Hadi birlikte zayıflayalım :))))

Sabah dereotlu peynirli omlet öglen bir kase çorba 5 yk nohut bir elmalı kurabiye çok pişmanım aksam bir kase yogurt 5 yk karnıbahar leslie yapcam da üşeniyorum

Göz kırpsın yiyecekler :)) iradeye sahip çıkmak lazım yoksa olmaz bu iş bana da abur cuburlarım göz kırpıyo :)) yiyor muyum, eskisi kadar çok değil

günaydın evet yarın kilo bildirim günü kızlar....

Merhaba arkadaşlar ben konuların bazılarını okudum ya arkadaşlar ben yaklaşık 2 aydır spor ve dıyet yapıyorum ama sadece beş kilo verdımve yaklaşık ıkı haftadır sadece gram verıyorum ne yapmam lazım lutfen yardım edın elımde bı dıyet lıstesı yok kendı kendıme dıkkat edıyorum ve su an kılom 88.4hedefım 70 lutfen yardım edın

Bende kasım ayında 63 kiloydum.koşu bandıyla her gün yürüdüm.2 ayda 58 oldum 1 ayda 56.5 yani sadece 1.5 kilo verdim.Ara vermiştim spora. Şimdi yeniden başladım hergün olmasada iki günde bir yürüyorum.
Sporda yapsan vücudun belli bir süre sonra alışıyo ve yapısını korumaya çalışıyor.Yani kilo verememn normal.Devam et moralini bozma bende senle aynı durumdaydım.şimdi 55.8 kiloyum umudunu kaybetme. 1 haftadır kahvaltıdan önce ılık su içiyorum.Her şeyden yiyorum ama abartmadan ve ekmek hiç yemiyorum. Sende bize katıl istersen, birlikte kiloları verelim.Benimde hedefim 50 olmak, minyonum ideal kilom hatta 47, 50 olsa yeter bana ...

• pinkgirl17 - 62/62 : fark:0
  • cansuxo - 56.5/55.8 : fark : 700 gram
  • mandebula - 62.1 (kilo bildirimi yapmadı)
  • montesori - 58.8 (kilo bildirimi yapmadı)

Üzme kendini daha ilk haftamız.. spor yapıyomusun pinkgirl17. Yaparsan daha hızlı sonuç alırsın en azından yürümek ben öyle yapıyorum şu an..

ya daha ilk hafta diye pek önemli değil :) belki haftaya 2 kilo gider :))
yok spor yapamıyorum ( çünkü daha bacağım tam anlamıyla iyileşmedii, zorlamak istemiyorumm :))

arkadaşlar hepinizden daha kilolu benmiyim yaaaaaaaa kendimi çok fena kötü hissettim
boy 1.61
kilo 68

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…