yazmam imkansz yani.ana başlıklar zaten ygs ve lys ktaplarında var.rehberlikçiye çok gerek yok aslında sen kendine en uygun programı kendinde yapabilirsin:)