Hadi birlikte zayıflayalım :))))

PinkGirl17

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
15
5
Merhaba :))
Çok hızlı kilo alıp verebiliyorum .. bu iyi bişey mi bilemiyorum ama bence kötü bişey neyse
bundan birkaç yıl önce 63 kiloydum. hiçbişeysiz 58'e inmiştim, nasıl mutlu olmuştum anlatamam
daha sonra 2 kilom daha gitti. Ardından 2 kilo daha .. yani 54 kiloydum. sonra bir anda tekrar 60 kilo oldum. bide bir kilo bile alsam hemen yüzümden fark ediliyo .. asıl konuya gelirsek şuan 2 kilo daha almışım ve artık tekrar zayıflamanın zamanı geldi..
kendime zayıflama arkadaşları arıyorum :)) herkesi beklerimmm

bende katılayım sana zayıflamak için ne yapıcaksın. Hergün ne tür egzersiz yaptığımızı ve kilo bildirimimi yapalım..

bende katılayım sana zayıflamak için ne yapıcaksın. Hergün ne tür egzersiz yaptığımızı ve kilo bildirimimi yapalım..
Tabii :)) ama hergün kilo bildirimi yapmak hayal kırıklığı olur diye düşünüyorum :))
bi de ne yediğimizi yazarsak daha doğru olabilir :)) ayrıca ben henüz egzersiz yapamıyorum

Tabii :)) ama hergün kilo bildirimi yapmak hayal kırıklığı olur diye düşünüyorum :))
bi de ne yediğimizi yazarsak daha doğru olabilir :)) ayrıca ben henüz egzersiz yapamıyorum
Evet haklısın kilo bildirimi belirli zamanlarda yapalım. Yediklerimizi ve egzersiz daha doğru.Ben hergün koşu bandında 40 dk civarı yürüyordum ama bu ara bıraktım kilo vermemde durdu.Zayıflama arkadaşı olursak birbirimizi motive ederiz diye düşünüyorum..

Şuan 56.5 kiloyum.63 tüm iki ayda zayıfladım ama şimdi durdu.50-51 kilo olmak istiyorum.Sen kaç kilo olmak istiyosun.

merhaba kızlar bende 1.5 aydır diyetteyim. 6 kilo gitti. şimdi 62 kiloyum. 55 olmak istiyorum. 163 boy. diyetisyene gidiyorum. geçen hafta çok ii verdim. bu hafta hiç gitmedi. halbuki diyetin dışına çıkmıyorum. spor hariç. hiç spor yok. yürüyüş yok. her yere arabayla gidiyorum.

6 kilo iyi vermişsin. Devam et genelde kilo durması yaşanır.Bende şuan yaşıyorum 1-1.5 aydır kilom değişmedi hatta bazen aşırıya kaçtığımda hop diye 2 kilo daha artıyor.4-5 günde esas kiloma dönüyorum.O yüzden motivasyonunu düşürmemelisin.Ben hergün yürüyodum ama ara verdim bir daha başlayamadım hep birlikte başlayalım bir şeyler yapmaya.Yoksa gitmicek bu kilolar

Bende katılıyım mı size 61 kiloyum 55 olmak istiyorum bir haftadır dikkat ediyorum bir kilo gitmiş menülerimizi paylasalım sectiğimiz bir günde de kilo bildirimi yapalım ne dersiniz

Benim durumum da aynen böyle. Bazen çok kilo veriyorum bazende alıyorum.Düzenli yürüşüş yaptığımda kilom sabitleniyor ama her gün yürüyemiyorum malum havalar soğuk.

gunaydın kızlar. biz gene erkenciyiz. benm kız erkenden kalkıyo kahvaltı: iki dilim kepek ekmeği, 1 dilim peynır 1 cevız 3 zeytın. öğleden sonra dışarı çıkar orda yeriz malum sevğililer gunu. abartmadan ekmeksiz sadece ızgara yiyecem. ezmeden bile yemeyecem son 6 kilo kaldı. dişimi sıkmam lazım. yoksa gitmez bu kilolar.

Günaydın kızlar mandebula kahvaltı menün iyiymiş bende yumurta peynie zeytin yeşillik yedim diyet listeni bizimle paylaşır mısın merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…