• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Hadi düzenli ders çalışalım, konu bitirelim !!!

Bitik durumdayım...
Hiç böyle sıkışacağımı düşünmezdim...
9 dan 12 ye kadar dersanede 4 saat ders görüyoruz... sonrasında da ben eve gitmek yerine dershanede çalışıyorum...
Çünkü evde TV, PC ya da biraz uyku derken gün geçip gidiyor...
Ayrıca hergün program alıyorum ... rehber hocam konu ve soru veriyor onlarla boğuşuyorum...
Şimdiden yoruldum... mafoldumben

YGS ye mi LYS ye mi çalışsak konusuna gelince...
Ben yaz boyu YGS çalışıcam okul başlayıncada YGS ağırlıklı olarak ikisini beraber yürütmeyi düşünüyorum...
Çünkü LYS yi YGS den sonraya bırakırsak yetişmesi imkansız olur...

Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuş Hoşgeldiniz a.s.

Fırsat buldukça gelirim kızlar ben İyi geceler herkese...

Bitik durumdayım...
9 dan 12 ye kadar dersanede 4 saat ders görüyoruz... sonrasında da ben eve gitmek yerine dershanede çalışıyorum...
Ayrıca hergün program alıyorum ... rehber hocam konu ve soru veriyor onlarla boğuşuyorum...

Ben yaz boyu YGS çalışıcam okul başlayıncada YGS ağırlıklı olarak ikisini beraber yürütmeyi düşünüyorum...

Allah yardımcın olsun canım:Saruboceq:
sanada iyi gecelerolumunekankayizsmile

Bitik durumdayım...

kolay gelsin canım işin zor :çok üzgünüm:
bu arada sadece derslerine çalışma kendine de zaman ayır yoksa daha okullar açılmadan bıkarsın

Ben de geldim.Sıkıldım tatilden artık kitap okumanın,ders çalışmanın vakti geldi.Ama nasıl başlıcamı bilmiyorum.Mesela ben 11.sınıfa geçtim 9 u da tekrar ediyimmi yoksa sadece 10. u mu ?

iki seneyi birden tekrar etmek zor oluyor o yüzden ben lys yada ygs de çıkacak önemli konulardan başlayarak tekrar etmeye karar verdim trigonometri parabol falan ama onlarda sıkıcı :içelim:

Kızlar, bu zamanlarda ortalama günlük kaç soru çözmemiz gerekir?
ben 11 e geçtim ama 12lerin sıkı çalışması gerekiyor bence rehber öğretmenine bi program hazırlamasını söyleyebilirsin ya da eksik olduğun konulara çalışıp test çözebilirsin sayı olarak bir şey söyleyemem bilmiyorumkismile

son 3 gündür ders çalışamıyorum iyi mi :bbo: çalışsan sitres çalışmasan sitres ne zor iş ya :çok üzgünüm:

oof oof sorma çok zorrr
kimisi diyo ki şimdiden çalışma son sene sıkılırsın
kimisi de şimdiden bitir ki son sene rahat edersin

bence şimdiden başlayalım abimden biliyorum son seneye bırakmıştı ve sonuç iyi gelmedi malesef...
10 un ve 11 in konularını bitirmem gerektiğini söylüyor ve abim ders çalışan bir insan değildi şimdi akıllandı...
bizde aynı hatayı yapmayalım bence ama sıkılır mıyız orasını bilmiyorum kafamçokkarıştı

sıkılcaz elbetteki ama elde ettiğimiz sonucu görünce bu sıkıntıdan eser kalmayacak inşallah:Saruboceq:opuyorumnanaktan

sıkılcaz elbetteki ama elde ettiğimiz sonucu görünce bu sıkıntıdan eser kalmayacak inşallah:Saruboceq:opuyorumnanaktan

ahh ahh inşallaaahzemuszemus
ama sanki olmıcakmış gibi geliyo yapamıcakmışım gibi bişey olup bozulcak gibi
ve ben çalışırken hep şuınu düşünüyorum acaba bunlar benim ne işime yarıcak bi trigonometri diyelim çok manasız geliyo bu yüzden CADIARZU

benimki de bahane iştekaydirigubbakcemile3
tamam bundan sonra ben de öyle düşünmüyorumm vee çalışmama bakıyorum:hulya:

ahh ahh inşallaaahzemuszemus
ama sanki olmıcakmış gibi geliyo yapamıcakmışım gibi bişey olup bozulcak gibi
ve ben çalışırken hep şuınu düşünüyorum acaba bunlar benim ne işime yarıcak bi trigonometri diyelim çok manasız geliyo bu yüzden CADIARZU

Allah korusun tatlım emeklerimiz boşa gitmez inşallah:Saruboceq:
Türkiye'deki eğitim sisteminden ne bekliyoruz ki. kağıt üzerinde öğren geç felsefesi uygulanıyor.:olmaz:

Allah korusun tatlım emeklerimiz boşa gitmez inşallah:Saruboceq:
Türkiye'deki eğitim sisteminden ne bekliyoruz ki. kağıt üzerinde öğren geç felsefesi uygulanıyor.:olmaz:

haklısın valla
bi de ben şöyle bişey duydum birkaç yıl sonra lys de açık uçlu soru sistemi uygulanabilirmiş,yani klasik:sinifsinif:

günaydın kızlar...
klasik soru mu o kadar cevabı kim okuyacak ki ne yaptıklarını şaşırdılar :oklava:

Back