- 9 Ocak 2015
- 19.293
- 80.203
-
- Konu Sahibi PinkGirl17
Kahvaltında değişiklikler yap çünkü hep aynı şeyleri yiyince vücut alışıyor kilo vermem duruyorher sabah aynı kahvaltıyı yapıyorum. 2 dilim ekmek 3 zeytın 1 dilim peynır yada yumurta. ve yeşillilk
Ben gevrek ye demiyorum bnde yemiyorum zaten ama hani bugün çay içtiysen yarın süt iç yada bugün haşlanmış yumurta yediysen yarın sahanda yağsız peynirli yap yani kendimden biliyorum hep aynı kahvaltı yapınca kilo vermem duruyorSlm kızlar kasar zeytin beyaz peynir roka ve maydanozdan olusan kahvaltımı yaptım limonlu suyumu içtim 30 dk leslie yaptım ama iyi ter attım öglen dısardayım ne yerim bilmem Rabia kahvaltı için pek alternatif yok ki corn flakes yada gevreklerle hayatta doymam
evet her cuma kilo bildirimi yapıcaz hem vazgeçmeyiz sürekli bildirim yaparak hem de birbirimize destek oluruz.Slm kızlar öglen bir kase çorba bir tane kuru dolma aksam bir kase corba bol yeşillikli lahmacun yedim az önce de yarım elmayı minik dograyıp içine azcık kuru üzüm kayıp tarcın ekleyip light yogurda kattım süper bişiy tatlı krizini tamamen cözüyo bende kilomu bildireyim 58,8 cıktım sabah şimdi cumamı bildircez
yok fazla kaçırmamışsın benceBende dün ilk kez 1,5 litre su içtim normalde bu kadar icmem bugünde aynı icecegim. Kahvalta da 5 zeytin 2 bardak az sekerli çay (eskiden 3 kaşık şeker koyardım) 1 dilim dana salam biraz da yağsız peynir yedim :) fazla kaçırdığımi düşünüyorum ama sizce?