Ben de geldim.Sıkıldım tatilden artık kitap okumanın,ders çalışmanın vakti geldi.Ama nasıl başlıcamı bilmiyorum.Mesela ben 11.sınıfa geçtim 9 u da tekrar ediyimmi yoksa sadece 10. u mu ?
alanın nedir canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de geldim.Sıkıldım tatilden artık kitap okumanın,ders çalışmanın vakti geldi.Ama nasıl başlıcamı bilmiyorum.Mesela ben 11.sınıfa geçtim 9 u da tekrar ediyimmi yoksa sadece 10. u mu ?
alanın nedir canım?
Bitik durumdayım...
Hiç böyle sıkışacağımı düşünmezdim...
9 dan 12 ye kadar dersanede 4 saat ders görüyoruz... sonrasında da ben eve gitmek yerine dershanede çalışıyorum...
Çünkü evde TV, PC ya da biraz uyku derken gün geçip gidiyor...
Ayrıca hergün program alıyorum ... rehber hocam konu ve soru veriyor onlarla boğuşuyorum...
Şimdiden yoruldum... mafoldumben
YGS ye mi LYS ye mi çalışsak konusuna gelince...
Ben yaz boyu YGS çalışıcam okul başlayıncada YGS ağırlıklı olarak ikisini beraber yürütmeyi düşünüyorum...
Çünkü LYS yi YGS den sonraya bırakırsak yetişmesi imkansız olur...
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuş Hoşgeldiniz a.s.
Fırsat buldukça gelirim kızlar ben İyi geceler herkese...
Bitik durumdayım...
Hiç böyle sıkışacağımı düşünmezdim...
9 dan 12 ye kadar dersanede 4 saat ders görüyoruz... sonrasında da ben eve gitmek yerine dershanede çalışıyorum...
Çünkü evde TV, PC ya da biraz uyku derken gün geçip gidiyor...
Ayrıca hergün program alıyorum ... rehber hocam konu ve soru veriyor onlarla boğuşuyorum...
Şimdiden yoruldum... mafoldumben
YGS ye mi LYS ye mi çalışsak konusuna gelince...
Ben yaz boyu YGS çalışıcam okul başlayıncada YGS ağırlıklı olarak ikisini beraber yürütmeyi düşünüyorum...
Çünkü LYS yi YGS den sonraya bırakırsak yetişmesi imkansız olur...
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuş Hoşgeldiniz a.s.
Fırsat buldukça gelirim kızlar ben İyi geceler herkese...
ben 11 e geçtim ama 12lerin sıkı çalışması gerekiyor bence rehber öğretmenine bi program hazırlamasını söyleyebilirsin ya da eksik olduğun konulara çalışıp test çözebilirsin sayı olarak bir şey söyleyemem bilmiyorumkismileKızlar, bu zamanlarda ortalama günlük kaç soru çözmemiz gerekir?
sıkılcaz elbetteki ama elde ettiğimiz sonucu görünce bu sıkıntıdan eser kalmayacak inşallah:Saruboceqpuyorumnanaktan
benimki de bahane iştekaydirigubbakcemile3
tamam bundan sonra ben de öyle düşünmüyorumm vee çalışmama bakıyorum:hulya:
ahh ahh inşallaaahzemuszemus
ama sanki olmıcakmış gibi geliyo yapamıcakmışım gibi bişey olup bozulcak gibi
ve ben çalışırken hep şuınu düşünüyorum acaba bunlar benim ne işime yarıcak bi trigonometri diyelim çok manasız geliyo bu yüzden CADIARZU
Allah korusun tatlım emeklerimiz boşa gitmez inşallah:Saruboceq:
Türkiye'deki eğitim sisteminden ne bekliyoruz ki. kağıt üzerinde öğren geç felsefesi uygulanıyor.lmaz:
haklısın valla
bi de ben şöyle bişey duydum birkaç yıl sonra lys de açık uçlu soru sistemi uygulanabilirmiş,yani klasik:sinifsinif: