Lise Yorum ve Soruları Hadi düzenli ders çalışalım, konu bitirelim !!!

Final dergisi dershaneleri canım... ama burada tüm dershaneler ortak sınav yapıyor... ortak indirim oluyor istediğin dershaneye o indirimle kaydoluyorsun...

Ne guzelmıs bu sıstem..
Ben onumuzdekı sene gıtmeyı dusundugum dershanelerın ındırım sınavına gıremedım, gırdıklerımden burs aldım ama onlara da ben gıtmek ıstemıyorum.
Tam bana goreymıs keske burada da olsaydı boyle bır sey :)

Evet canım çok iyi bir sistem (=

EDAM yayıncılıgın, kuse kagıdına baskılı, ozet konu anlatımlı (ama sırf konu anlatımı) ınce kıtapcıkları var..

Ben sayısalcıyım ama edebıyat dersı ıcın almıstık, sımdı turkce - matematık de alacagız, malesef sayısal dersler cıkmamıs daha

Pratık oluyor tavsıye ederım :)

Kızlar bildiğiniz cep kitapçıkları filan varmı?
Tarih edebiyat gibi derslerde iyi olur diye düşünüyorum ben

nazlı mrb cnm sınavın nasıl geçti dersane sınavın daha girmedin mi yoksa?

Anadolu lisesi 11. sınıf TM öğrencisiyim. 9 ve 10 u sadece yazılılara çalışarak geçtim şu an 9 ve 10. sınıf konularını bilmiyorum desem yeridir. Ayrıca TM öğrencisi olduğum halde hiçbir zaman coğrafya ve tarih çalışmadım.Nitekim yapamıyorum zaten.Hele ki coğrafya.
Bu dönem çalışmaya başladım ben de.Dün mesela o kadar saçma sapan işlerle meşgul oldum ki anlatamam 10 soru türkçe 10 soru mat1 10 soru mat2 biraz tarih bir coğrafya diye bitirdim günü.Yanlış mı düşünürum bilmiyorum ama bana mat2 vemat1 konularını bitirmek daha mantıklı geliyor.Sözeli bir şekil seneye hallederim diyorum.

Sanat canım pazar günü sınavım daha... elimden geldikçe tekrar ediyorum konuları şimdilik :hulyapuyorumnanaktan

Satanistkesenpsikopatkedi hoşgeldin canım .... nickin çok güzelmiş bu arada (=
Bende aynı durumdayım galiba çoğumuz yatarak geçirdik ama olsun bu seneyi iyi değerlendirirsek seneye çok rahat oluruz...
Bencede mat 1 ve mat2 yi bitir... onları bititrince zaten işin çok kolay olur... coğrafya ve tarihi önce konu çalış sonra soru çöz sıkılsanda bırakma mecburuz çünkü... opuyorumnanaktan

Kızlar bildiğiniz cep kitapçıkları filan varmı?
Tarih edebiyat gibi derslerde iyi olur diye düşünüyorum ben

var tabi canım güvender,zirve,final,fem gibi birçok yayının var hatta bende biyoloji edebiyat ve tarih var edebiyat için çok faydalı oluyor ama biyoloji için aynı şeyi söyleyemeceğim çünkü tüm biyoloji konularını küçük bir kitaba sığdırmak zorunda kaldıkları için bazı noktalar es geçilmiş ama yine de faydası olmuyor diyemem

Teşekkürler
Yatarak geçiren tek öğrenci olmadığımı bilmek güzel
Ya öyle diyoruzda mat1 ve 9 ve 10. sınıf mat2 konuları biri anlatmadan halledilmiyor beyaa yada bir bende böyle oluyor.
Daha fen1 çalışmamız gerekiyor.Bize yarından itibaren 1. bölüm fen konularını vermeye başlayacaklar. bakalım.

G_e_p_e sağol canım dershane hocalarıma bi sorayım varsa tırtıklarım onlardan aklinialirimsmile
Sanatistkesenpsikopatkedi bende zorlanıyorum mat çalışırken bir arkadşndan yardm iste yada oklda dershnde hocalrnın peşini bırkma ... benmde fen 1 çalşmam lazım fizik zaten bitik ama kimya ve biyoloji çalışıcam

Ya kızlar yeri değil belki ama birşey sorucam.

Edebiyat-dil anlatım-tarih-matematik-fizik-biyoloji çok çok iyi

coğrafya geometri kimya yok.Ben ne seçicem seneye ya?

Ya kızlar yeri değil belki ama birşey sorucam.

Edebiyat-dil anlatım-tarih-matematik-fizik-biyoloji çok çok iyi

coğrafya geometri kimya yok.Ben ne seçicem seneye ya?

Coğrafya sözelin kimya fenin geometri tm nin alan dersi...

Edebiyat dil anlatım mat çok çok iyi diyosun... tm alanında geometriye çalışınca bence başarılı olabilirsin...

Dil anlatım özetlerimi çıkardım...
Dizilerden soru çözdüm...
ınkılap ödevlerimi yaptım... :hulya:

ben lise 1'im sene başından beri kaç program yaptım ama hiç birine uymadım yaa çok üşengecim.
ama karnem çalışmayan bir insana göre kötü değil 2 ve 3lerle dolu

Bende Fen lisesi 11.sınıf öğrencisiim 9-10 yatarak geçti bu sene toparlamaya çalışıyorum fakat zaman az konu çok ne yapıcam bilmiyorum ya...eyvahedigeldismile

iste en buyuk sorunum bu sinavlara hep son gun calisirim ben.. napiyim calisamiyorum hemen dikkatim dagiliyo baska bisey yapmak istiyorum bide fen secicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…