Lise Yorum ve Soruları Hadi düzenli ders çalışalım, konu bitirelim !!!

canm bende bazn kendmi suclu hssediyorm bunlar calısmayı son yıla bırakmıs kisiler icn normal malesef daha önceki yıllarımz yatarak gecmeseydi su an böyle olmazdı belkiden ama brbirimize destek olarak gelicz ins üstesnden. belirli gruplar oluşturup birlkte ders calısabiliriz bi konu belirleyip üzernde yogunlasabilrz hc bsey icn gec deil daha aylar var önümzdeopuyorumnanaktan

İnşallah canım, ben fen bölümündeyim, şuanki hedefim ygs biyolojiyi bitirmek dershanem açılmadan, tamamen ezber, içim bayılıyor. Sen tm'sin daha iyi bilirsin, ezberlere nasıl çalışmak gerek?

aramıza hoşgeldin canım a.s.

ben 11. sınıf olduğum için daha rahatım ama şimdiden başladım ufak ufak çalışmaya...
matematik konularını önce konu anlatımını çalışarak sonra da çözümlü testleri çözüp yapamadıklarına bakarak öğrenebilirsin bence...
sözel derslere çalışmak bana da sıkıcı geliyor sadece kitap okuyorum...
inşallah başarıcaz kaydirigubbakcemile5

İnşallah canım, ben fen bölümündeyim, şuanki hedefim ygs biyolojiyi bitirmek dershanem açılmadan, tamamen ezber, içim bayılıyor. Sen tm'sin daha iyi bilirsin, ezberlere nasıl çalışmak gerek?

canım yazarak calıs cok ii anlarsın bi de kodlama ile calıs. mesela ben edebiyatta yazar eserleri ezberlerken cok zorlanırdm örnegn cenap sehabettinin eserleri küçük beyler hac yolunda körebe yalan .. gbi eserleri var. bn bunları birlestirirdm iste evin kücük beyleri vardı yalan söylerdi. ailesi hac yolundaydı vs.. :) hikaye gibi oluyor ve cok akılda kalıcı oluyordu sınıftaki arkadaslarımda bu yöntemi kullanmaya baslamıslardı. birde ben yatarken sürekli kulaklıkla müzik dinlerdm. gecen gün aklıma geldi gece yatarken nedn müzik dinliyorm die. tlfnuma ses kaydı yaptm edebiyattaki sanatcıların özellklerini okuyarak kaydettm anlasılır bi sekilde. müzik yerine onları dinliyorum o kadr yararlıki :) umarm işe yarar tavsiyelerde bulunmusumdr canım :1hug:

önern icin tskkr ederm hayatım sende ipleri smdiden saglam tut yernde olmak icin neler vermezdim:) umarm sende cok basarılı olursun opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim canım, tavsiyelerini deneyeceğim.:1rolleyes:

hı birde gercek hayattan bseyler katabilirsn :) ben tarihede öle calısıyorm :) mesela bi cok devlet var. fransayı bi akrabamız ingiltereyi baska bi akramız olarak görüyorm nden sonuc iliskisinde su akrabam bunu yapmıstı bunun üzerine o şöyle savaş açmıştı falan :) hem eglenceli hemde yararlı oluyor. umarm başarırsın canım zemuszemus

önern icin tskkr ederm hayatım sende ipleri smdiden saglam tut yernde olmak icin neler vermezdim:) umarm sende cok basarılı olursun opuyorumnanaktan

bende ipleri sağlam tutmayı düşünüyorum :)
etrafımdaki bir sürü insanın yeterli çalışmadığı için kazanamadığını gördüm aklım başıma geldi o yüzden kaydirigubbakcemile2

Ay çok güzelmiş :) Ygs tarihte genelde yorum soruları oluyor, pek zorlanmıyorum netlerim 30 üzerinde. ama en az 36ya çıkartmalıyım. Ygs %40 etkiliyor olsada, ne kadar puan kopartırsak kârdır

bende anlattgm gbi kendme göre calısma yöntemleri olustrdm öyle ugrasıyorm:) ama yararlıda oluyor. braz odaklanma sorunum var tam olarak yarım saatte olsa deliksiz ders calısamıyorm hemen sıkılıyorm yoksa tam calısabilsem bi okumada bile bi cok sey anlıyorm ama bu yıl sıkcaz braz mecbur..:)

mozarellaa, tarih romanları okumak hem keyifli hemde öğretici oluyor, bende çok seviyorum :))
legend_love, bu sene sıkmak mecburiyetindeyiz maalesef inşallah bi azim gelirde çalışmalarımız düzene girer

mozarellaa, tarih romanları okumak hem keyifli hemde öğretici oluyor, bende çok seviyorum :))
legend_love, bu sene sıkmak mecburiyetindeyiz maalesef inşallah bi azim gelirde çalışmalarımız düzene girer

canım dershanen ne zaman acılıyor

16 ağustosta sen dershaneye gidiyor musun canım?

evet canım gidiyorm bnmkide 9 ağustosta acılıyor. o zamana kadr bseyleri tamamlamak istiyorum ama karısık hersey su an. temelm cok zayıf deil ama bi cok eksigim var. cografyaya calısmak istiyorm ama lysde sorumluyum acaba önce ygslere mi baksam tatilde diyorm cok kararszm ne calıssam bilmiyorum

Dershanenin seviye sınavından düşük alıp kötü bir sınıfa düşmek var, ondan korkuyorum ben. gaza getiricek bi ortam lazım sanırım bana, seninde açılmasına çok az kalmış canım Allah kolaylık versin ne diyim

sağol canım. ama ilk sınavda kötü almak sorun deil. ilk sınavdan yüksek bi sınıfa düssen ne de olsa biliyorm diyip daha az calısacaksın belkide. en düsük sınıfa düsersende yadırgama bu sana gaz vericektir.:)

tskkr ederm tatlım sn de mi son sınıfsın? bölümün ne ?

yok canım ben 11. sınıfa geçrim tmyim

süper taktikler var burda:lepi:

bencede sözel derslere en iyi not çıkarılarak çalışılır ben öyle yapıyorum yerimseniben
tarih dersi içinde kitap okuyabilirsin :)

bende bu stil çalışıyorum canım
:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…