- 13 Mayıs 2008
- 4.053
- 19
-
- Konu Sahibi PinkGirl17
günaydın evet yarın kilo bildirim günü kızlar....Günaydın kimse yok mu nasıl gidiyor yarın kilo bildirimi
günaydın evet yarın kilo bildirim günü kızlar....
Bende kasım ayında 63 kiloydum.koşu bandıyla her gün yürüdüm.2 ayda 58 oldum 1 ayda 56.5 yani sadece 1.5 kilo verdim.Ara vermiştim spora. Şimdi yeniden başladım hergün olmasada iki günde bir yürüyorum.Merhaba arkadaşlar ben konuların bazılarını okudum ya arkadaşlar ben yaklaşık 2 aydır spor ve dıyet yapıyorum ama sadece beş kilo verdımve yaklaşık ıkı haftadır sadece gram verıyorum ne yapmam lazım lutfen yardım edın elımde bı dıyet lıstesı yok kendı kendıme dıkkat edıyorum ve su an kılom 88.4hedefım 70 lutfen yardım edın
Üzme kendini daha ilk haftamız.. spor yapıyomusun pinkgirl17. Yaparsan daha hızlı sonuç alırsın en azından yürümek ben öyle yapıyorum şu an..
Üzme kendini daha ilk haftamız.. spor yapıyomusun pinkgirl17. Yaparsan daha hızlı sonuç alırsın en azından yürümek ben öyle yapıyorum şu an..
Gider merak etme bacağındaki sorun geçsin başlarsın daha hızlı kilo verirsin..ya daha ilk hafta diye pek önemli değil :) belki haftaya 2 kilo gider :))
yok spor yapamıyorum( çünkü daha bacağım tam anlamıyla iyileşmedii, zorlamak istemiyorumm :))
Ok mandebula 100 gram belki ödemdir..dün giremedim. 62.2 geldim
- pinkgirl17 - 62/62 : fark:0
- cansuxo - 56.5/55.8 : fark : 700 gram
- mandebula - 62.1/62.2 :fark : -100 gram
- montesori - 58.8 (kilo bildirimi yapmadı)
Kilon çok fazla değil bence benimde ilk kilom 63 tü.arkadaşlar hepinizden daha kilolu benmiyim yaaaaaaaakendimi çok fena kötü hissettim
boy 1.61
kilo 68