• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Hadi düzenli ders çalışalım, konu bitirelim !!!

_sanat_ canım resimlerin bir harikaydıı.. bayıldımm benim de arkadaşım yetenek sınavına giricekk

büyük çekişme var bu senee yaa :D

kertenkelebee'm biz çalışamayız o zaman kuzumm 12 oldum been :sinifsinif:

neden canım ben de ygs ye yönelik çalışmaya başlıcam sonuçta aynı şey ama şöyle bir durum var bizim fen müfredatları değiştiği için sorun olabilir:kedi:

günaydın opuyorumnanaktan
kızlar böyle yazıyorum ama konu dışına çıkıyoruz böyle yazmasak mı acaba

bence sorun olmaazz bi ton konu var geyik yapıyorlar burası da bizim paylaşım alanımızz sempatiksalakcinni

günaydınopuyorumnanaktan
eevt canım başladım ben yavaştan çalışmaya ama kafam halen karşık siz ygsye yönelik mi çalışıyorsunuz?bilmiyorumkismile

benim geometrim bu dönem pek iyi değildi o yüzden geometri çalışmaya karar verdim...
bir yandan da 9.sınıfın matematik konularına çalışmayı planlıyorum akannehir

galiba herkes 11. ve 12. sınıf herkese sınav telaşı sarmış:)
thekbik merhaba tatlım balıkesir merkezde mi okuyorsun?

kızlar benim kafam çok karışık :(
şimdiden sınavı düşünmeye başladım 2 sene var sizce şimdiden çalışmak bunaltır mı ?
pek çalıştığım söylenemez dün başladım çalışmaya ama kendimi abartmış ve garip hissediyorum
size de oluyor mu?bende mi bir gariplik var :bbo:

kızlar benim kafam çok karışık :(
şimdiden sınavı düşünmeye başladım 2 sene var sizce şimdiden çalışmak bunaltır mı ?
pek çalıştığım söylenemez dün başladım çalışmaya ama kendimi abartmış ve garip hissediyorum
size de oluyor mu?bende mi bir gariplik var :bbo:

bence bunaltmaz aksine düzenli çalışmaya alıştırır bizi :içelim:

benim geometrim bu dönem pek iyi değildi o yüzden geometri çalışmaya karar verdim...
bir yandan da 9.sınıfın matematik konularına çalışmayı planlıyorum akannehir

teşekkür ederm cevabın için canım. bende 9.sınıf matematik konularına bakmaya başladım

sizinde kandiliniz kutlu olsun kızlara.s.

Back