Hadi birlikte zayıflayalım :))))

Slm kızlar kasar zeytin beyaz peynir roka ve maydanozdan olusan kahvaltımı yaptım limonlu suyumu içtim 30 dk leslie yaptım ama iyi ter attım öglen dısardayım ne yerim bilmem Rabia kahvaltı için pek alternatif yok ki corn flakes yada gevreklerle hayatta doymam

Ben gevrek ye demiyorum bnde yemiyorum zaten ama hani bugün çay içtiysen yarın süt iç yada bugün haşlanmış yumurta yediysen yarın sahanda yağsız peynirli yap yani kendimden biliyorum hep aynı kahvaltı yapınca kilo vermem duruyor

evet her cuma kilo bildirimi yapıcaz hem vazgeçmeyiz sürekli bildirim yaparak hem de birbirimize destek oluruz.

Bende dün ilk kez 1,5 litre su içtim normalde bu kadar icmem bugünde aynı icecegim. Kahvalta da 5 zeytin 2 bardak az sekerli çay (eskiden 3 kaşık şeker koyardım) 1 dilim dana salam biraz da yağsız peynir yedim :) fazla kaçırdığımi düşünüyorum ama sizce?

yok fazla kaçırmamışsın bence

Akşam yemeğim; 1 kase şehriye çorbası, 4 yemek kaşığı nohut, 2 yemek kaşığı pilav ve salata, su.Ekmek yok..

Günaydın; 50 squat ,100 mekik çektim. 50 dk tempolu yürüdüm toplam 5 km. Kahvaltıda yeşil çay,haşlanmış yumurta,peynir,zeytin yedim.

kahvaltı: 2 dilim ekmek 3 zeytın 1 yumurta.
ara öğün: 2 kuru kayısı
öğle: 2 dilim ekmek salata yoğurt 2 baget haşlama derisiz.
ara öğün olarak süt içecem. akşam da aynı yemek var tavuk daha b,itmedi:))

Akşam yemeği: 3 yemek kaşığı nohut,2 yemek kaşığı bulgur salatası,1 kase tarhana çorbası, salata.

Kızlar ben diyet yapamıyorum iştahım çok açık nasıl kapatabilirim iştahımı?

kahvaltı: 2 dilim ekmek 3 zeytın 1 dilim peynir
ara: 2 hurma
öğle: 2 dilim ekmek marul biraz haşlama tavuk
ara: 1 mandalina
akşam: 2 dilim ekmek salata çeyrek alabalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…